Fredag 27 Maj 2011 Dagen

2011-05-27
17:49:29
Igår skrev jag på anställningsbeviset för mitt tredje extra jobb.. Och ändå får jag inte tillräckligt med pengar för att ens ha en normal inkomst. men men en liten fot i arbetslivet iaf.

Idag har jag vart hos läkaren äntligen. Fick nytt recept på min medicin man skulle tydligen inte vara utan den så som jag vart OOPPSS :p Å så fick jag veta varför jag haft så ont i magen i 5 veckor. Det var lätt behandlat så jag får börja behandlingen i morgon eller nåt för idag ska jag ju dricka :D Fredrik ska hämta Liam efter sex så jag får väl börja göra mig i ordning å se om jag har nåt å klä på mig. Troligtvis inte eftersom det är fult väder :( Men men uppdaterar kanske om kvällen i morgon då =)

Onsdag 25 Maj 2011

2011-05-25
23:25:57
Idag har jag betalat dom flesta räkningarna. Får väl betala resten den 27e kan jag tänka mig :( aldrig kul å betala sånt.. Sen gick jag och Liam till affären å köpte bröd å mjölk. Liam har vart underbar idag som vanligt =) Och mamma skulle komma hit fyra men kom tjugo i fyra. Jag blev förvånad. Och hon sa att jag skulle uppsöka läkaren så kanske får göra det snart då.. Sen gick jag till Olssons Brygga å träffade chefen å arbetskompisarna på ett personalmöte. Sen tog jag vägen förbi systemet precis innan stängning å sponsrade med nån krona inför fredagen ;) Sen hem å Lilleman stod på balkongne å vinkade å skrek MAMMA... Sen låste han upp dörren å släppte in mig :) Mamma och Liam hade diskat all min disk åt mig. Jätte gulligt av dom. Så jag bjöd mamma på pannkakor. Sen åkte hon å Liam blev stoppad i säng. Jag tog ett långt hett bad å sen såg jag greys å big brother. Nu har jag bäddat rent min säng å tänker krypa ner å lägga mig på mitt nya lakan =)

21 Maj 2011 Lördag

2011-05-22
14:20:51
På jobbet var det dött när jag kom. Sen kom Madde å vi pratade lite innan hon gick ner till Tiki. Sen var det dött till halv tolv. Då började det komma folk som ville spela med mig =) Vakten var ju uppe och prata med mig. Sa att han behövde nog ta ett varv i stan så han visste vart saker låg när folk fråga som typ vart Jimmys låg. Jag frågade då vart det låg å han sa pizzan där å pekade å jag frågade jaha menar du viktors? han bara ja du ser ;) hehe Hade även bråk vid mitt bord. En snubbe som blev arg på mig men efter en tillsägelse å en omgång spel till så blev han tyst å skötte sig så han fick vara kvar.. Kassarapporterna funka inte så vi fick skriva manuellt. Men det gick nog bra för mig iaf =) På väg hem mötte jag Simon så vi tog följe på Timmys ville han att jag skulle vänta medan han köpte mat så det gjorde jag eftersom jag är så snäll =) Sen kom vi till gamla mix mix då fick han skjuts hem å jag tyckte det var onödigt att åka med ett kvarter =) Sen på Jacobsgatan mötte jag min granne å hans kompis. Grannen sa att han bara lägger märke till mig när han är full å de var ju så synd. Men så vitt jag vet har jag allt vart ute när han kommit hem från affären så han kanske inte ser så bra nykter ;) hehe. Gick hem å bytte kläder å sen gick jag ut igen. Skönt att vara ute å gå halv fyra på morgonen när man inte har något bättre för sig =)

De vart dött ett tag

2011-05-21
18:18:56
Igår vart det en dyr dag. Jag å Liam gick till Therese å Liam pussa å krama henne som vanligt =) Sen gick vi till leksaksaffären där jag bad Liam välja vad han ville. Han valde ett pussel å gick till kassan med det. Han kan ju inte ens pussla å jag hade räknat med typ hundra bilar.. Sen gick vi till Jysk å köpte två lakan till mig å Liam fick syn på en stor traktor så den ville han ha. Det fick han. Så hans leksaker gick på 178kr å jag som trodde det skulle bli dyrt haha. Sen gick vi hem å väntade på mamma å Tommy. När dom kom åkte vi å tog en pizza. Pizzagubben drog för mycket pengar så jag fick tillbaka kontanter. Å så säger dom att man inte kan ta ut på pizzerior ;) Sen vart det storhandling på konsum. Gick på 1938kr aj aj aj säger min plånbok. Men men mat behöver man ju.. Sen åkte Liam med mamma å Tommy hem för att se på traktorn tidigt på morgonen.. Jag la mig vid typ halv två å förväntade mig en sovmorgon..

Idag vaknade jag halv elva å strax efter ringer mamma å säger att hon lämnar Liam en stund. Han var här en stund medan dom åkte å kollade på en hund dom kanske ska ha. Jag har putsat fönster men det ser inte så rent ut för det. Å så har jag plockat upp leksaker, diskat, tvättat osv. Men dammsuga å skura gör jag nog i morgon för nu vill jag nog mysa ner mig i soffan med lite cola å gottigheter å göra korsord innan det är dags å gå å jobba sista passet denna månaden. Blir The Roof idag :)

Lördag natt söndag dag

2011-05-15
16:20:11
Stod å hängde på jobbet i två timmar innan det började komma människor. De var lite dött. Hade en del spel å även om det inte var mycket så var det bättre än i fredags =) Och terminalen skrev nog ut alla papper som behövdes å det var första gången för mig ensam :) Vid tolv började jag må så otroligt dåligt så jag skickade till chefen å frågade om man fick stänga bordet tidigare om det skulle bli värre. Sen stod jag å kämpade igenom lite spel när en kille säger du är ganska blek idag. Ja man tackar.. eller? Strax efter ett orkade jag inte mer så jag bad vakten hämta Ida å frågade om vi kunde räkna innan å det kunde vi. Mina spelare ville köra 5 sista innan jag fick stänga så det gjorde jag ju givetvis. Stängde bordet halv två å räknade allt med ida. Och sen gick jag tillbaka till bordet å räknade marker å skrev rapport osv. Då kommer en kille fram till bordet å frågar om han får spela med mig. Bordet var täckt med duk osv så han såg ju att det var stängt. Sa till han att det var stängt. Han frågade när jag sluta å jag sa nu. Då frågade han vad klockan var å jag svarade 1.48. Vad ska du göra ikväll? Gå hem och sova. Då undrade han om han fick bjuda mig på e ndrink. Jag sa såklart nej. Tror inte det är okej å stänga bordet tidigare för att ta en drink när man mår så illa som jag gjorde. Gick klockan två ungefär å hann till gamla mix mix innan jag spydde. Så hade jag inte stängt tidigare så hade jag spytt framför Ida när vi räknat å de hade ju inte vart så nice kanske. Ösregnade gjorde det oxå å jag var tvungen att gå till konsum för att posta rapporterna i en låda som töms på söndagar. Illa att ingen efter vägen töms på söndagar.. När jag kom hem gick brorsan hem till Linda å jag gick å la mig. Spydda lite mera innan jag kunde somna..


Idag väckte Liam mig vid sju. Jag gav han välling å bilar å gick å la mig igen. Sen vaknade jag vid ett av Liam igen så då var det bara ta upp han. Å så gick jag å la mig igen. Laim kom å bjöd på låtsas te å plastbröd å sa att jag skulle äta.. Undrar vad han fått det ifrån? Sen skulle han upp i sängen och hoppa på mig å det fattar jag inte varför han måste göra?? Iaf så har jag inte spytt idag ÄN. Å jag har bara huvudvärk å lite ont i magen så hoppas det inte håller i sig så länge för jag vill inte vara sjuk. Det är det jobbigaste som finns typ. Å så jobbar jag ju på lördag så då måste jag ju vara frisk.. Men nu kom min son så vi får väl sätta oss å gosa innan jag slänger han i säng tidigt typ sex ;) Nej fan det är ju live

jobbnatt å lördag dag

2011-05-14
19:13:01
I natt jobbade ju jag. Fredrik kom 5 minuter innan jag skulle gå å Liam hörde ju pappa så han vaknar å säger PAPPA??!! =) Sen vart det jobb på Rajjens. Väldigt dött å det gick skitdåligt för mig. Fredagen den 13e ni vet. Jag är en av dom typerna som INTE ska göra något den dagen.. Sen kom jag hem å både Liam å fredrik sov så jag fick väcka Fredrik. När han åkte gick jag å la mig men somnade inte förrän vid fyra..


Idag vaknade jag av att chefen ringde å fråga om hon väckte mig. Jag svarade nej men det gjorde hon såklart ;) Kerstin är tydligen sjuk idag så chefen ville att jag skulle ta hennes pass ikväll på Rajjens. Brorsan gick med på att vara barnvakt. Skönt med lite extra jobb ;) Vid ett kom brorsan hit å så gjorde vi oss i ordning å gick på bilträff. Liam tyckte väl det var lite halvkul. Han blev lite trött fort. Så fort vi kom hem börja han prata om att sova ;) Vi gjorde tacos å sen hoppade Liam i säng å somnade typ omedelbart. Han har ätit välling, choklad å korv med bröd idag utan att spy upp det =) Brorsan ligger å sover i soffan å jag ska göra lite korsord innan det är dags att gå å jobba å hoppas på bättre spellycka idag än igår..

Liam bättre

2011-05-13
20:18:41
Liam väckte mig strax efter 6 å sa att han ville ha pizza. Det tyckte jag var alldeles för tidigt så jag gav han en smörgås ist som han vägrade äta å så somnade vi om. Sen ringde Madde från jobbet å frågade om vi kunde byta pass så jag fick ta det passet eftersom jag inte har nåt bättre för mig. Fredrik kommer hit å passar Liam. Liam har lekt idag å hjälpt mig att städa. Han är bättre idag alltså =) Medan jag dushade skulle Liam skura så jag gav han moppen å tänkte att han skulle skura med den hela tiden. När jag kom ur duschen höll jag på att ramla å slå ihjäl mig i hallen för han hade ju skurat väldigt blött. Jag hade ju inte räknat med att han skulle blöta ner moppen igen men det gjorde han å kramade inte ut den såklart. Men rent blev det nog. Nu ska jag gå till jobbet om 10 minuter så jag hoppas verkligen att Fredrik är här när som helst... Blir lite orolig. Liam sover iaf i soffan sen en timme tillbaka.

Akuten igår

2011-05-13
20:15:16
Igår vid sju tiden blev Liams mage svullen och naveln pluppade ut så jag ringde rådgivningen som sa att jag skulle åka in direkt om han inte hade kissat. Och han hade inte kissat. Så mamma kom och hämtade oss så åkte vi till Arvika. En sköterska tog lite prover på Liam. Hans blodtryck var bra men hans puls var lite för hög. Sköterskan gav Liam lite vatten som givetvis kom upp igen både i spyor och diarre så hon såg ju iaf att han är dålig. Sen sa läkaren att han var lite uttorkad så han skickade oss till Karlstad till en barnläkare. Onödigt tänkte jag och mamma som såg att Liam började må lite bättre. Åkte inom mig å hämtade mer extrakläder till Liam och sen inom mamma för att hämta mynt till parkeringen eftersom vi alltid får böter där. Därför åkte vi en annan väg till karlstad än den vanliga. Mitt i skogen har jag å mamma en diskussion när jag helt plötsligt börjar skrika så högt jag kan. Sen kom jag på att man ska ju inte skrika när någon annan kör men mamma är väl van vid mej så hon saktade automatiskt ner å tittade på vad jag höll på med. Jag hade ju nämligen fått syn på den stora älgen som höll på att springa in på Liam och mammas sida av bilen. Den var VÄLDIGT nära nämligen. Men han hörde mig skrika å tvärvände å sprang in i skogen. 1-0 till mig =) Mamma tog upp mobilen å ringde Tommy å hon hinner knappt berätta om älgen förrän jag utbrister ETT LOOOOOO. På en liten kulle precis vid vägkanten står ett lodjur å spanar på oss. Han var så nära å det var jättehäftigt att se. varken jag eller mamma har sett ett i verkligheten förutom på djurparker :p Han stod kvar tills mamma började backa då gick han in i skogen. Kom en liten bit till å så säger jag till mamma att det står nåt där framme på vägen. När vi kom närmare såg vi att det var två rådjur. Mamma började att köra lugnare. Kändes som att det var säkrast. Vi kom iaf fram till karlstad hela å Liam började att leka i väntrummet. Efter ett tag fick vi ett rum och Liam fick ta blodtryck å pulsen igen. Sen fick han en glass som han åt halva av. Sen satt vi å väntade på läkaren i flera timmar. Han fick rycka in på ett kejsarsnitt precis innan han skulle ta oss så vi fick vänta ännu längre. Jag berättade en saga för Liam å mamma satt å skrattade åt mig. Själv bröt jag ut i gapskratt när jag fick bilden framför mig att grodan putte på vagnen för att hjälpa hästen. Mamma skrattade nog både åt mig och sagan.. När läkaren kom sa han att Liam inte var jätte uttorkad och att han såg ut å må bra. Var ett vanligt virus typ. Så vid halv två fick vi åka hem. Liam somnade direkt i bilen. När vi kom hem fortsatte han sova i soffan å jag gick å la mig i min säng..

Ännu en sjukdag

2011-05-11
16:54:14
Jag och Liam låg å kollade på en rysare i natt.. Den var ju inte särskilt läskig men det hade jag ju inte räknat med heller. När filmen var slut vid halv två la jag Liam i soffan där han somnade. Jag tänkte att jag nog inte kunde få sova så länge men det var värt ett försök. Jag somnade vid två typ å vaknade av mig själv klockan tolv i morse. Jag var tvungen att gå upp å titta till Liam det första jag gjorde så att han var okej å de var han. Han låg å stirrade upp i taket så jag tackade honom för att han lät mig få sova. Men han är så slö att han inte rör sig å pratar knappt. Annars hade han nog gått in till mig när han vaknade elelr skrikit eller nåt. Jag tog med honom till min säng å vi kollade på en film med en flygande bil. Ser vi filmer med bilar brukar Liam säga bil.. mamma titta bil. massa bilar bil bil bil osv.. Men under den två timmar långa filmen sa han bil flyga å de var allt. Efter filmen sa han att han ville ha mat. Jag gav han en smörgås å satte honom i fotöljen men han vägrade äta. Inte ens om jag matade honom ville han ha. Jag gick å hämtade lite vatten åt han å när jag kom tillbaka sov han i fotöljen å där har han legat å sovit tre timmar. Så ja han är ju inte jätte rörlig idag. Men febern är mindre än igår iaf..

Vakna

2011-05-10
22:34:52
Yes så vaknade lilleman igen.. Härligt. Jag har fått sova i tre timmar iaf. Inte dåligt inte dåligt.. Han ville se på film så jag bytte film åt honom. Jag orkar seriöst inte höra rorri en racerbil en gång till så nu är det Harry å dinosaurierna eller nåt sånt. Hoppas han somnar snart då jag kan gå å lägga mig igen. Jag älskar att sova =)

Tröttare än tröttast

2011-05-10
19:17:16
Liam vaknade vid fyra å ville se på film. Det gick en halvtimme så somnade han om i soffan så då tänkte jag att jag kunde gå å sova men precis när jag slumrar till så börjar Liam spy så var ju bara gå upp å torka å glömma det där med att sova. Så kom han till min säng å vi kollade på en dålig film. Sen skulle Liam gå å hämta sin saft men han kom inte tillbaka. Gick å kollade efter honom å då har han precis somnat i soffan. Så nu tänker jag passa på att SOVA.. Och snälla snälla Liam vakna inte.. Jag är så trött att jag mår illa. Måste tvinga mina ögon att vara öppna. Det är ju inte hälsosamt. Liam har inte ätit nåt idag men han har iaf druckigt ett glas vatten ett glas cola å två flaskor saft. Det är ju bättre än inget.. Skulle egentligen se desperata hemmafruar idag men jag orkar inte vara vaken tills dess så får kolla repris eller internet i morgon. Nu tänker jag sova för natten OM inte Liam vaknar vill säga. Natti natt

Mammas lilla sjukling

2011-05-10
13:42:15
Eftersom Liam sov på soffan i natt så kunde han gå som han ville när han vaknade å det gjorde han. 06.17 kom han å kröp upp i min säng. Jag vill ju inte ha han i min säng egentligen men jag tänkte att det blir nog lugnast att ha honom där när han kom själv å är så sjuk. Han låg i två minuter innan han bad mig sätta på en film så det gjorde jag. Gick in å försökte somna om eftersom jag bara sovit 2 timmar. Men Liam kom å gick å spydde å sket så sova var ju inte att tänka på. Jag tvättade hans madrass i natt så den hängde jag på tork ute å så har jag startat en maskin med spytvätt.. Skönt man har egen tvättmaskin. Vid 9 kom Liam å la sig med mig i sängen igen å han somnade så det tog inte lång tid förrän jag med somnade. Sen vaknade han strax innan elva å väckte mig. Jag satte mig vid datan å kollade min mail. Fått lönebesked roligt. Å vid tolv somnar Liam i mitt knä liggandes med huvudet på skrivbordet så jag la han i min säng. Nu ligger han där å snosar å jag är lite avundsjuk för jag är väldigt väldigt trött än :( Om jag kryper ner å lägger mig i sängen finns ju risk att han vaknar å det är ju inte snällt att väcka sjuklingen. Men han är iaf gosesjuk när han är sjuk å de är ju det enda positiva =)

Tog en bild på min sovande goding på soffan i natt eller morse snarare :)

04.07

2011-05-10
04:09:05
Liam har spytt flera gånger och alltid på handduken. Han har sett film i mitt knä å gått ner för att spy. Sen bäddade jag ner han i soffan med en film å han kom till sovrummet för att spy å tog mig i handen å bad mig bädda ner honom i soffan igen. Han är för underbar min pojke. Han somnade för ungefär tio minuter sen i soffan. Jag har en halvtimme kvar på min tredje film som jag ska se färdigt. Sen får det bli sängen för mig. Jag har ju vart trött sen 19 tiden :(

10 Maj uppdatering...Klockan 01.35

2011-05-10
02:01:04
Idag gick jag och Liam upp vid tio. Vi åt frukost och såg på tv. Dom har tagit bort dom flesta disney kanalerna för oss. Just precis dom kanalerna Liam tittar på. Vad fan är det för skit? Jag bytte ju kanalpaket bara för att få just dom kanalerna och tv11.. Får ringa å klaga på TELIA..... Vid två gick vi till konsum å handlade lite mat. Fick bli hamburgare idag för jag orkade inte laga något mer avancerat =) Sen kom postbilen å det tyckte Liam var skitkul. Framåt kvällskvisten fick Liam en sticka i foten å jag äger inga nålar eller pincetter eller annat som kan vara bra att ha så jag fick ringa in min akuthjälpare. Linda hade en pincett som hon å Chrille kom hit med. Sen tog vi hela gänget å gick till Timmys å köpte glass. Liam fick en ministrut å alldeles för mycket glass. Den var så stor att han inte ens kunde hålla i den själv. Så fick hälla över glassen till en bägare å så åt han lite mindre än halva glassen innan han var nöjd.. Sen gick vi till konsum. På vägen plockade Liam å Linda blommor. Eller blommor och blommor MASKROSOR ;) Liam tyckte de var fina blommor så Linda fick sig en kompis för Linda är den enda jag vet som tycker dom är fina. Efter affären gick vi hem var för sig. Insåg att klockan var över läggdags för länge sen. Så Liam kom i säng klockan 20. Jag såg på bröderna Karlsson. Bra film faktiskt. Å då vaknade Liam till i slutet. Jag frågade vad det var men det var inget så jag gav han välling å sa god natt igen. Men han somnade inte om. Satte på en ny film å den var oxå bra. Mitt i filmen tar jag upp Liam å vi sitter å kollar på den tillsammans. Vid 12 lägger jag honom igen och typ halv ett spyr han som en gris. Det bara forsar ur floder.. Och spyor är det äckligaste jag vet. Han spydde ner sig själv så jag fick bada han. Å så frös han så han skakade så jag tog på han pyjamas. Nu går han runt å myser. Har läst lite böcker. Å varje gång han känner att han behöver spy så går han till en handduk på golvet som jag lagt ut å så spyr han på den å går vidare. Nästa gång det är dags att spy går han tillbaka till handduken. Nu sitter han i mitt knä å myser. Han har inte feber. men mamma säger att det nog är magsjuka ändå. min lilla guldklimp är sjuk :(

uppdaterat nu linda ;)