Och idag är en ny dag =)

2011-03-28
17:04:44
Idag gick jag upp 07.20. Tog upp Liam tio minuter senare å gav han frukost å satte på tvn åt honom. Där satt han å käkade sin frukost i lugn och ro för ovanlighetens skull. Och han var medgörlig när jag skulle klä på han. Strax innan 08.30 gick vi ner till källaren och hämtade vagnen å begav oss till dagis. Ovanligt att ha honom där en måndag =) När jag lämnat honom gick jag hem å satte mig vid datorn kanske lite för länge. Sen ringde Linda och jag blev lite förvånad. Hon undrade om jag ville ha jobb å de vill man ju alltid. Var en som hon jobbat för innan hon fick jobb som ringde å frågade om hon var intresserad. Så jag fick nret till chefen å ringde å snackade med henne så nu ska jag på intervju på torsdag =) Hoppas hoppas hoppas =) Är bara ett till extra jobb men två extrajobb är ju bättre än inget alls. Sen vid ett var jag på möte med en som har hand om oss arbetslösa ungdomar. Hon var riktigt trevlig. Verka vara en härlig person så blir nog nice. Efter mötet gick jag till Linda och "plockade upp henne". Vi gick till dagis och hämtade Liam. Han skulle sitta i vagnen med mina solglasögon på sig och samtidigt hålla Linda i handen. Min lilla charmknutte =) Sa hej då till Linda vid styckåsen å gick hem med Liam. Nu sitter han å kollar på stora maskiner. Ska strax börja med nåt å äta kanske.. :)

Jo förresten fick mitt schema igår. Härligt =) Vi har månadsschema så ser bara hur jag jobbar i april. Har mitt riktiga ensamma pass den 9 April. Läskigt. Så i April är jag bara ledig den 8e, 22e och 23e april. Annars jobbar jag dom andra fredagar och lördagar. Skönt faktiskt.

Helgen 25-27 Mars

2011-03-28
16:53:13
Fredag: Våffeldagen. Men jag orkade inte göra våfflor så Liam fick en liten chokladbit ist =) På eftermiddagen åkte han till mamma å jag fick roa mig med att dammsuga lägenheten. Sen var det typ dags att göra sig i ordning för jobb.. Provpass på The Roof med Marina. Det gick hyfsat okej. Slutade 01.15 så gick raka vägen hem å la mig.


Lördag: Sov till halv tolv. Skönt med sovmorgon =) Klockan tolv lämnade mamma Liam å han gosade å vi lekte en timme. Sen stensov han. Så jag la han i sängen. Sen kom Siv med blommor till mig som grattis för mitt nya jobb =) Lämnade över en väldigt sovande Liam. Han fick iaf en puss innan han åkte med farmor hem. Sen gick jag ner till affären och handlade lite onyttigt att mysa med. Sen var det dags att bege sig på jobb.. Jobbpass på The Roof med Kerstin. Det gick oxå ganska bra faktiskt. Behöver bara öva upp min räkning lite så ska det nog gå smärtfritt =) Chefen jobbade på Tiki så när hon kom hade hon med sig min väst så nu är jag helt arbetsklädd oxå =) Det kändes mycket bättre måste jag säga. Skulle sluta halv tre men baren kom så sent så kom nog inte därifrån förrän närmare tre. Sen när jag kom hem kunde jag inte somna förrän vid typ 6 tiden.


Söndag: Sov till halv två. GUDOMLIGT =) Vid tre kom Liam hem. Lika sovandes som jag lämnade han så frågade om han sovit hela tiden men han hade vart vaken sa hon =) När han sovit i tre timmar typ så gick vi till affären å handlade lite. Sen gick vi hem å gjorde våfflor å myste med eftersom han inte fick några i fredags. Sen vid nio fick han somna om i lugn och ro. Jag kollade på big brother och roade mig med korsord som den gamla damen jag är =) Blev en tidig natt =)

Onsdag 23 Mars 2011

2011-03-24
17:32:36
Vaknade vid sju av min goa son. De var iaf fint väder att gå en promenad. Liam var ju inte jättemedgörlig men till slut kom vi iaf iväg till dagis. Kom en kvart för sent men de gjorde ju inget som tur var. Sen gick jag till The Roof å satte mig en halvtimme tills Sara och Christopher kom. Då var det dags för prov. Vi fick svara på olika frågor om jobbet. Sen spelade vi lite mera Black Jack. Vid ett fick vi sluta så jag gick hem en timme. Sen var det bara att gå och hämta Liam igen. Handlade på palmviken på hemvägen. Hann typ precis bara komma innanför dörren förrän mamma kom och skulle hämta upp oss. Så jag, Mamma och Liam åkte till Norge och köpte en jäkla massa blöjor :( Så nu är jag mega fattig igen. MEN Liam har iaf blöjor i några månader får jag hoppas. Köpte 18 paket blöjor.. Sen stannade vi i charlottenberg å köpte lite alkohol till 1 April, Hälsade på Linda och mamma köpte godis å ciggpapper. Efter det åkte vi till Charlottagrillen och åt lite mat. Det slutade med att Liam satt i mitt knä å matade mig med mina egna pommesstripes. Mamma skrattade iaf åt min stora pojke =) Kom hem vid kvart över sju eller nåt så Liam fick vara uppe lite längre än vanligt men somnade gott.. Sen kollade jag på Greys Anatomy å Big Brother innan jag gick och la mig.

Grattis =)

2011-03-20
22:02:36
Grattis till brorsan och Linda som ÄNTLIGEN blivit ihop =)

Fuskspel

2011-03-20
19:56:55
Jag ställde inte klockan idag för jag tyckte inte det behövdes. Men så vaknade jag av att mamma ringde klockan 10 och då hade jag fått sms av Fredrik om att han var i stan vid halv elva. Då fick ju jag lite bråttom. Drog på mig morgonrocken å väckte Liam. Gjorde i ordning honom. Han satt å åt frukost när han kom så han fick ta med sig smörgåsen. Frukost på resande fot :D Jag gick å la mig igen å läste ut min bok och sen var de bara räkna lite igen å klä på sig arbetskläderna å traska ner till The roof. Var lite konstigt att se Christoffer utan mössa =) Var chefen Sara och arbetskollegorna Madde, Marina och Kerstin som var där för att spela med oss. Så jag fick vara på Tiki å öva med två å christoffer fick vara på The Roof å öva med två. De gick inget bra alls idag. Jag har en hel del att tänka på verkligen. Shit alltså. De gick ju ut på att dom skulle sitta och fuska med mig å att jag skulle reagera men är ju inte alltid man gör det helt enkelt..  Och nu är det två pass till innan jag ska ut å få mina första jobbpass. Ska jobba fredag och lördag. Jag ska jobba å en kollega ska titta så jag gör rätt kan man väl säga å de känns ju iaf bättre än att jag skulle börja helt ensam. Är iaf väldigt nervös för jag blir så osäker när jag inte riktigt är säker. Blev det krångligt nu? Vi fick iaf sluta redan vid kvart över fem så jag traskade hem å hann kolla datan innan Liam kom hem kvart i sju. Vi lekte med bilarna i sängen å sen hoppade han i säng. Tror han precis somnat. Han skulle ha extra mat å grejer idag så tog lite tid å somna. Ska se big brother å sen sova. I morgon blir det träna träna träna på Black Jack..

Då och idag å så

2011-03-19
04:05:21
Ja precis då ska jag komma ihåg vad jag gjort då =) Har jag berättat att jag fick jobbet? De var ju häftigt. Hon ringde upp mig å sa att jag blev uttagen till utbildningen så jag har utbildats i några dagar. Jag och Christoffer =) Så Liam har knappt vart med mig sen den 11 Mars. Men han är la för underbar den ungen. han kom hem å var rakad på huvudet. Mitt lilla busfrö =) Idag hade jag mitt första "krogpass" Var med en tjej på krogen då. Alltså å jobba. Jag fick jobba med en kille först. Han tog min jobboskuld :) De gick bra.. Sen spelade jag med två andra killar å när en tredje hoppa in fick Marina ta över eftersom jag inte fick spela med mer än två =) (Vad jag vet) =) De var inte så mycket folk ute idag. När vi stängde hängde jag med Jessica och Samo till Mulan och där träffade jag en viss person. Så satt å snackade resten av kvällen å sen gick jag med Jessica till timmys å sen hem =) Nu sitter jag här klockan 4 å uppdaterar min blogg för att ni ska läsa om mitt jätteintressanta liv. Tjohoppla =))

7-8 Mars =)

2011-03-09
14:16:15
På måndagen så kom Linda hit vid halv ett typ. hon skulle passa Liam medan jag var på möte =) Jag gick tio i ett ungefär.  Satt i väntrummet en halvtimme. Han jag skulle möta fick en annan snubbe före som stod å snackade å snackade å höll på. Tillslut sa han jag har ett möte jag måste ta så du får gå nu. Så var det min tur =) Jag var nämligen på soc å bad om att dom skulle skriva in skriftlig ansökan till arvika bostad om att jag har förtursrätt. Å det skulle dom göra för dom tyckte jag behövde en lägenhet i västra området. Så det var skönt. Men det är fortfarande Arvika bostad som bestämmer om jag har rätt till det eller inte. Så hoppas dom håller med soc om att jag faktiskt inte kan hålla på såhär längre. Jag blir nämligen lite tokig här hemma. Sen kom jag hem å började göra pannkakor med Linda och Liam å då skulle helt plötsligt brorsan komma så fick göra extra sats. Men vi blev iaf mätta och belåtna. Sen fick vi syn på polisbilarna som stod här utanför. Liam gillar ju poliser å bilarna. Chrille gick ut och rökte och Liam stod inne å tittade ut genomfönstret å sa morbror å gapskratta varje gång chrille tittade in på Liam så stod dom där å busade. Till slut kommer 5 polismän ut å vi bara liam titta poliser. tittade han? Nej han hade fullt upp med att spana på morbror. Han såg poliserna lagom till dom åkte härifrån hehe.. Sen gick Linda och Chrille å jag och Liam blev ensamma kvar =)

Tisdagen så råkade jag sova till 8 å jag orkade inte stressa med att gå till dagis på 30 minuter så jag sket i det å sov till 10 ist. Sen var det bara ta upp Liam å börja dagen. Vi gick å köpte semla för sånt ska man tydligen ha =) Sen var det bertil som var hemma med mig. Vart Liam var vet inte jag. Så jag la Bertil å när han vaknade så var det Liam som var hemma igen. Konstigt Bertil syns inte så ofta =) Halv sex kom mamma och Tommy för att passa Liam medan jag gick på arbetsintevju. Var en gruppintervju så jag var jättenervös. men så kom jag till The Roof å hälsade på chefen å hon var iaf trevlig. Sen till slut var vi 5 st sökande som kommit + chefen och en som redan jobbade där. Var en sökande som inte ens dök upp.. Så vi gick över till Tiki å satte oss i sofforna. Chefen berättade lite vad det gick ut på osv. Sen var det ett matteprov å enskilda samtal samt fika. Tog 1,5 timma ca. Var faktiskt väldigt trevligt. Kom hem vid åtta å Liam var vaken å skulle med mormor hem =) men det fick han inte =) Vi åt semlorna vi köpte tidigare på dagen å sen fick han hoppa i säng :)

5-6 Mars =)

2011-03-09
13:59:53
Vaknade klockan 11 på lördagen. Egentligen skulle liam komme hem idag men hans pappa frågade om han kunde lämna Liam i morgon eftersom han ville ha honom över natten. Oj vad chockad jag blev men givetvis fick han det =) Så jag, brorsan och Linda träffades på pronto för en pizza. Satt väl där lite mer än en timme. Linda är ganska seg dagen efter. Det är alltid lika kul =) Sen gick dom till Linda och jag gick hem. Sen på kvällen kom Linda och brorsan hit å såg på tv å käkade godis. Myslördag =)

På söndagen vaknade jag oxå elva. Fick sms av Iris att hon skulle komma lite senare än 12. Sen klockan 13 kom Fredrik och lämnade Liam. han var så trött så han fick hoppa i säng direkt. Det hade tydligen gått bra under natten å han kunde tänka sig att ha honom fler nätter ÄNTLIGEN =) Strax efter kom Iris å vi såg på tv å så en timme. Sen väckte jag Liam. Försökte iaf det gick inte så bra. Så till slut klädde jag på han overallen å allt när han sov. Han vaknade inte förrän vi stod ute på gården å satte honom i vagenn då var det liv i honom igen =) Vi gick till rajjens för att bowla. Kom fram å sa att vi ville bowla han tittade på Liam och sa tyvärr å då tänkte jag jaha man får inte ha barn med sig. Men han sa tyvärr har vi ingen bana med staket ledigt för det ska vara barnkalas klockan tre. Men vi sa att det var skitsamma. För skojs skull så skrev jag in Liam på datorn så han fick vara med å spela. Gissa om jag blev förvånad när han tog ett klot på 8 kilo å får ner mer än mig.. Han ledde över sin gamla moder ett bra tag innan jag till slut kom ikapp. Vilken super duper unge jag har =) Att Iris vann med 50 poäng mer än mig är ju inte så noga. Jag har alltid vart värdelös på bowling =) När vi bowlat färdigt gick vi till ett överfullt shalom å köpte med oss mat hem. Iris bjöd hela dagen. Vilken underbar tjej =) vid sju la jag Liam å vi satte på en film. Sen efter filmen åkte Iris hem. Har bilder från bowlingen på mobilen men har ny telefon å det földe inte med en sladd till datorn så vet inte hur jag ska få in bilderna där =)

4 Mars KBK 100% Party =)

2011-03-09
13:46:51
Mamma kom vid typ 19.30 med Mc Donalds mat till sig å lilleman. Han fick en ny leksak som han tyckte var jätterolig. Strax efter kom Therese så vi drack lite å spelade musik å Liam dansade. Sen sa jag typ vet du vem jockieboy är? Hon bara Ja så jag sa han är där ikväll. Hon blev helt galen å ringde runt alla hon kände för att tala om att hon skulle träffa honom haha.. Jag vet inte vem han är. eller nu vet jag men jag visste inte det innan =) Vid 20.30 sa jag och Therese hej då till mamma och Liam å åkte med Thereses syster å hennes pojkvän + Thereses lillebror till tågstation. Tåget kom nästan precis när vi satt oss så var bara stiga på tåget =) Biljettsnubben hette Tony å var rolig. Han frågade om vi skulle festa å nickade åt våran alkohol på bordet =) Så snackade vi om att det vore grymt med ett partytåg å han sa att det vore häftigt men var lite synd om tanter å gubbar om dom råkade hamna på ett partytåg =) haha När vi kom fram till karlstad fick vi stanna på McDonalds å roa oss i 40 minuter innan tjejen med våra biljetter dök upp. Sen var det in å festa järnet. Ja den första vi mötte var Linda, Jessica och Emelie. Men sen så var det Jockieboy. Oj oj oj vad Therese skrek =) Och massa bilder skulle man ta och hej å hå.. =) Sen vart det dans hela dagen lång. Och jag träffade ju en viss lång sexig person oxå.. Bättre sent än aldrig ;)Sen såg vi Jockieboy igen så Therese ville ha ÄNNU mera bilder. Och sen träffade vi Ellinor från ung och bortskämd och Therese skulle vara med på bild där oxå. Hon är ganska kändiskåt den bruden =) Strax efter två gick vi till tågstation å mötte upp våran chaufför Melle. Han körde oss till Max. Therese sa att de var äckligt där. Men när vi fått våran mat sa hon fan vad gott det var jag måste ha en hamburgare till. Men hon köpte en hel meny till. Gissa om jag och Melle skratta åt henne =) Sen kom ju resten av arvika gänget. Linda, Samo, Jessica, Emelie, Sjur, Magnus, Olof, Enok å nån mer. Sen kom Kim och Jerry. Jerry och Therese snackade lite sen tittade hon på mig och sa men hur fan känner du honom? jag svarade precis som det var Jerry började gapskratta å sa fan vad du är rak på sak då =) hehe Sen åkte vi hem. Var en helt sjukt underbar dag å jag är sugen på att dra dit igen 1 april. Vi får se vi får se =)















Liams tandläkarbesök =)

2011-03-02
19:32:45
Gick upp vid åtta idag. Liam fick leka lite med bilar å äta frukost innan vi begav oss till tandläkaren. Liam gick själv så tog ju lite tid men vi var ändå där 20 minuter för tidigt. Liam satt å lekte i väntrummet. Är ju inte jättevan att han går runt å leker men han börjar bli stor nu min lilla skatt =) Sen kom vi in till tandläkaren. Hon sa att Liam hade 8 tänder där uppe och 8 där nere men är även 2 på väg där nere så snart har han alla =) Och gluggen växer han kanske i =) annars blir det tandställning.. Lik sin mamma ;) haha När vi var färdiga gick hon och hämtade en bil till Liam å han blev världens lyckligaste lilla kille =) Så gick vi hem å jag diskade å Liam fick sova middag. Han som skulle kolla på min lägenhet dök aldrig upp.. Det är ju ganska irriterande om man säger så. Resten av dagen har jag smsat med Terra. Fan vad kul vi ska ha. Längtar ;D Älskar den tjejen :) Nu har Liam badat å hoppat i säng å jag har tv11 på prov så gissa om jag ska se big brother idag :D

Lång tisdag =)

2011-03-02
19:17:51
Gick upp vid 7. 8.22 gick jag och Liam hemmifrån. Lämnade honom på dagis å gick vidare till Hannas nya lya. Den ser precis likadan ut som den förra så kändes lite konstigt =) Hennes mamma kom dit oxå. Lisbeth frågade om jag ville ha en smörgås å jag sa nej. Så när dom ät frukost så säger hon vill du ha ost eller korv. Jag sa att jag inte ville ha men det ville hon inte höra på så jag fick en smörgås ändå. Efter frukosten gick Hanna och Lisbeth upp å städade gamla lägenheten å jag passade Xandro och Tolia. Efter 2 timmar kommer dom ner igen å börjar massera varandra å sen är det dags för mig att hämta Liam och Lisbeth åkte hem. När jag och Liam kom tillbaka bjöd hanna på klyftpotatis å kött. Riktigt gott =) Sen gick Hanna upp å städade resten medan jag passade ungarna. Närmare kvällen började dom busa å springa runt annars satt dom mest å såg på tvn =) 18.30 blev Hanna färdig. Vi klädde på alla ungarna å gick ner till konsum. Där sa vi hej då medan hon handlade på Ica å ja på konsum. Kom hem vid 20 å Liam somnade i vagnen på väg hem så han somnade om gott i sin säng så fort vi kom in. Å kan säga att Linda skrämt mig lite med hennes kommentar om vårat kvarter men sak samma. Var bara höja volymen på mp3n å gå som vanligt ;) Jag somnade vid 22 ungefär.

Måste bara säga att det är lycka att se Liam springa runt å gapskratta å busa med kompisar. Älskar min underbara goa unge..