Spöke?

2011-09-28
22:56:50
Har ett tag misstänkt att det bor spöken här med mig och lilleman.. Jag är inte förvånad eftersom jag nog alltid har haft spöken i närheten. Men ibland så hittar jag mina burkar i köket i helt fel skåp mot vart jag ställde dom från början, saker ramlar, saker flyttar sig från mitt kylskåp till bänken å Liam når inte ens till dom hyllorna som sakerna försvinner ifrån. Samt då att Laim pratar om spöken ibland. På väg till dagis idag tex så säger Liam mamma vänta. så vänder han sig om å tittar på huset å säger spöke stanna hemma. Öh okej liksom.. Å i tre år har Liam sovit i kolsvart rum. Har alltid släckt helt å stängt dörren just för att han inte ska bli rädd för mörker. Men sen vi flyttade hit vägrar han låta mig släcka lampan. Så fort jag släcker börjar han gråta å säger mamma inte släcka liam sova tänt.. Släcker jag ändå å går ut så går han å tänder lampan själv så jag går alltid in å släcker när han somnat annars om jag låter lampan vara tänd så somnar han så fort som vanligt liksom. Men idag så lät jag lampan vara tänd å går å sätter mig å ser på idol å mitt i programmet så tjuter Liam till å börjar att riktigt stortjuta den där gråten som han har när han har ont typ. Så jag går genast in till honom och i rummet är det kolsvart. Tänder lampan å den funkar inte.. Går fram till liam å pussar å kramar han å han bara skakar å säger att han är rädd å att jag inte får gå. Vet ni hur ont det gör som mamma att höra sitt barn säga att han är rädd å bara gråter och skakar?? Fruktansvärt ont kan jag informera om. satt å höll om han ett tag å sa att jag inte skulle stänga dörren så till slut lät han mig gå men så fort jag tog i dörren skrek han nej mamma inte stänga ja rädd... Så dörren står öppen å Liam somnade om utan att ens gå ur sängen. Han är helt underbar min unge =)

Weeee :p

2011-09-28
22:21:10
Ja de blev ju inte så lugnt i lördags som jag trodde att det skulle vara =) Fick in mer pengar än jag nånsin fått så de var ju nice =) På söndag kom min lilleman hem igen. Det första han frågar är om han kan få choklad. Gullungen min :D Under veckan har jag vart på praktiken. Fick även en förfrågan om jag ville bli anställd å jobba tre dagar efter min praktik =) Så hoppas jag får det så blir det lite extra cash ;) Idag var Jag, Iris, Carro, Josefin, Matti och Mojje å lunchade på Rajjens. Bjöd hela klassen men var bara dom som dök upp. Jag bestämde med Iris å Carro att hämta upp dom på vägen ca fem i ett. Kvart i ett skickar Carro och frågar om jag gått än. NEJ :D Sen fem i ett fråga hon igen så jag skrev att jag var på busstation å strax efter skickar mojje å frågar vart jag är. Sist skickar Josefin å frågar om jag snart är utanför. när vi kommer in är Matti där å säger Vad sega ni ör jag har väntat. Så ursäkta mig att jag är längst bort från stan ;) Men kul att vara efterfrågad :P På fredag fyller mamma år. Och Liam ska till farfar. Ringde å pratade med mamma å sa att Liam blir hämtad klockan sex. Sen ringde jag henne lite senare för att prata om Liam å då säger hon men du vet du att jag har kalas runt fem halv sex så Liam får nog bli hämtad här. Jag bara öh nej de visste jag inte tack för informationen liksom ;) Men roland hämtar Liam hos mamma halv sju ist så det var ju snällt =) Blir alltså inget barn på marten så jag kan handla utan att kolla vart han befinner sig :p vet iaf 2 saker jag ska köpa =)

Mysdag med mig själv

2011-09-24
16:16:22
Igår var jag först på kronans å jobbade. Sen gick jag direkt till praktiken.. På lunchen gick jag och handlade lite på konsum å sen hem å lämna det å tillbaka till praktiken. Efter praktiken så gick jag och hyrde 2 filmer å gick och hämtade Liam på dagis. Det är det bästa på dagarna. Hämta lilleman. Han blir så himlans glad den lilla busen =) Sen hann vi nästan precis komma innanför dörren innan mamma kom och hämtade honom. Dom försökte lära Liam att sno med mitt godis hem men det ville han inte göra =) Gav han iaf en påse med bilar så han fick med sig något gott till mormor =) Sen när han åkt så lagade jag mat å satte mig å såg på film å åt lite onyttigheter å bara gottade mig. Sen 20.45 låg jag å sov så gott.. Vaknade 10.30 ca så utvilad är jag idag =) Skönt eftersom jag jobbar i natt. men blir nog lugnt eftersom alla är på rajjens. Sen idag har jag vart hos syrran å busat lite med Meline. Å sen har jag bara städat.. Ska väl dammsuga idag hade jag tänkt. Om jag orkar. Ska nog se en film först iaf å gotta mig :=)

Skitdag

2011-09-22
22:14:02
Ända sen jag vaknade i morse har jag varit arg, trött och irriterad. Stackars Liam som har mig till mamma en sådan här dag... Liam var iaf uppe å lekte medan jag fortsatte sova. Sen kom han å väckte mig för att säga att posten kommit. Sa till han att lägga det i köket å somnade om. När jag vaknade vid tolv igen så låg min underbara unge bredvid å höll om mig. Han sov. Han hade gått in på sitt rum å hämtat sitt täcke, kudde å vovven å lagt sig hos mig. Vilken underbar unge jag har =) han är verkligen det enda jag lyckats med i mitt liv. Idag känner jag mig helt tom inombords. Känner saker jag inte borde känna. Vill säga vissa saker som jag inte vågar säga. Jag vill inte känna såhär. Vill bara fly. Men det känns inte okej längre. Det har gått för långt för att kunna fly.. Vill så mycket som jag inte kan styra över. Saker som inte är upp till mig.. Fick mitt schema idag med. Jobbar 6 pass i oktober så blir varje helg då med men ledig två fredagar iaf.. Och en ny kurs skulle tydligen startas i mitten av oktober så alla som är sugna på att bli Black Jack dealer kan söka så fort ni kan ;) nej jag ska duscha nu å lägga mig å sova...

1 Praktikdagen

2011-09-20
10:57:17
Ja igår var de ju första praktikdagen. Gick väl hyfsat bra kan jag tänka mig. Lite halvdött men kan ju inte vara fullt upp jämt även om jag hade velat det. Tog lunch vid ett. Hann köpa stövlar till Liam med. Efter att dagen var slut så handlade jag och gick och hämtade Liam. Sen blev det soffmys med gosungen =)

Idag ska jag väl försöka gå ner på stan och hitta mig en jacka om de går..

Mys

2011-09-18
16:41:08
Min lilla man har kommit hem nu =) Han vill inte mysa med mamma men han vill minsann äta upp mitt  godis. Vilken tur att jag kan dela med mig =) Nu sitter han å leker med bilarna som han tydligen saknat mer än mig. Längtar tills han går och lägger sig. Då blir det filmmys med mig själv =) Skulle köpa ostbågar. var så sugen på det. emn de stod högst upp på hyllan och jag nådde inte :( å ingen människa fanns i närheten :'( Så jag bestämde mig för att ta toblerone ist men då hade dom inte det heller :( Tror ni jag blev besviken? ja de blev jag. men men fick bli lite tacos ist. Så de ska jag börja med nu snart..

...

2011-09-18
10:23:34
Jobbade ju i natt. Med feber och förkyld. Jag är så duktig.. Hade inget spel från 00-02 var knappt en människa på krogen.. Så ärligt talat det var lite gott att det var lugnt.. Brorsan kom å hälsade oxå. Lite fuller var han =) Sen hade jag en gubbjävel som bråkade med mig. Å han spelade inte ens.. Ska snart ner till affären å handla lite innan liam kommer hem. Men har ju längre till affären nu än vad jag hade innan ;)

....

2011-09-17
19:48:11
Var helt underbart i torsdags och fredags. Synd att det inte alltid kan vara så..

Känner mig inte okej. Beror inte på att jag är sjuk. Vilket jag faktiskt är. Jag har feber å är förkyld. Men ska ändå ner å jobba snart. Jag vet att man inte bara kan må bra bara sådär. Man måste alltid kämpa för att må bra. Från det att man vaknar till det att man går och lägger sig. Förvånar mig inte om man kämpar när man sover oxå. Har jag något jag vill ha kämpar jag för att behålla det. Men varför ska man kämpa för nåt man vill ha men inte har? Det tar ju bara energin ifrån en å så står man där helt tom.. Man får alltid bara det nästa bästa. Jag nöjer mig med det jag får. Men kan inte ljuga och säga att det inte gör ont. För det gör ont.. Jag känner mer än jag borde känna. Känner mycket mer än jag vill känna.. Jag är sjuk, trött och irriterad. Känner mig utnyttjad för att jag visat mina känslor så öppet.. Det blir aldrig så bra som man vill ha det..

Ska gå ner till konsum å köpa nåt litet jag kan äta på väg till jobbet. Inte ätit idag. men orkar nog inte en hel natts jobb med att vara både sjuk, ledsen och hungrig.. Börja om från början igen..

Mycket skratt

2011-09-14
20:15:44
Idag började vi 15 minuter senare eftersom läraren kom lite senare än hon brukar. Sen gick vi igenom försäljning. Och på rasterna satt Emelie och Carro och gapskrattade. Och på lektion bytte vi platser igen så hamnade snett framför Emelie så det räckte med att hon bara tittade på mig så började hon skratta igen. Kul att folk har så kul åt att titta på mig =) Sen var det ju de vanliga gänget som satt med oss å funderade på om vi var helt knäppa i huvudet men vi bjuder på oss själva ;) Det var iaf en mycket rolig dag idag. När jag kom hem somnade jag medan Liam såg på tv. Han väckte mig med sitt skratt en stund senare. Så nu ska jag lägga honom =)

AMF rockigt värre

2011-09-13
21:49:00
Idag kom Tommy vid halv tio kanske å skulle passa Liam. Så vid strax innan tio gick jag till AMF. Mötte typ halva klassen utanför så frågade varför dom var där å då var dom där för att det tydligen var knökfullt där inne. Tänkte att det nog inte var det men det var det.. Gick på en föreläsning å sen stack Marius, Carro, Iris och jag för att äta mat. Inte jag då men dom andra åt. Sen kom Jana å Josefin oxå =) Tog ett varv på stan så kom Matti å sen var det bara att gå tillbaka till AMF igen å gå på fler föreläsningar. Kunde nog ha tillbringat dagen med roligare saker men jag tänker inte klaga =) Har legat och myst med Liam till idol. Ibland är han så mysig så och ibland är han såååå trotsig. Å ja då är det ju såklart inte Liam utan Bertil :D Nu ska ja ta och se om lilleman vill sova =)

Idag är det måndag =)

2011-09-12
22:53:43
Idag tog jag mig en lång sovmorgon. Gick upp kvart i åtta =) 15 minuter senare var mamma här å Liam vaknade. Mamma skulle passa Liam medan jag var i skolan. Och eftersom mamma kom klockan 8 gick jag 8. Vilket resulterade i att jag kom 5 minuter innan vi började ist för 15 minuter men men =) Vi gick im hur CV ska skrivas å se ut osv. Sen fick vi redigera våra CVn å det tog hela dagen. På lunchrasten hämtade Linda upp mig å vi åkte å tränade. Å sen vart det fort tillbaka. Kom precis när vi skulle börja fast lärarn var sen så gjorde ju inget =) Bara att fortsätta att fila på sitt CV å sen gå hem. Mamma kom och hämtade mig å jag handlade på vägen. Sen tog mamma sina kartonger så dom slapp stå i vägen för mig =) Myste med Liam å gjorde honom i ordning för natten. Sen somnade lilleman gott. I morgon ska Tommy passa Liam för mamma hade andra planer å klassen ska till AMF. Häftigt va? =) Nej kanske inte.. Men sen på onsdag då ska lilleman på dagis igen. Gud vad fort dagarna går nu för tiden.

Lördag, söndag

2011-09-12
22:39:46
Jobbade ju på Rajjens i lördags med. Det var inte så dött som jag trodde. 00.11 så smällde något utanför rajjens å det fick ju liv i vakterna kan jag säga. dom formligen flög ut från klubben. Men visade sig att det bara var någon idiot som hade smällt en smällare.. Sen en timme senare typ så började ett storbråk precis framför mitt bord så den enda spelaren jag hade då blev knuffad å sölade drink över bordet. Djn slutade spela musik så allt jag hörde var hge mig min keps så slutar jag. Å då undrar man om ALLA domma personerna bråkade över en keps? För det var liskom inte bara fem som bråka.. Kvällen gick hyfsat snabbt iaf. Å när jag kom hem så var båda abrnvakterna vakna.. =) Dom stannade och pratade en stund å åkte sen hem. Och jag la mig.

På söndagen var det mysar dag med sjuklingen. Han spydde två gånger men hade ingen feber eller nåt så de var ju skönt. Vi såg massa film, städade och gjorde korsord.

Sjukling :(

2011-09-10
18:58:53
I natt jobbade jag på Rajjens. Det var inte livat vid spelbordet kan jag ju säga iaf :p Var så fruktansvärt trött att jag nästan somnade. Kändes så iaf. Men men kom iaf hem till två halvsovandes barnvakter ;) När dom åkt hem så gick jag och la mig. Var så skönt att äntligen få gå och lägga sig efter att ha vart vaken 20 timmar.

Idag vaknade jag av Liam. Han låg å ropade mamma från sängen. Så jag frågade varför han inte går upp själv så tog det några minuter så kom han in tassandes till min säng å la sig. Han låg sär i säkert tio minuter innan han bad om att få se på tv å gick å la sig i fotöljen. Där låg han till halv tolv då han kom å la sig i min säng igen å spydde.. Det var ju bara för mig att kliva ur sängen för dagen alltså. Sen ringde jag mamma å sa att vi inte kommer på kalaset å så ringde jag syrran å sa att vi inte behövde åka med dom. Sen blev det att ta tempen på Liam 39,3 å sen fick han ligga i fotöljen å se massa filmer medan jag tvättade och gjorde korsord. Sen två ungefär så har vi legat i soffan. Han har legat på mig alltså. Inte velat att jag ska gå. Å jag måste säga att Bosse bogserbåt är ju urdålig.. Nu tänkte jag springa in i duschen medan Liam sover. Han har äntligen somnat. Sen ska Brorsan komma och passa Liam medan jag jobbar. Är nog ganska dött idag med.

Bra jobbat gänget...

2011-09-09
17:10:45
Idag sov jag så länge jag kunde. Trodde jag var sen till dagis men klockan var 10 i 8 så var såklart inte sen =)
På skolan idag skulle vi ha presentation om oss själva. Trodde det skulle vara en timme eller så men det tog hela dagen. Tycker det var fruktansvärt bra jobbat av vissa i klassen att bli så personliga. en stor ros till er.. Vi fick en extra rast idag med så har vart ganska slappt idag. Men har gått så otroligt fort. Ytterligare en vecka av utbildningen färdig =) Och Iris har vaknat till liv. verkligen kul =) Har insett oxå att jag snart ska gå och jobba. Brorsan kommer om 3 timmar å ska passa min lilla guldgosse =)

Redan torsdag

2011-09-09
00:31:55
Eller ja fredag eftersom klockan är över tolv men vem har så noga koll? ;)

Älskar att bo så nära dagis. Brukar gå upp halv åtta å 15 minuter senare är vi på dagis. Helt underbart. Sen var det skolan såklart. Idag pratade vi om varumärken å sen skulle vi klippa å klistra kollage om oss själva.. Ja det var ju inte veckans höjdpunkt kan ajg säga. Sen har vi dom där två busfröna som springer runt å terrar mig på alla raster. :) Slutade halv fyra. Följde Iris till busstation å gick å hämtade Liam. Hann knappt innanför dörren förrän Brorsan, Linda och Bettan kom hit med presenter till vackra lilleman. Dom stannade en stund å sen åkte Linda å bettan för å kolla in Bettans nya lägenhet. Sen kom Linda tillbaka åså tog hon med sig brorsan hem. Jag gjorde i ordning Liam å sen gick han å la sig. En vecka har han legat i sin nya stora säng alldeles själv utan att gå upp. Somnat på 10 minuter max har han gjort med. Idag ropade han efter mig men han gick inte ur sängen. Underbara unge =) Nu får det nog snart bli sängen va? ;)

Lite snabbuppdatering

2011-09-08
00:34:49
Japp japp... Sen jag skrev sist så har det ju hänt lite grejer i mitt liv kan man ju säga. Jag har blivit moster men det har ni väl förstått =) Jag har flyttat så nu tar det 2 minuter att hämta å lämna Liam på dagis. UNDERBART måste jag få skryta om =) Jag har även börjat plugga. Å klassen är helt underbar. Å Sen är det faktiskt ganska intressant på lektionerna även om rasterna är det roligaste ;) Och läraren är trevlig. Positiv feedback till hela gänget. Nej nu har jag uppdaterat en himla massa så nu har ni att göra. God natt =)

3 September 2011 Lillpojken 3år REDAN =)

2011-09-08
00:29:11
Å ja i lördags fyllde mitt lilla bustroll 3år. Vart är dom åren kan man ju då undra? =) Vi tog ju iaf sovmorgon till nästan 9.. Då fick Liam öppna ett paket. Å sen satt han å lekte med lastbilen å bad om mer paket =) Jag packade upp det sista så allt var färdigt iaf =) Skulle ha kalas 13-16 å hade inte räknat med att alla skulle komma samtidigt men det gjorde dom minsann :D Så jag hade 17 personer i min lilla lägenhet. Hejja hejja :D När alla gått utan syrran å Meline så satte vi oss å kollade på en film. Sen knackade det på dörren mitt i filmen så jag går å öppnar å utanför står det en snubbe å presenterar sig som min granne då å pratar om ditten å datten.. Liam kommer ut till hallen å går tillbaka till Milli å säger lines pappa =) Så hon undrar ju varför vi står i hallen å kommer ut. Nästan så hon vek sig av skratt när hon såg en snubbe hon aldrig sett förr ;) När han gått satte vi oss å såg på filmen igen å helt plötsligt är det nån som går i hallen. Nästan så jag trodde det var grannen. Sa hallå lite försiktigt å Christian svarade. Då hade han gått rätt in utan att knacka för att han trodde det var massa folk kvar =) Efter filmen gick dom hem å jag å Liam var kvar. Strax efter 19 kom Fredrik å hämtade Liam å jag fick ju börja göra mig i ordning till jobbet strax efter å gå å jobba natt. Härligt =)












Onsdag 17 Augusti 2011 Torsby Fordons museet

2011-09-08
00:11:40
Jag och Liam åkte med Christian, Milli och lilla Meline till Torsby för att gå på fordonsmuseet. Christian ville tydligen se det ;) Så ja vi såg en film om lastbilen i fryken å kollade runt i alla rummen å så. Inte så mycket att skriva så slänger väl upp lite bilder ist. Liam gick å peka på alla bilar å sa kort mamma å börjar han bestämma är det ju bäst att lyda ;)














Liam är fotograf

2011-09-07
23:55:04


Liam är smygfotograf ibland =)

4 Augusti 2011 Mariebergsskogen

2011-09-07
23:51:10
Efter jobbet denna torsdag kom Fredrik och hämtade mig. Så åkte vi till mamma å hämtade Liam å sen åkte vi till karlstad för att göra nåt tillsammans med Liam. Det blev Mariebergsskogen. Väldigt rockigt. Liam skulle absolut se häst först så han stannade bara å tittade på dom andra djuren för att Fredrik gjorde det. Men sen han såg hästen blev vi ståendes en stund. Å Sen kunde han gå vidare å kolla på dom andra djuren i snabb takt givetvis =) Sen bjöd Fredrik på glass. Liam skulle ju givetvis sitta bredvid pappa för sånt är ju viktigt. Efter glassen blev det lek i lekparken å ja det var så klart pappa som gällde för lill herrn :D Sen åkte vi till mamma å lämnade Liam å sen släppte Fredrik av mig hemma..





:D

2011-09-07
23:24:21
Är nog lite intresserad :=)

Fy Jezzica!!!

2011-09-07
19:29:50
Aja baja skärpning. Såg precis att jag varit urusel IGEN på det här med bloggandet. Så jag tänker nog faktiskt uppdatera några inlägg å så så ni hänger med igen Hejja hejja..