.............

2010-11-30
21:26:40
Nu börjar det bli väldigt många som frågar varför jag inte skriver blogg mer. Och när Även Christian börjar undra då är det ju verkligen riktigt kris.. Men det är såhär, Jag orkar inte.. För andra gången i mitt liv som jag kan minnas så mår jag riktigt jävla illa. Jag mår inte ens okej.. Så illa är det. I flera veckor har jag låtsas att allt är okej att jag mår bra att jag gör ett bra jobb med Liam osv. men nu orkar jag inte mer. Inte ens Liam gör mig särskilt glad längre och då har det gått för långt.. Ibland har jag gråtit mig till sömns å idag har jag gråtit hela dagen.. Är man deprimerad då eller vad liksom... Har beslutat mig för att hoppa av skolan. Jag är inte tillräckligt motiverad. Vet inte vad jag vill göra med mitt liv så känns onödigt att dra på sig mer studielån när jag ändå inte kommer orka läsa vidare till något efteråt. Så i morgon ska jag åka till skolan å tala om för Bosse att jag slutar, åka till dagis å ändra Liams tider å försöka få han 3 dagar i veckan ist för 3 timmar om dagen 5 dagar. Jag ska till försäkringskassan å ansöka om nytt bostadsbidrag tills det nya året å skriva in mig på arbetsförmedlingen.. Sen utöver att söka jobb så ska jag ta det lugnt.. väldigt väldigt lugnt. Jag ska mysa massa med Liam försöka få tillbaka min energi.. Liam ska åka till Norrköping under helgen. Det innebär att jag kan ta hand om mig själv lite å förhoppningsvis vara mitt gamla energiska jag när han kommer hem på söndag.. Sen nästa helg ska han vara hos farmor för då ska jag till Ullared å köpa julklappar. I år ser jag iaf fram emot julen.. Skönt. Så förhoppningsvis kommer jag att bli bättre nu.. Jag ska iaf göra mitt bästa för Liams skull..  Jag ska tänka å känna efter vad jag verkligen vill göra. Det här måte bli bra..

Flickan...

2010-11-19
00:36:39
Flickan som alltid ställer upp??! Eller?! På den senaste tiden har folk hört av sej som inte hört av sig på år.. varför? För att dom vill ha nått såklart. Och såklart jag är dum och ställer upp för att jag inte har något bättre för mig.. eller något liknande...

I måndags var klassen i Örebro.. Nice....

I Tisdags bakade Liam pepparkakor. Hos Linda.. Vi var där å skulle baka men var väl mest liam som bakade medan vi beundrade hans konstverk :)

I onsdags var vi sjuka å gjorde så lite som möjligt. Ärligt talat vi sov HELA dagen.. Fick inte Liam i säng förrän vid elva. Förståligt.

Idag har jag städat och sett på film. Busat med min unge oxå.. Han somnade halv sex i fotöljen när han kollade på barnprogram. Det har ALDRIG hänt att han somnat någon annanstans än i sängen hemma.. Väckte han efter tio minuter å höll han vaken till sju då han somnade om direkt i sängen :p

Sen på facebook har det gått runt en status om att man är emot barnmisshandel.. Den var så sorglig att jag grät. Är så otroligt känslig för minsta lilla sak för tillfället.. Vilket dåligt samvete man ska ha efter att ha mördat sitt barn å vad dåligt man ska må.. Att det stod mamma jag älskar dig är ju som en kniv i hjärtat efter ett mord.. Jag fattar inte att man kan göra så.. Ungarna är ju ens allt. Iaf för mig. Utan Liam hade inte jag vart hel..

I morgon ska jag och Liam till syrran och baka lussekatter.. :)

Haha Christian 2 ;)

2010-11-05
12:43:35
Igår kom Siv och hämtade Liam vid tio.. Jag städade, Gjorde korsord, läxor och sov.. Sen ringde syrran och väckte mig å frågade om inte dom kunde få komma till mig å se på film så de fick dom ju. När dom väl var här ville jag ha något gott så vi åkte ner till affären.. Ja ÅKTE. Ni förstår Christian ville inte gå ner för backen utan han ville vi skulle ta bilen. Jag sa att han kunde ju stanna här så kunde vi gå men de ville han inte för vad skulle han göra här själv. Så vi gick ut till bilen han fällde upp sätet å så var vi på konsum. Köpte ingridienser till marängsvisch. Kom hem å satte på en asdålig film med jim Carrey.. I love philip Morris tror jag den hette... Mitt under filmen pausade vi å jag och syrran slängde ihop marängsvischen. Syrran la fram allt på bordet medan jag vispade grädden å sen slängde vi ihop allt. Å när vi var färdiga fick jag syn på marängerna så jag sa Men Milli!! Å då började hon gapskratta å sa oj då :p Så vi fick slänga lite maränger här å där.. Christian började ta på ett ställe så sa han å vart ska jag a nu? Det tyckte vi var jätteroligt :p Sen frågade han om de räckte med det han tagit eller om han skulle ta mer. :) Efter filmen åkte dom hem å jag läste en bok. Måste läsa ut den så jag kan börja med engelska boken. Tror den ska vara färdig 22 nov?? =) Sen la jag mig å sov..

Idag vaknade jag vid 11 av att Liams ena dagisfröken ringer. Hon ville bara tala om att dom ska ta kort på måndag så att jag visste de ifall jag ville styla upp Liam eftersom vi har haft höstlov hela veckan :) Så de var ju bra å veta kanske :p Funderar på att dammsuga och skura nu så de e snyggt när Liam kommer hem.. Sen får de nog bli en film..

Hahaha Christian :)

2010-11-01
22:45:07
Gick upp vid tolv idag.. Skönt :) På eftermiddagen tog jag på Liam hans nya snygga jacka han fått av farmor å så gick vi ner till konsum. tog tid idag. Så handlade vi till tacos. Liam skulle bära colan själv å är rätt tung för honom så han kämpade på å var en kille som frågade om jag skulle ställa mig i kön å jag sa att han kunde gå före eftersom jag är så snäll :) Kom iaf hem till slut. Såg på pingu givetvis å sen åkte vi med Milli och Christian till mamma å Tommy som flyttade i Lördags så kollade in deras nya hus.. Där började vi diskutera datorer. Å Milli har fullt på sin men kan inte bränna ut eftersom brännaren är trasig å vi VÄNTAR PÅ VÅRA NYA ÄN!!!! Väntat i 2 månader tror jag.. börjar bli irriterad.. Så Christian sa att de var väl bara köpa ett nytt minne så man fick plats med mer. Så vi sa att det är ju en ny hårddisk hon måste köpa för att få plats med mer å då sa Christian är det inte hela själva datorn som är hårddisken då?? Fan vad vi skrattade. Christian erkände att han inte var så haj på datorer :) Klockan åtta kom vi iaf hem igen å 3 minuter senare kom Linda hit =) La Liam å så gjorde vi Tacos å mös. jag talade om att pensionärsjävlar skulle börja idag å hon tyckte de lät kul så hon stannade kvar å tittade på det fast att hon ska jobba klockan 8 i morgon bitti. De var iaf jättekul måste jag säga. Får nog börja följa det :) Nu ska jag ta mig ett lngt bad å sen får jag nog hoppa i säng.. Härligt med Lov ;)