Måndag - Torsdag V 38

2010-09-24
00:00:40
Måndag:
Började en ny projektvecka. Var naturkunskap domma två veckorna nu. Vi blev uppdelade i två grupper. Ena gruppen fick Bosse å vi i andra gruppen fick en lärare från Årjäng som hette Dan. I våran grupp blev vi indelade i tre grupper. Jag fick Hanna, Evelyn och Roselia i min grupp. Vi skulle gå ut i skogen och ta reda på vad vi hade för djur, växter och träd i vårat område. Vi fick börja med att hitta våran plats. Det gjorde vi INTE.. Vi gick vilse i skogen och fick skrika hallå..  Till slut svarade Dan å han kom och mötte oss samtidigt som han fick tjoa för att vi skulle kunna följa honom. Vi kom till vår plats och kunde börja arbeta. Så gick vi till skolan för lunchen och efter lunchen gick vi tillbaka ut igen. MEN vi hittade INTE våran plats IGEN.. Och då hade vi ändå vart där å konstaterat att man ser vägen från vårt område. Lokalsinne vad är det? Vi grävde ett hål på en halvmeter typ. Dan sa att vi skulle täcka igen de när vi var färdiga. Så vi gjorde det å gick tillbaka till klassrummet. Då kom det fram att vi inte skulle täcka igen hålet idag utan att vi skulle göra det EFTER redovisningen på torsdag. Åkte med Hanna till stan när vi slutat å blev med henne å bytte jackan å sen släppte hon av mig på dagis. Liam blev jätteglad när han såg bilen å så åkte bilen å han såg så snopen ut :p Åkte hem å Liam kom i säng vid åtta.. och jag la mig 20.43 å då är man trött. Och ont i ljumsken igen..

Tisdag:
Började dagen med Matte. Vilket var kul. Inte matten utan sällskapet :) Jag, Madde å Malin satt ute i korridoren precis bredvid dörren. Dörren som alla öppnar med en knapp så att dörren öppnas automatiskt vilket faktiskt låter. Efter att samma personer gjort så hur många gånger som helst så gick malin å kopplade ur den. Så när dom kom igen och tryckte på knappen så hände inget å dom flesta stod å tryckte flera gånger innan dom gav upp å gick å öppnade dörren själva. Det var kul :p Sen hade vi engelska. Eftersom vi inte var där förra veckan jag och Madde så fick vi bilda en egen grupp. å jobba snabbare än dom andra för på tisdag är det redovisning. Vi gjorde inget typ.. :( Men så fick vi sluta tidigare å vi stod där i korridoren å då plötsligt så hände det. Gissa om jag blev helt pshyko... På ett bra vis :) Linda kom och hämta mig och jag berätta vad som hänt och hon tyckte det var jättebra :) Hon släppte av mig på dagis och liam blev glad av bilen å ledsen när den åkte :p Vi gick till Milli så planerade vi mer för halloween. Nu är nog det mesta fixat kanske..... Sen gick vi till amigo och mötte upp Christian och Henric och käkade med dom. Sen gick jag och Liam hem å vi var hemma vid 21. Liam somnade direkt kan jag säga :)

Onsdag:
Satt bredvid Jennifer på bussen. Bussen stannade och Simon gick på. Så jag frågade Jennifer varför han hade gitarren med sig och hon svarade att det är ju palletten. och jag bara FAN mitt garn... Så fick jag panik för att mitt garn var hemma å man kan ju inte sticka utan garn direkt :p Men på lunchen kom sötaste Linda och brorsan och hämtade mig. Så jag fick hämtat mitt garn å sen körde hon tillbaka mig till skolan. Så jag lärde mig sticka. Det tog typ 1,5 timme att LÄRA sig. Och precis när det typ var dags att sluta hade jag stickat så hårt att det nog inte kommer gå att få igenom det igen. Ska få bli en halsduk till Liam. Fick sluta klockan tidigare så jag, Emma och Malin gick till busshållsplatsen å där satt Viktor och väntade. Bussen kom å det var en gubbe som körde. På nästa hållplats klev Topp på så vi satt å snackade alla 5. Så tryckte någon på stopp vid tingshuset och Malin sa att hon kunde ju lika gärna gå av där. Så bussen stannar å så åker han igen. Dom som skulle av stod kvar å tryckte en gång till på stopp. Men nästa hållplats åker han bara förbi. Då gick den ena tjejen fram till busschauffören å sa till å han stannade mitt på vägen och släppte av dom som skulle av. En alkis i fram skrek till busschauffören: Det är var fan det löjligaste du gjort. Själv satt jag, Emma, Viktor och Topp å skratta hysteriskt.. När torget närmade sig sa vi till Viktor att vi får väl se om du kommer av då. Så var det någon i fram som tryckte på stopp. Sen tryckte en strax bakom å sen kom Viktor å tryckte flera gånger på stopp å konstigt nog stannade chaffisen. Sen kom vi till busstation så vi andra kunde gå av.. Vilken loser till chaufför säger jag bara :D Hämtade Liam å mötte upp Linda och brorsan på konsum som dom byggt om nått så otroligt. Vi köpte tacos å gick hem å mös. Brorsan gick till dennis så jag och Linda kollade på tv å snackade lite. Sen gick hon hem å brorsan kom tillbaka. Då gick jag och la mig.

Torsdag:
Började dagen med att fixa till det sista inför redovisningen och sen gick vi ut till vårat område. Och hittade vi dit? NEJ.. :p Men sen gjorde vi det. Gick tillbaka och mötte upp läraren å resten av grupperna så gick vi ner till grupp 3 å lyssnade på deras redovisning. Sen fick vi redovisa å sist redovisade grupp 1. Alla gjorde ett toppenjobb tyckte jag. Å vi kom tillbaka till skolan precis till lunch. Efter lunchen fick vi se diabilder våran lärare tagit på island. sen hade vi ett möte om Göteborg för dom som skulle dit å sen slutade vi tjugo över två redan :D Så jag åkte hem å sen gick jag ner till dagis å hämtade Liam. Så tog vi bussen hem. la honom halv sju och han somnade direkt. Brorsan kom hem å vi kollade på Idol och åt smörgås. Brorsan skickar sms från rummet bredvid å säger att Liam är vaken men jag hör inte ens att Liam låter så får väl gå ut och kolla det. Sen ska jag betala lite räkningar och sova för i morgon åker vi till Göteborg :)

Resten av veckan som jag minns den :)

2010-09-17
13:29:40
Måndag:
Liam till dagis jag till skolan. Klockan 10 underbar tid på måndagar :) Politik, politik å rena rama skiten..... Grupparbete med Pauly, Monica och Ali.. ÄNTLIGEN slut på dagen. Hämta Liam, Lägga Liam sova. Ja typ så känns mina dagar.

Tisdag:
Sjuk. hemma med gullungen.. Sov typ hela dagen.

Onsdag:
Samma visa... Syrran kom hit å vi planerade lite halloween. Vi hittade jättecoola kläder å bestämde att de kör vi på. Å så var frakten på 800 kr så vi bara nej tack.. Hon var här i flera timmar å allt vi planera var tid, när, plats å
tema i princip. Bra jobbat..

Torsdag:
Politiskt val i skolan(Prov för det riktiga valet för dom som inte röstat) och redovisning så jag lämnade Liam på dagis å åkte till skolan. Ställde i ordning vallokalen och gick tillbaka till lektion då började det bli lite suddigt å jag kände mig jätteyr och vimsig. Mådde väldigt illa. Stod ut till rasten kvart i tio och gick sen å letade upp min lärare å sa att jag mådde illa å tänkte åka hem. Kvart över tio kom bussen å han stod å vänta i evigheter kändes det som. Kändes inte som att jag skulle klara bussturen utan att spy. Men kom iaf till min hållplats å då kändes det bättre att få lite luft. Kom precis innanför dörren när jag började spy. Gick och la mig och sov till tre. Då skickade mamma sms å undra när jag skulle komma hem. Så jag berättade läget. Gick mot dagis kvart i fyra och typ tio över fyra hade jag bara kommit till palmviken när Tommy ringde så jag sa att jag var sen så dom kom och hämtade mig där å åkte å hämtade upp Liam på dagis. han blev jätteglad att mormor var med å hämta honom :) Sen körde dom hem oss å jag slapp gå eftersom jag mådde så dåligt. Vi stannade på konsum och handlade lite sen fick jag en påse med saker av mamma. ÄNTLIGEN fick jag mina bilder som vi trodde var förlorade då deras hårddisk krascha. Men tommy lurade den å lyckades bränna ut mina saker :) Har beställt brännare å som vi väntat på i flera veckor. Igår fick han mail om att dom tagit tillbaka ordern då det var fel på dom. Så han skulle beställa nya. hoppas det kommer snart så jag kan bränna saker å lägga in saker från skivor osv. har ju inget som läser skivor på din data. som fungerar.. Iaf så satte jag i soffan med lite popcorn å cola för att se den sista filmen jag hyrt för flera veckor sen å den var som brorsan sa KASS.. Men fick iaf sitta å mysa med lilleman. Han var så go så. Fast var väl för att han fick choklad å saft :p Sen lekte han ensam medan jag kollade på resten av filmen å sen var det bad å sängdags.

Fredag:
ARG DAG!!! Irriterad till max...... Gick upp 9.50 å Liam lekte å jag kollade facebook. Sen gjorde jag i ordning honom å gick ner till dagis å lämnade honom. Sen vidare till atlantis för att leta kläder till Liam på halloween. Och sen gick jag hem. Då såg jag det där tråkiga beskedet som jag är så jäkla trött på.. Skulel städat idag oxå men har inte börjat än. Ska börja strax. Men sen ska jag ner å skälla på dom som gjort mej arg idag så får vi se vad dom tänker göra åt det! Säkert inget.. Sen hämta Liam. Men nu får jag börja städa så det blir lite ordning här hemma..


Bilkö ;)

En väldigt rolig Lördag :)

2010-09-17
13:01:54
Roland kom och hämtade Liam vid halv tio. Han skickade att han skulle bli sen men han var typ 7 minuter sen ;p En stund senare får jag ett MMS av Madde å när jag öppnar det så är det en bild på Liam när han åker traktor med Roland och en till tror jag? Så jag tänkte men var de inte Madde som skickade? Men hon var oxå på volvodagen och hade fått syn på Liam :) Annars brukar ju Roland skicka bilder ibland när han gör nått med Liam. :) Jag och brorsan handlade och lagade mat. Försökte få tag på Therese hela dagen oxå för hon skulle bjuda på fyllan så skulle hon höra av sig när hon köpt mina cider. Halv ett låg hon och sov och skulle duscha osv först å hon är ganska seg så jag tänkte att nej nu har hon missat systemet. Men så ringde hon vid fem å sa att hon sovit å att allt var fixat :) Så jag gjorde i ordning mig å brorsan lockade mitt hår med den "Nya" tången. När han gjort underhåret kom vi på att det regnade ute så jag var lockig hela parkgatan ner iaf... Gick till Thereses mamma Susanne å satt där å drack lite. Så kom två av hennes systrar å en kompis dit. Inte träffat systrarna sen dom var jätte jätte små och dom mindes ju inte mig såklart :p Sen kom det en kille på besök till dom å vad Therese skämde ut sina systrar. Och Stackars Dennis såg väldigt rädd ut emellanåt.. Vid halv elva körde Susanne ner oss till PUSH för det skulle vara något där. Möter två killar innanför dörren. Den ena var ägare eller nått. Så frågade Therese är det något folk här? Han svarade Nej jag föreslår att ni går till Rajjens. Hade glömt min kamera i bilen så Susanne kom och hämtade oss å körde ner oss till Rajjens ist. Där var det däremot massa folk :) Var riktigt kul :p Så satt jag och pratade med Axel när en viss människa kommer å ska sätta sig på stolen bredvid Axel å snett framför mig. Så jag sparkar igen stolen han dratt ut å säger du kan sätta dig någon annanstans. Han flinar mot mig medan hans polare talar om för mig i säkert 5 minuter hur omogen jag är.. Men dom sätter sig på andra sidan av Axels bord å vi fortsätter prata. Träffade Jesper, Daniel, Björn, Markus, Markus, Damperud mfl. Sen när jag satt å snackade med Jesper så kom den dära typen igen å satte sig på huk framför mig (han jag sparkade igen stolen för) och börjar snacka med mig. Jag hör inte mycket av det han säger då jag ignorerar han totalt å tittar åt ett annat håll. Sen när jag blänger argt på honom så säger han ja okej sköt om dig gumman å så går han. Vad fan trodde människan??? nej jag säger bara TUR att brorsan var hemma hos mig och sov... Vid ett gick vi vidare till Mulan. dansade å snackade å hade det nice :) Där var det oxå lite folk man kände å jag har sagt det förr men jäklar vilket KUL kväll :) Följde med några grabbar till Timmys och gick sen vidare hem. Therese skulle för en gångs skull sova hos sin mamma så hon åkte inte till Åmot. och vi tappade inte bort varandra vilket är vanligt. Sen har jag aldrig sett henne så full heller :p var hemma vid 4 typ å la mig vid halv sex :p Tog inte så många bilder :(


Susanne

Jag och Therese

Axel

Markus och Therese

Therese fick en blomma av andra Markus (Han bredvid)

Jesper

Damperud så klart å Therese :)

Björn och Jesper :)

Fredag

2010-09-11
12:22:02
Sovmorgon :D Lämnade Liam på dagis 11.15 å gick sen hem å städade lite men satt mest vid datan. Sen mötte jag brorsan på konsum å han köpte bröd och mjölk :) Sen gick vi hem å han lagade mat. Han fick slänga i sig maten för den var färdig när han skulle gå till jobbet. Men så gick han tio i två så antar han kom för sent :p Men klockan två i natt hörde jag att han kom hem å satte på tvn.. Jag gick och hämtade Liam vid fyra å han hoppade fram på cykeln å tyckte det var gör kul :D Han gick nästan hela vägen idag med. var på styckåsgatan som han tröttnade å satte sig ner å kollade på bilarna. Då satte jag han i vagnen å så skrek han en stund för där ska man inte sitta oavsett hur trött man är tydligen. Kom hem å Liam sa att jag skulle sätta mig på stolen. När jag gjorde det sprang han iväg å hämtade en tom cola flaska å stod å slog sig i huvudet samtidigt som han skrattade hysteriskt. Jag börjar ana att min underbara son kommer få dålig humor :D Sen lekte han med bilar medan jag fick diska. Sen kom han allt å hjälpte till. vek tvätt å sånt oxå. Ser fortfarande äckligt ut här hemma. Kommit på att det kan vara hur rent som helst men så länge golvet är smutsigt så känns allt smutsigt.. Liam somnade vid åtta å jag la mig faktiskt halv elva :)

Politiker = Usch

2010-09-11
12:15:07
Jag fattar inte hur jag kan ha så bråttom på morgonen men ändå komma 30 minuter för tidigt dit jag ska..

Lämnade Liam på dagis å gick till torget där klassen skulle mötas. Felicia och Hilde var redan där å sen kom dom en efter en. Läraren var 5 minuter sen å ändå är det illa om eleverna kommer sent.. Vi pratade med dom olika partierna om vad dom står för osv å alla svarade ju inte riktigt på våra frågor. Dom riktiga politikerna svävade ju iväg i de blå å andra var ärliga å sa jag vet inte.. Våran grupp blev iaf färdiga sist. så vi åkte tillbaka till skolan så åkte jag och Madde med Katrin så svänger hon vänster ist för höger när vi kommer till stadsparkskorsningen så jag frågade varför hon gjorde det. Hon visste inte att man kunde åka där så då ville hon vända å kolla vägen så blev hin imponerad för att den var kortare än den andra vägen om man åker igenom stan. Hon är inte härifrån så hon vet inte alla vägar :) När vi kom till skolan å hela gruppen var samlad så fick vi sammanställa allt material å sen fick vi sluta. Hämtade Liam på dagis som inte alls ville med. Han åkte nämligen bil å då duger inte mamma :) Sen gick vi iaf hem å han gick halva vägen själv. Bra att han känner att han är för stor för vagn ;) När vi kom hem gjorde vi inte mycket vettigt alls.

Idag är oxå en dag...

2010-09-08
13:22:25
Idag mådde jag så otroligt dåligt när jag vaknade så hela rummet snurrade. Jag valde att ringa skolan å säga att jag var sjuk å gick å la mig igen. vaknade 11.40 igen å sa till brorsan att klockan var så mycket så han gick upp å lagade mat.. Sen när maten var uppäten så drog han till "jobbet" Så nu sitter jag här å funderar på att tvätta lite å diska lite å slänga sopor. Idag kommer min lilla kille hem :) Tror jag iaf :) Har ring dagis å meddelat att han kommer i morgon. Men börjar inte förrän 10 i morgon så de är skönt :) Sen e vi ju lediga på fredagar så vart ganska lugnt. Har fortfarande lite huvudvärk kvar men hoppas den är borta tills i morgon. Nej nu måste jag städa lite :p

Tisdag

2010-09-08
13:18:58
Jag hörde ljud vid 22.30 tiden ca på kvällen. Jag tänkte att äsch de är nog bara brorsan som kom nu. Så frågade jag honom på morgonen varför han inte använt sängen. Då svarade han för att jag inte sov här i natt. Då höll jag nästan på att få panik. Men han var tydligen här på kvällen å åt mat å gick sen. Blev lite orolig för om någon annan vart här :) Vet inte om jag sagt det men brorsan bor ju hos mej nu.. Jag får mat varje dag som han lagar ihop och nu ska jag börja få hyra oxå ;) Perfekt... :D Jag försov mig idag så det blev ingen skola :( Städade lite smått å sov lite mer. Sen satt jag på facebook typ hela dagen :( På kvällen kom Linda hit. Hon hade handlat med sig lite mat som hon skulle göra i ordning för hon hade läst lite recept på jobbet å ville testa. Å det var ganska gott faktiskt. Dock inte paprikan :) Sen följde vi brorsan till seven eleven :) Han skicakde ett sms å frågade om jag inte kunde följa honom till Shell. Jag läste det för Linda å hon frågade vem är kjell? =) haha.. men vi följde honom dit å gick sen hem å kollade på film. Den var inte så bra som vi trodde den skulle vara. Klockan ett gick Linda å jag gick å la mig. Tror brorsan gjorde det med :p

Ny vecka

2010-09-08
13:13:44
Då var det måndag och dags att gå upp i ottan. Lämna Liam på dagis å iväg till skolan.. På lunchrasten ringde dagis å sa att Liam blivit sjuk så jag fick ringa syrran å kolla om hon kunde hämta honom å det kunde hon ju. Så ringde jag mamma å kollade om hon kunde passa honom på tisdagen. Så vi bestämde att hon skulle hämta Liam hos Milli å ta med sig honom hem för hon ville inte komma klockan sju till mig :) Madde och Emma har riktigt livliga diskussioner ibland. Om det är intressanta är ju en annan femma ;) När vi slutade åkte jag hem och packade en väska till Liam. Sen kom mamma och Tommy å jag fick pussat lite på min sjuka son. Sen gick jag ner till konsum å handlade lite vettigt.. Sen gick jag å la mig halv tio redan.. Somnade ganska fort. Å vad det var skönt :D


Emma :D

Söndagen efter :)

2010-09-08
13:07:57
Milli och Christian kom och hämtade mig. Vi åkte till brunskog för att det var marknad där å det ville Milli kolla på. Hon hittade en bok om tårtor som hon köpte men särskillt mycket fanns det inte där. Sen åkte vi vidare till mamma å Liam skulle precis få middag så han fick sitta å äta medan jag, mamma, Milli å Christian blev med ut till garaget för att gå igenom allt som mamma ska slänga. Jag och Milli samarbeta väldigt bra. Vill du ha? Nej, Vill du ha? Nej, Vill du ha? Nej :D Vi hittade även saker som vi gjort när vi var små. Mamma hade 29 lådor med julsaker å har bara 12 lådor kvar nu så ni kan ju tänka er vad mycket hon gjort sig av med :p Sen fick jag gå igenom barbiedockorna osv å jag fick ihop en papperspåse iaf med jul, påsk, böcker, barbie och dockor. Så nu ska jag bara få en dotter oxå så vore det ju perfekt :D När vi kollat igenom allt så tog vi med oss Liam hem. På kvällen kom Linda över för att se på film. Vi såg en norsk skräck å vi skrek allt till någon gång :) hehe. Sen åkte hon hem å jag la mig :)


Liam på hemvägen :)

Fyllelördag :)

2010-09-08
12:41:38
Jag och Liam tog med oss Linda ner på stan. Vi postade ett paket å köpte cider på systemet. Linda var tvungen att köpa vin oxå för att det fanns små söta flaskor haha :) Så gick vi ett varv på stan. Liam gick själv hela tiden i stort sett vilket gjorde att han snubblade tre gånger å ena gången slog han i läppen så den började blöda :( Men var bara blåsa lite så var allt frid och fröjd igen. Linda gick hem å hämtade bilen å jag och Liam gick hem och packade. Så kom Linda å vi åkte till mamma å lämnade Liam. Han kom lagom till middagen ;) Så har mamma rensat massa skit å då hade hon gjort sig av med lite halloweensaker så jag fick gå å kolla på det innan Milli så att jag fick en chans att ta något :p Men jag tog inget för jag har inga halloweensaker å tyckte det var löjligt att bara ha en sak :) Sen tog vi ett varv på stan. Buskörde lite med Lindas ex som var ute å åkte med sin nya tjej hehe :) Sen vart det hem å duscha å göra sig i ordning. När jag var färdig tog jag med min locktång till Linda så fick hon locka mitt hår. Det blev jättesnyggt å det höll i sig halvvägs till dragspelet då var det typ rakt igen å då hade vi ändå sprutat mycket hårsprey :( Kom till Anders å festen drog igång :) Brorsan ringde under tiden som vi lockade mitt hår å så sa han ni skulle bara duscha å sen komma. Andreas har redan kommit å han är från karlstad haha :D Men tjejer får vara sega ibland :p Anders grannar bjöd upp oss om vi vågade så vi gick upp till dom. Sen kom dom ner till oss. Syrran å christian kom oxå de var trevligt :) Sen gick vi ner till rajjens å Linda bjöd på Tequila. Ganska onödigt Linda måste jag säga haha ;) Men det var en kul kväll tills dess iaf :) Linda mådde dåligt å gick hem. Jag å brorsan gick till Mulan å sen gick jag oxå hem. Var hemma vid tre typ å somnade ganska direkt ;)


Andreas och Anders

Andrea

Linda :)

Syrran

Jag och Linda

Milli och Christian

Grannarna

Milli, Christian och Linda

Andreas och Syrran

Skolutflykt nr 2

2010-09-08
12:17:37
Fredag:
Det var dags för våran andra skolutflykt. Men då var det för hela skolan å inte bara våran klass. Våran skola var delad i två grupper så hälften började med den ena å den andra gruppen med det andra. Hade väl vart lite dumt om 170 pers kom tillsammans kanske :) Allmän, Fäna å bättre svenska var i våran grupp. Vi började på Von Echstedska gården från 1700 talet. Där hade vi en guide som hette Käthy. Hon berättade att paret som byggt huset spökade där. Å sen i matrummet berättade hon om alla bibelbilder dom hade på väggarna å vad dom stod för å så. Sen fick vi gå runt och kolla själva innan vi åt lunch. På bussen satt jag, Felicia, Viktor, Tobias, Erik, Celise, Malin och Jennifer å lekte. Ja när viktor å Tobias inte pratade om äpplen :) hehe Erik lärde oss lite nya lekar så de kan säkert komma till användning :) Vi åkte vidare till ett vikingmuseeum å fick historia om båten glad. Följebåten heter Nöjd.. Felicia färglade en teckning åt Malin å sen åkte vi hem :)


Malin och Emma

Jag och Malin

Charlotte

Bilden på utedasset

Nina, Felicia och Monica

Katarina

Anders

Viktor, Tobias, Celise å Erik

Felicia

Guiderna på vikingamuseet

Båten Glad

Jag kom hem vid tre. Behövde inte vänta på bussen eftersom våran busschaufför var så snäll och tog oss med sig tillbaka :) Städade lite snabbt å väckte brorsan. Så blåste vi upp ballonger å satte upp på dörren och balkongen. Vid fem kom Linda så vi satt å försökte klura ut ett korsord när födelsedagsbarnet kom hem. Tänka sig att min lilla skit blev 2år redan :) När alla kommit fick Liam börja öppna paket men han var lite trög i början. Ville inte alls öppna. men sen ville han allt öppna :) Å när han öppnat så skulle han ju leka med det häftiga han fått så det tog ett tag innan alla paketen var öppnade :p Sen var det fika. Vi åt upp tårtan min syrra gjort till Liam. En riktigt fin tårta :p Å muffinsen hade Liam vart med å gjort men dom var enorma :p När alla gått var det bara jag, Linda å Liam kvar å vi satt i Liams rum på hans nya pallar å jag läste en urdålig barnbok för Linda medan Liam lekte med traktorn :) Gissa vad vi skratta. Ganska lätt att göra barnbok. Den gick typ såhär. Anders är sugen på godis. Men tänk om det är godiset som är sugen på Anders? Annika har löss. Men tänk om det är lössen som har Annika :) När Linda gick hem la jag Liam. Han somnade nästan direkt. Vart en tuff dag för Liam kan jag tänka mig :)


Christian och Linda

Mamma och Liam

Liam väntar ivrigt på att få alla bilarna :)

Liams tårta

Dennis, Linda och Chrille

Milli å Christian

Liam och Tommy

Världens sötaste unge :D

Mamma och Tommy

Linda och Milli

Gudrun.

Jag missade visst att ta kort på barnen haha :D

Ikapp :)

2010-09-03
00:23:14
Nu är jag ikapp med bloggandet. Känner inte att jag har tid eller ork till något nu när jag börjat skolan. Går upp halv sex, väcker Liam, Lämnar han på dagis, går till skolan, Hämtar Liam som är sååå trött å bara skriker hela vägen hem, Hemma halv sex å då ska Liam bråka en timme innan jag slänger honom i säng! Å då är jag som sagt helt slut.. Skulle oxå vilja vara pigg hela dagarna jämt å ständigt.. Hur gör man??

Idag slängde jag in lite nya låtar på min MP3 å tog bort massa gamla som jag ändå bara bläddrar förbi. Häromdagen sa Milli att hon hört en bra låt på radion. Jag frågade vad det var för låt å hon sa att det var med TAKIDA å dom sjöng någon om africa å så. Å jag tänkte att de inte lät bekant. Så när hon lämnade Liam i onsdags så kom låten på radio så hon höjde så jag kunde höra å då var det ju Waka Waka med SHAKIRA!! :) Min syster e inte så bra på det här med musik. Men den slängde jag iaf in på mp3n i morse bla. Sen gick jag till dagiset. Å så är det ju massa arbetarkillar som är där varje dag å iaf 4 av alla är snygga ;) Sen gick jag ner till bussen som var 12 minuter tidig. Jag var ju där 20 min innan så jag gick lugnt in å satte mig å så ser man hur typ ALLA springer till bussen för att dom är rädda att missa bussen.. :) Kom till skolan å första lektionen var en snackis.. Vi pratade om utflykten i morgon och boken vi valt att läsa å sen fick vi slå upp ord i ordböcker :p Sen var det en lång lunch. Jag, Emma å malin gick ner till träningshallen. Där ägnade jag och emma oss åt pingis medan Malin testade alla träningsmaskiner. Sen kom Topp ner å spelade med oss å sen var det jag och han som spelade :D Jag behöver väl inte säga att jag var usel? =) Inte spelat sen sjuan typ. Shit vad gammal jag är :) Sen hade vi lektion igen. Första delen så gjorde vi en mindmap å pratade om loggen å sen andra delen pratade vi om hur man skriver CV. Jag höll på att somna. Då är det ILLA.. Sömnbrist delux.. Bussen var 10 minuter försenad så jag kom försent till dagis. Var den nya fröken där å hon berättade hur mycket hon älskade Liams hår hehe :D Liam åkte bil ute på gården å ville absolut INTE med mamma hem så vi stannade 10 minuter å sen gick vi ner till bussen å tog den hem. Mötte Brorsan utanför mig så gick vi ner till konsum. Jag skulle köpa tejp å ballonger som var viktigt å sen bröd å så. Jag glömde givetvis tejpen å ballongerna :) Gick hem å la Liam i säng direkt halv sex eftersom jag tyckte att han skulle få sova ut ordentligt.. Men han bajsade å så fick jag byta blöja å ge han mer mat osv så han somnade inte förrän sju iaf :) Brorsan lagade mat å jag städade.. BLÄ för städningen i badrummet!!! Gjorde lite korsord å sen gick brorsan till "jobbet" å jag städade lite mer. Sen nu har jag bloggat ikapp lite.. Var skittrött förut men nu har jag vart trött för länge så jag är pigg för de :( Så irriterande.. Men får väl hoppa i säng strax. En stor dag i morgon :)

Igår startade jag min andra tvättmaskin för dagen å gick till soffan för å se på film på min nya 42 tums tv :) När filmen var slut skulle jag hänga upp tvätten å öppnar badrumsdörren. Blev ganska chockad då mitt golv var helt brunt. Tänkte det kanske var maskin som läckt å så luktade de så äckligt. Ringde mamma å hon körde in brorsan till jobbet då så hon kom inom och kollade. Sa att det var avloppet.. Hon sa att det skulle ligga kvar å att jag skulle ringa fastighetsskötaren. Idag ringde jag fastighetsskötaren och han gick in och kolla å ringde upp mig. Han sa att det kom från grannen över å om det hände igen skulle jag ringa så skulle han komma med något vad vet jag inte.. Så jag fick seriöst gå hem idag å torka upp min grannes skit från MITT golv...

Men men nog om det. Kan berätta två roliga grejer från skolan idag.. Jag tycker att en kille på skolan är OTROLIGT SNYGG!!! :D Emma frågade vad han hette å eftersom han stod i närheten å tittade på så slog jag mig själv å Emma å Malin bara Aha.. Dom fattade alltså hans namn :p Så berättade Malin att hennes kille hette Sebastian. Å det tyckte nog Emma var kul för hon kom på att om man ville prata i gåtor så kunde man säga att killen jobbade på SEB hade ett dött djur AS Och Kan man ha i fickan? TIAN.. Alltså SEBASTIAN.. Fattar ni? Ganska onödig information va? =) Det är vad vi på Ingesunds Folkhögskola sysslar med på rasterna :p

Jo lite ord om min nya klass. Vi rockar :D Nej men seriöst. Vi är en rätt skön grupp på 30 pers någonting. Förra året var vi många men i olika "grupper" som vi umgicks i så man pratade knappt med andra liksom. Nu är vi ju fortfarande olika "grupper" men alla pratar med alla å vi skämtar å håller på å dom flesta verkar kunna ta det. Så det blir nog förhoppningsvis ett bra år på Ingesund :)

Nej hopp i säng nu Jezzica!!!! :D

Muffinsbak

2010-09-02
23:46:28
På onsdagen så började vi 9 i stadsbiblioteket vilket innebar 30 minuter sovmorgon för mig :) Lämnade Liam på dagis 8.15 å gick sen till bibblan. Kom först av alla halv nio typ å 2 sekunder senare kom Tobias. Han gick framför mig å kom ändå efter mig för att jag valde snabbare väg ;) hihi.. Klockan 9 satt vi i ett rum på biblioteket å lyssnade på ett föredrag om hur det funkar osv. Sen fick vi låna en bok vi ska ha läst ut tills 1 oktober. Det gick på typ 1 timme allt.. vad vi fick göra sen? Vara lediga till halv ett då vi skulle vara tillbaka på skolan. Så jag å Madde gick runt på stan, käkade pizza å gick lite mer på stan. Sen åkte vi tillbaka till skolan å gick runt på olika stationer å lyssnade på palettenvalen å sen fick vi sluta 14.20. 5 minuter efter att bussen gått.. Så himla typiskt. bussen kom iaf å jag gick av vid polishuset å gick hem eftersom syrran skulle hämta Liam på dagis så att han kunde vara med å baka sina egna muffins :D Jag packade in brev å gick till palmviken å postade. Sen tog jag bussen hem å mötte upp Liam :) La honom direkt å sen städade jag lite smått.. Sen var det sängen för mig med :) Sova, sova, sova vad jag älskar att sova :D

Dressintur =)

2010-09-02
23:31:24
På Tisdagen så åkte jag till skolan så jag var där kvart över åtta. Satt å vänta å de kom typ ingen. Men sen var det typ hela klassen som kom ändå =) Klockan 9 tog vi bussen till Årjäng. Började med att fika på Kyrkeruds folkhögskola å sen cyklade vi dressin. Emma cyklade mestadels å jag åkte med :) Fast cyklade en stund jag med :p Gjort något med ljumsken å så har skitont när jag rör benet :( Sen efter typ 1 mil stannade vi å käkade lunch å sen fick dom som ville vända å dom andra fortsätta. Jag å Jennifer vände å Emma å Malin åkte vidare så vi bytte cykelpartner :) Jennifer cyklade mestadels å jag cyklade sista biten. Katrin å Hanna var framför oss å före dom var So. Så hörde jag å Jennifer någon prata i skogen vi blev rätt paffa å titta på varandra för å se om vi verkligen hörde något. Till slut efter någon kilometer så stannar so å säger att en kompis är i skogen så jag å jennifer bytte dressin med henne så hon fick den sista å kunde vänta. När vi kom tillbaka fick vi höra att Katrin sagt på skämt till So "Ur spåret" å so hoppade upp på cykeln å cyklade iväg så frågade Katrin efter en stund om hon var ensam å då vågade hon säga att hon ine var ensam.. Sen gick vi in till kyrkeruds matsal å satt å väntade i 2 timmar.. När dom andra kom fick vi höra att So's kompis gått vilse.. men allt gick bra å vi åkte hemåt.. Gick å hämtade Liam lite tidigare på dagis å kom hem lite tidigare :) Gjorde mat med brorsan och sen gick jag å la mig när han gick till "jobbet" Jag är trött som en gris :p


Jennifer å Malin :)

Emma :)

Lunch :)