Torsdag hela dagen

2012-02-23
21:09:26
Igår vann jag en biobiljett för högsta nettot i Januari så tack mina spelare för den kvällen ;) Sen vann jag även en flaska skumpa för att jag ställt upp å jobbat så mycket. En chardonnay men är ju aldrig ledig så den får stå å se vacker ut =)

Gick å la mig 20.00 igår. Trodde jag skulle få sova ut men vaknade 23.33 å kunde inte somna om. Så jag gick å satte mig å spelade alfapet på datorn å gick å la mig vid två igen men somnade inte förrän halv fyra. Sen var det dags å gå upp å lämna Liam på dagis. Vet ni vad jag gjorde efter det? Jo jag gick å la mig igen. Syrran ringde klockan 11 å frågade om jag ville med till stan men sa att jag sov. Halv ett gick jag upp å syrran skickade sms om jag inte ville med ändå så vi gick till stan vid 14 när jag hämtat Liam på dagis. Vi var ute å gick i 2,5 timme. Och Liam gick å kissade på en offentlig toalett för första gången. Nu så är han snart blöjfri va =) När vi kom hem gjorde jag mat å bärde ner alla kartonger till förrådet igen å efter maten började jag städa. Nu är det typ bara dammsuga å skura kvar men det får jag fixa i morgon annars blir väl grannarna tokiga :p

En ny dag

2012-02-22
12:02:09
Oj vad mycket som hänt sen sist. Måste bättre mig. På många saker faktiskt.

I måndags bärde jag upp alla kartonger och sopsäckar från förrådet för att gå igenom dom. Var en jävla massa onödig skit måste jag säga. Hittade skolpapper från i ettan. Inte första ring utan ettan. Oj oj oj vad gammalt. Har slängt mycket och ska sälja mycket. Så är inte så mycket kvar att bära ner. Men som sagt är ju en del ändå. Liams saker han hade när han var liten, barnkläder, mina saker från när jag var liten å sånna saker. Tänkte bära ner det idag faktiskt och städa lägenheten riktig grovstädning.

Idag har jag vart på Färdig betong och jobbat. Sitter här å skriver helt dammig så ska snart gå in i duschen. Klockan 14 ska Liam hämtas på dagis så då hade jag tänkt å hinna bära ner lådorna innan iaf. Sen klockan 16 ska jag ta med mig Liam till Tiki på personalmöte. Jag har vunnit högsta nettot i Januari så ska få pris ;) Skulle även få pris för att jag ställt upp å jobbat så mycket =) Spännande :p

Men nej nu måste jag bära ner lådorna så jag hinner fixa nåt hemma innan lilleman ska hem =)

Vem är ungen?

2012-02-04
16:37:32
Dom här senaste dagarna har jag inte känt igen min son. Han har varit en helt annan kille än vad han brukar vara å förändringarna skedde över en natt. Vi har fått ett nytt spöke här. Jag har inte sett eller känt av den men Liam vaknar mellan 1-2 varje natt å skrattar å pratar å säger att det är ett manligt spöke som leker med honom. Så liam kan vara vaken från 2-7 på natten å sen somna om 7-8 då jag måste väcka honom för dagis. Så min unge är ju lite sleten. Men dom senaste dagarna har det inte blivit så mycket vakna nätter men däremot jävliga dagar. Laim har börjat säga att han ska döda mig, han sparkar, slåss, spottas, är otrevlig och rent ut sagt väldigt elak i vissa saker han gör. Han har aldrig gjort såhär. visst har han slåss osv förr men då har man kunnat sätta sig ner med honom å säga att såhär gör man inte å då lyssnar han å slutar. Men nu lyssnar han inte. Skriker jag på honom går han sakta å tittar ner i golvet in på sitt rum å sätter sig på golvet så sitter han så tills jag ber han om ursäkt. Om jag tar tag i honom å sätter mig ner å säger att man inte får göra så då blundar han å låtsas att han är död å när jag släpper fortsätter han med precis samma beteende som innan. En dag när han var som vanligt frågade jag varför han gör som han gör å han svarade att spöket ville det. På måndag kommer tjejen hit som tog bort det onda spöket. Hon kommer att ta bort detta spöket oxå. Inte för att den är ond eller så men just för att Liam ska få sova på nätterna. Man blir lite tokig här hemma just nu kan jag säga. Men älskar min son mer än allt annat i världen ändå. För mig är han ändå väldens bästa barn =)

Min enda lediga helg var inte ledig

2012-02-04
16:29:49
Då var det dags igen. Min enda lediga helg med Liam sen den 29-31 Juli. Och jag fick hoppa in och jobba som vanligt en av dagarna..

Fredagen den 27 Januari tog jag med mig lilleman till badhuset. Vi var där i två timmar innan han tröttnade. Den första halvtimmen satt han i mitt knä å ville absolut inte bada. Han är ju fortfarande rädd för att bada. Inte som andra ungar ;) Sen fick jag han till att åka rutchkana. Den står på land å så åker man ner i vattnet. Det tyckte Liam var jättekul. Sen började en 2årig tjej att åka oxå å till slut ville hon åka tillsammans med liam å han var ju inte sen att nobba så dom åkte ihop några gånger. Sen när tjejen skulle hem var Liam bara kvar en liten stund innan han sa att vi minsann oxå skulle gå. Gjorde oss i ordning å gick till biblioteket. Där satt jag å läste tre böcker för Liam å sen lånade vi tre filmer å gick å handlade lite gottigt. Vi åt tacos till middag å sen blev det ostbågar, glass å cola till filmerna. La Liam vid halv tio =) Fick sms på kvällen. En kollega frågade om jag kunde jobba i morgon. Jag sa nej för jag ville inte jobba om han bara ville vara ledig eftersom jag förtjänar en ledig helg med min son åtminstone.

Lördag den 28 Januari vaknar jag av att chefen ringer å frågar om jag inte kan hoppa in å jobba. Hon berättar varför han ville vara ledig å då kunde jag inte med å säga nej så jag sa ja å fick veta att jag skulle jobba på Rajjens. Fick be iris som skulle ha myskväll med mig och liam att sitta barnvakt å det gjorde hon gärna. Gjorde våfflor till frukost idag. Vid halv fyra kom Iris hit å lekte lite med Liam. å sen tog vi på oss och gick ner till Rajjens. Där mötte vi Matti och Micke. Vi började med att bowla. Liam vägrade bowla när jag bad han men när matti ville bowla med liam ja då jävlar ville liam bowla. Ungen är bra på bowling. Och han slog mig även denna gången. Har bowlat med liam två gånger och båda gångerna har han varit bättre än mig. Så kan de va ;) Sen åt vi mat. Efter det var det dags å springa hem å byta kläder å gå tillbaka till rajjens. Var hemma halv nio å bytte kläder å begav mig iväg kvart i nio. Var på rajjens prick nio å då satt en kollega å jobbade så jag frågade varför men han skulle tydligen vara där. Ringde chefen å hon bad så mycket om ursäkt att hon sett fel jag skulle vara på the roof. Jag hade inte en tanke på att det var löningshelg. var inte så pigg på att jobba. Kom en kvart för sent å fick spel redan innan jag hann öppna bordet å sen var det knökat tills jag sluta. mitt resultat var det bästa jag haft tror jag å då slog det mig att det var löning. Fick skjuts av madde hem å när jag kom hem var iris halvvaken. Men så började vi prata å så låg vi å prata till sju på morgonen å sen sov vi typ två timmar innan hennes pappa kom å hämtade henne. Jag fortsatte sova en stund.

På söndagen den 29e så hade jag å Liam film och mys med godis och cola eftersom vårat lördagsmys uteblev. En riktig liten mysdag helt och hållet.