Söndag - Vilodag

2011-07-31
16:30:55
I natt vaknade jag vid tre å sen vaknade Liam vid sex. Vi somande dock om båda två. Sen gick vi upp halv elva. Å det kändes lite väl tidigt med tanke på att jag behöver sova ut. Men tydligen tyckte inte min kropp att vi skulle göra det idag. Så idag har jag packat ännu mera å städat lite mera. Sen har jag gjort pizza. Liam ville inte ha mer mat för att monstret oxå skulle få mat. Snällt att han ger bort sin mat. Men idag blir det iaf en tidig kväll igen för jag jobbar min sista vecka nu =) Sen är jag ledig å jobbar bara varje helg ist. Och på onsdag blir jag barnledig en vecka eller längre. Vad ska jag då hitta på för nåt? =)

Lördag - Edaträffen

2011-07-31
16:25:38
Fic iaf lite sovmorgon eftersom vi inte gick upp förrän 9.15. Gav Liam frukost och gjorde oss i ordning. Sen kom syrran och Meline och hämtade upp oss vid 10.15. Åkte till Charlottenberg å helt plötsligt skulle man parkera på andra sidan vägen där det inte ens är parkeringar. Sen kostade det 120 kr vilket är mer än det brukar och även dom som ställde ut sina bilar skulle betala. Dåligt. tyckte inte det var så mycket bilar i år men kanske var som tonje sa att det såg så ut bara för att dom flyttat ut området. Kollade på Monstertrucken som körde. Kollade äl typ 3 minuter innan Liam blev så rädd att jag gick därifrån med honom. Sen var det driftning å det kunde Liam se på iaf. det andra dåliga var att prisutdelningen blev en timme försenat. Å det är löjligt att dom inte kan hålla tider när dom haft hela dagen på sig att avgöra vilka bilar dom ska ta.. Milli skulle åka vidare till sunne så vi var tvugna att åka tre. Men eftersom prisutdelningen blev en timme försenat hann jag inte kolla på Minnah :( Så jag tycker inte det var så värt att gå på edaträffen i år faktiskt. Tyvärr men sant.. Var hemma vid fyra å då städade jag bara upp lägenheten för det behövdes. Sen la jag Liam vid sju men han var van vid att vara uppe sent så han somnade inte förrän vid tio å då var jag så sleten att jag oxå la mig..















Fredag - Nostalgins dag

2011-07-31
16:09:39
Upp igen 06.45. Lämnade Liam på dagis och gick å jobbade. Hämtade Liam på dagis å gick hem å la oss. Vi hann sova 1,5 timme. Har ju inte blivit så mycket sömn denna veckan :( Sen när vi vaknade var det dags att göra sig i ordning för att åka till Gammelvala igen. Denna gången för att se mina snyggisar =) Mamma hade med sig 2 av Tommys barn. Sanna och Kasper. Så vi åkte dit å gick direkt för att kolla på TT Grace. Liam satt och diggade. Riktigt bra är dom. Å nästan alla 5 är ju snygga så det skadar ju som sagt inte =) Sanna sa att dom var bra så hon kanske har lite bra smak iaf =) Sen tog vi 5 brickor med 5 nummer på för att vinna i chokladhjulet men ingen av oss vann. Det var himla dåligt. Sen åkte vi till Ica. Mamma skickade in mig för att köpa mera hamburgar bröd. Jag gick in tog en påse och gick till kassan. Men den första kassan krånglade så jag ställde mig i andra kassan och då började den oxå att krångla. När jag betlat kom Kasper in för att hämta mig. Dom trodde inte att jag hittat brödet eftersom det tog så lång tid haha. Åkte till mamma å åt hamburgare. Efter maten åkte vi och bada. Inte jag då eftersom jag inte hade badkläder med mig. Men sanna, Kasper och lite Liam badade iaf =). Jag och Liam kom hem vid 21 ungefär så då var det lägga Liam å sen mig som gällde.



Torsdag - Bondens dag

2011-07-31
15:59:02
Somnade ju vid femtiden på morgonen. Och halv sju ringde ena mobilalarmet eftersom mitt sällskap skulle upp å jobba. Jag somnade som tur var om och gick upp klockan 8. Gick ner å jobbade ett pass å tog sen bussen till Åmot för att jobba ett pass till. När jag var färdig kom mamma och Liam och hämtade mig. Åkte hem till mig och bytte kläder lite snabbt å sen vart det iväg till mamma. Satt där å väntade på Linda, Brorsan och bettan. När dom kom lämnade vi kvar brorsan och åkte iväg till gammelvala på en mor och dotterdag plus Liam ;) Jga fick lära mig något nytt om söta Linda. Hon är rädd för hästar =) Vi gick ett varv å kollade på lite saker. Jag, Liam och Linda snickrade ihop en bil. mamma verkade mer impad av att jag byggde än att Liam gjorde det :p Sen tog vi en fika. Jag köpte en cola å 2 kakor å betalade 80kr.. De var väl billigt eller inte.. Sen så köpte både mamma och Bettan kaffe så dom fick en varsin kaffekanna. Det såg lite roligt ut =) Efter fikat bestämde vi oss för en båttur. Linda är ju sjösjuk men hon blev tydligen inte det på sådant vatten så det var ju kul för oss =) Liam var rädd i början av turen å satt å höll i mig och i min väska för att vara säker på att inte ramla. Sen efter en stund vågade han sitta själv. Men sen när båten la till i land igen så började ju Liam gråta igen tills han kom ner på marken då var det å jag ahr åkt båt mamma ;) Efter båtturen lyssnade vi på lite musik å sen kollade vi på när hästen drog postdiligensen eller hur det nu stavas. Å då syntes det tydligt att Linda var rädd eftersom hon gömde sig bakom sin mamma när hästen var 2 meter ifrån henne =) Sen vart det lite lotter och glass å så åkte vi hem till mamma igen. När vi väl var där bestämde vi oss för att grilla så jag, Linda och Bettan åkte till Ica å handlade å chrille skötte grillen. Mycket gott =) Jag och Liam kom hem vid tio ungefär så var ju bara slänga lilleman i sängen å så fort han somnat stoppade jag om mig själv =)














Onsdag - Veteranbilarnas dag

2011-07-31
15:41:00
Gick upp 06.45. Tog upp Liam å gjorde oss i ordning. Lämnade Liam på dagis och gick å jobbade. När jag kom hem från jobbet ringde jag syrran för att höra om dom skulle till gammelvala å det skulle dom ju. Så helt plötsligt fick jag snabba mig till dagis för att hämta Liam. Hann precis komma in genom dörren innan syrran skickade att dom åkte. Vi stannade i garaget å bytte till raggarbilen sen åkte vi vidare för att hämta upp mamma. Parkeringsvakterna på gammelvala vinkade in Christians bil så vi fick stå inne på orådet. Fick stå precis framför scenen. Liam skulle så på bilar han =) Vi gick några varv å kollade på allt och inget. Sen var det dags för frågestund med Bosse bildoktorn å det ville ju christian se. Bara det att vi satt å såg christians bil å ser hur många som både sitter och lutar sig mot hans bil. Han gick å sa till dom att han inte ville ha folk på sin bil. Men så fort han gått lutade dom sig mot bilen igen. Efter ett tag går christian å säger till han med mikrofonen så han säger oxå till att folket inte ska luta sig mot bilarna. Men nej ingen lyssnade. Så himla dålig stil att man ska vara på andras bilar. Fanns ju ändå hur många sittplatser som helst kvar å fint väder var det oxå så det var ju inte ens blöta platser. Sen var det prisutdelning på bilarna och efter det gick vi för att äta mat. Christian ville ha nävergröt så han gick iväg ensam medan vi andra gick och åt på restaurangen. Jag betalade för Liam vilket jag kom på sen var onödigt eftersom han inte åt nåt typ. hade kunnat spara 65 kr där :( Efter maten åkte vi hem. Släppte av mamma och Liam hos mamma. Sen blev vi sittandes i garaget medan Christian skulle fixa nåt lite snabbt. Milli ville ha hem sin bil oxå så vi åkte två bilar. Milli släppte av mig hemma och jag hann diska lite å byta kläder innan det var dags att gå och jobba igen. Chefen ringde vid 21 å sa att jag inte behövde jobba om jag inte ville eftersom det inte går så bra på onsdagarna. Men jag sa att jag ville jobba så då fick jag göra det. Det kom massa folk å det gick ungefär lika bra som på en fredag för oss. Även om jag delade ut lite väl mycket vinster för min del :( men så kan de ju bli ibland. Inte vart min månad det här har jag märkt.. Bättre lycka i augusti ;) Somnade väl runt fem på torsdagsmorgonen.














Tisdag

2011-07-30
21:32:15
Gick upp 06.45 å gjorde mig och Liam i ordning. Lämnade Liam på dagis och gick å jobbade. Efter jobbet var jag och Liam ute hela dagen å sparkade boll å gjorde sandslott. Gick in vid sex å Liam fick kvällsmat och ett bad. Sen somnade han gott. Jag såg cold case klockan 19 å gick å la mig direkt efter. Händelserik dag ;)

Måndag - Barnens dag

2011-07-30
21:27:57
I måndags gick jag upp 06.45. Tog upp Liam å gjorde oss i ordning. Lämnade Liam på dagiset å gick vidare för att jobba. Efter jobbet gick jag hem en snabbis å bytte kläder. Sen gick jag och hämtade Liam. Vi gick hem till Gudrun för att åka med henne till mamma. Men först åkte vi inom Prästängen å hämtade Gudruns väninna Marianne. Mötte upp Tommy och mamma hemma hos dom å tog följe till Brunskog för att gå på barnens dag på Gammelvala. Vi gick å tittade ett varv å gick sen å kollade på när Tommys dotter uppträde i Emil i Lönneberga teatern. Liam satt så snällt och väntade fast att han tjatade om mat. Så när teatern var färdig gick vi för att äta mat. Det fick bli hamburgare för min del å Korv å mos för Liams del. När han ätit upp sin barnportion tog han sin tallrik, ställde sig upp å var på väg mot maten samtidigt som han sa mer mat.. Öh nej Liam mamma är inte gjord av pengar ;) Vi gick å tog lite barnlotter och jag vann en klubba. Men Liam sa att det var hans så han fick den :p Gudrun släppte av mig och Liam hemma och en argsint liten hund som satt i en bil började att hoppa mot Liam och skälla på honom. Idiothund!! Det var samma hund som försökte anfalla Liam för några månader sen. Vi var hemma vid nio ungefär å då var det bara att lägga Liam å han somnade direkt. Sen gick jag och la mig direkt efter..










....

2011-07-30
21:09:51
Häromdagen uppdaterade jag ett långt inlägg om vad som hände förra veckan MEN när jag skulle publicera det blev jag utloggad och det sparades inte i utkast som det brukar. Å jag orkade inte skriva ett nytt inlägg. Nu kommer jag inte längre ihåg vad jag gjorde förra veckan så jag tycker vi skippar det. Istället ska jag uppdatera vad som hänt denna veckan för nu har det vart fullt upp å ja är sleten till max. Sitter å väntar på att Liam ska somna så jag kan få gå och sova så uppdaterar väl tills han somnar för vet allt att ni är nyfikna =)

Grillfest =)

2011-07-20
10:40:16
I lördags ville Fredrik låna sin son tills på söndagen så jag blev barnledig på min lediga helg ;) När Liam och fredrik åkt så gick jag givetvis å la mig å sov lite till =) På kvällen gick jag till Linda där hon bytte om rekordsnabbt för att vara hon ;) Sen var ju även brorsan och Fredrik där. Lina kom och hämtade oss å vi åkte hem till dom. Var fullt med folk där å inte fick vi igång musiken så det hördes hehe =) Linda lekte grillmästare å grillade våran mat. Sen vart det lite snack å kubb spelande. Eda ahde inte spelat det förr så var lite komiskt att det var hon som ställde upp våran ojämna väldigt ojämna spelplan =) Dom flesta gick till bryggan så var det bara vårat gäng kvar. Linda och Lina skulle upp å jobba på morgonen å ändå var det vi som gick sist. Var hemma efter tre nångång. Antar dom var trötta på jobbet? ;)








På söndagen sov jag länge =) Sen kom Liam hem. Han ville inte säga hej då till pappa så jag frågade flera gånger om inte pappa skulle få puss å kram men nej det skulle han inte få. Så Fredrik gick. Å så fort Liam hörde porten slå igen började han gråta enorma krokodiltårar å skrika PAPPPPAAAAAAAA pappa borta.. pussa pappa... Så det var ju bara ta in han från trappuppgången låsa dörren å tala om att pappa gick för att Liam inte ville säga hej då så nu får liam pussa extra mycket på pappa nästa gång. Det tog 16 minuter att få Liam att sluta gråta. Men han gråter alltid när Fredrik går oavsett om han får puss eller inte.. Men sen var han sitt vanliga jag fast lite trötter. Så han kom i säng redan vid sex =) Själv gick jag och la mig efter cold case klockan 22 =)

Måndag - Torsdag = Sleten

2011-07-14
18:49:15
I Måndags var det till att gå upp tidigt å ta Liam till sommardagiset. Eftersom jag inte visste vart det låg så gick vi i god tid. Det tog visst bara 10 minuter dit =) Sen tog det ju 15 minuter för Liam att släppa mig. Han satt mellan mina ben å höll i mitt ena ben så jag frågade om han hellre skulle med mig å jobba än att leka med bilar å han svarade ja jag jobba =) Men så fick vi gå in å träffa Anita som han har på sitt vanliga dagis å då tog han henne i handen å släppte mig =) Jag gick hem å åt frukost å sen gick jag till Kronans. Sen var det dags att ta bussen till Åmot å jobba lite mera. Sen hem. Gick och hämtade Liam å var ute på gården. Grannarna kom ut å Liam skulle absolut leka med den pappan. Dom kastade fotboll. Sen fick jag tvinga med mannen in vid halv sju för ett bad å hopp i säng. Han slocknade direkt efter sagan =) Jag gick och la mig efter CSI =)

Tisdag:
Upp tidigt igen å Liam fick gå själv till dagis. Ja inte helt själv men utan barnvagn =) Det tog ju bara sisådär 20 minuter. Det gick bra att lämna honom. Sen gick jag hem å åt mat å vidare till jobbet. När jag var färdig så åkte jag vidare till Åmot å jobbade å sen hem å hämtade Liam. Liam var grinig eftersom han sov när jag kom å personalen fick dra upp honom för å lämna till mig. Han kom ut ur "sovrummet" med en liten flicka. Ska jag börja oroa mig? =) Så åkte vi en snabbis till Milli å hälsade på lilla Meline som låg och sov. Sen åkte vi hem å lagade mat. På väg hem från Åmot sa jag att jag var trött å mamam sa att jag skulle gå å lägga mig tidigare. Jag sa att jag la mig 19 i söndags å 21 i måndags så då sa mamma oj då kunde jag inte skylla på de =) Resten av dagen var bara borta =)

Onsdag:
Samma sak här. Upp tidigt lämna Liam, äta frukost, Jobba arvika åka å jobba i åmot å hem å hämta Liam.

Torsdag:
Samma visa här med. MEN vi hade ett roligt samtalsämne idag. Å vad kul haha.. Jag sa till mamma för ett tag sen att Lisbeth visst körde med sin bil eftersom den flyttas. Men mamma var stenhård på att hon inte kör den. Så mötte jag Lisbeth när jag var på väg till jobbet en fredag å vi stanna å prata. Så sa jag såg att du flyttade din bil till pronto igår å hon bara nej de gjorde jag inte den står allt kvar där den brukar stå. Men jag bara nej du flyttade den det såg jag ju för jag såg när bilen svängde in på parkeringen. Men hon såg så allvarlig ut att jag sa att jag kanske tagit fel å enligt lisbeth måste jag ha gjort det. Men hon skulle kolla när hon kom hem. Så idag hade Lisbeth vart hemma hos mamma så jag frågade om jag var snurrig eller om bilen var flyttad. Bilen VAR flyttad. Men Lisbeth hade inte kört sin bil på 4 veckor å ändå hade den kört 15 MIL sen hon ställde ner den så hon hade kört den till en kompis utanför staden nu. Så någon typ har alltså använt lisbeths bil utan att hon ens har märkt det. Bilen stod utanför hennes lägenhet typ å ändå hade lisbeth inte reagerat på att den bytt plats ibland haha. Det tyckte jag var hysteriskt kul. Någon hade även dragit pengar från mitt konto. Kom hem å kollade vem. Å det är Kronans droghandel som dragit pengar igår. IGÅR.. Jag var inte ens där å handlade igår. Handlade där den 7 Juli men var inte ens samma summa som drogs. Så jag ringde ner å frågade vad som hänt men det kunde dom inte svara på utan skulle kolla upp det å ringa tillbaka men dom har fortfarande inte ringt. Så får väl prata med dom i morgon igen. Nu har jag precis lagt Liam. Jag ska se Cold Case å CSI sen ska jag gå å sova. Är så jäkla trött. Sista passet i åmot på en vecka i morgon =)

Jo just det i måndags kostade bussen 56, I tisdags 34 å i onsdags å idag kostade det 51 å jag åkte till samma ställe hela veckan. Illa

Och Liam sa idag att vi skulle ta kort. Jag gjorde som han sa å han ville pussa mig på bilden vilken liten goding =)

Förberedelser + 20års kalas

2011-07-14
17:55:44
Linda skickade sms å ville ha med mig på hemligt uppdrag i fredags. Allt hon sa var att brorsan skulle få leta öl. Hon kom hit vid halv sex ungefär å slog in ölflaskor i tidningspapper. Men så kom hon på att hon kanske borde plasta in dom oxå så de gjorde hon. Sen berättade hon att man kunde åka från dottevik till Edane så hon skulle plantera öl den vägen ist för att ta 61an. Iaf så åkte vi till Edane å la en öl vid infoskylten. Sen efter vägen letade vi efter saker vi skulle komma ihåg som en skylt eller speciellt träd osv. Så efter att vi åkt hela sträckan och placerat ut 6 öl efter vägen åker vi hem till mig å Linda målade en karta. En kul liten tripp å var superkul att titta på när Linda försöker komma fram till hur man körde när vi väl var hemma ;) Sen åkte vi till affären så Linda fick handla å sen åkte vi hem till Linda. Det hade nämligen börjat ÖSREGNA och Linda tyckte inte jag skulle gå till jobbet i det vädret. Väl i Lindas soffa så säger Linda å nej det har ju regnat. Jag fattade vad hon menade men det gjorde som tur var inte brorsan :) Sen körde Linda mig till jobbet och det var ju iaf lite mer folk än i onsdags =)



I lördags kom Linda och brorsan och hämtade mig vid kvart i tolv. Jag hade skickat sms till brorsan i natt å sagt att någon av hans polare gett mig en sak. Så när vi satt i bilen öppnade han kartan. Han frågade vem de var å jag sa att jag inte sett han förr (Det händer då och då att mina spelare frågar om jag är syrra till Chrilloff) så då frågade han hur personen såg ut å jag svarade lång å mörkhårig för så ser alla ut. Men nej brorsan kände ju ingen sådan snubbe förutom Fredrik å han vet jag ju vem de är :) haha.. Chrille satt å gissa på att det var från Linda men sen sa han syrran när han kollade på hur pappret såg ut =) Han var ju grym kartläsare. Jag frågade vad är det för tändstickor? Brorsan svarade det är nog stockar. Så frågade jag vad är det där då? Och han svarade skulle gissa på grushögar Gissa vad förvånade jag och Linda blev haha. Men han hittade iaf alla 6 ölen som trevligt nog låg kvar =) Fast han skickade ju ut Linda för å hämta ibland. Sen kom vi till mamma å min skatt var där =) Sen kom Bengt, Simone, Milli, Christian, Meline och Gudrun så vi hade kalas för brorsan eftersom han fyllde 20. Mamma, Tommy, Sanna, Kasper och Robin var ju med oxå :P Sen kom Brorsans pappa Leif dit. Han frågade om Töserna var där så jag sa att jag var iaf där å han sa mitt smeknamn å sa det var tur att du var här iaf å gav mig en kram. Trodde han skulle skippa smeknamnet när jag blev mamma men tydligen inte =) OCH TYDLIGEN SKULLE STURE HÄLSA PÅ MILLIS BEBIS!!! Fast jag är ju inte förvånad. Åkte med Linda och brorsan till stan. Drog ett varv på stan å sen handlade vi. Sen släppte dom av mig hemma å jag kunde städa å fixa innan jag gick till jobbet. Vissa är ju bara så roliga ;) Sen var det hem å sova LÄNGE Som gällde =)





Barnfria dagar

2011-07-08
10:56:59
I onsdags kom mamma och hämtade Liam eftersom jag skulle jobba natten. Och mamma skulle ha Liam i helgen oxå eftersom jag jobbar natt å på torsdag skulle jag på en intervju så vi kom fram till att det var lättast att mamma hade Liam onsdag till söndag ist för att lämna honom på Torsdag efter intervjun å sen hämta han igen på fredagen. Gissa om han kommer vara sleten på söndag när han kommer hem =) Iaf på onsdagen gick jag hemifrån fem minuter senare än vanligt men kom ändå till jobbet 10 minuter innan jag brukar komma. Jag hann gå på toa och ändå logga in i terminalen i god tid. Men när jag "dukat" upp bordet kommer DJn in å säger att dom nog öppnar elva. Så efter lite runtspringandes kom han tillbaka å sa jupp dom öppnar elva. Så de var ju bara för mig att gå ut till våran andra Dealer å underhålla mig. Sen tog jag fram en ny kortlek å slängde den andra. Å då måste vi riva isär korten så att ingen ska kunna använda dom. Oj vilken tid det tog.. Sen när jag väl började klockan elva var det inte en människa där å det kom ju ett gäng vid kvart över tolv typ å dansade lite men de var allt. Sen kom vakten å sa att dom stänger ett ist för två. Jag hade inte ett enda spel på hela kvällen. Räkningen har aldrig gått så fort som då. Men chefen ringde iaf och sa att jag får betalt för hela kvällen fast jag bara jobbade två timmar =) Det blev sängen så fort jag kom hem =)

Torsdag trodde jag att jag skulle få sovmorgon men vaknade av sms redan halv tio. En arbetskompis ville byta pass med mig på lördag men chefen måste godkänna de först å inte hört något om de så märks väl om jag börjar 21 eller 22 =) Försökte somna om men det gick inte. Gick upp å städade å gjorde korsord istället. Sen var det dags att bege sig på en arbetsintervju. Hon verkade väldigt nöjd med mig. Men sa att det jobbet hon tänkt till mig inte gick eftersom det krockade med mitt dealer jobb. Men hon sa att dom hade mycket att göra och lite folk eftersom många var på semester så hon skulle kolla med personalen å sen höra av sig. Så man kan ju hoppas man får jobba med något annat då =) Sen gick jag hem och gjorde hemmagjorda pannbiffar, potatis och brunsås. Det har visat sig att jag kan bara jag vill ;) Sen var det slappning framför tvn resten av kvällen..

Idag vaknade jag vid tio av att någon ringer och frågar efter linda. DETTA ÄR MITT NR INTE LINDAS!!! Vissa verkar ha lite svårt att fatta det. Linda verkar väldigt populär. Men har ju försökt beställa nytt kort men är Linda som måste göra det å hon har aldrig tid verkar det som :( Idag har jag lite planer innan det är dags för jobb. Hoppas på mer folk idag än i onsdags ;)

Jobb introduction i Åmot :p

2011-07-04
18:41:11
Liam sov ju hos mamma inatt eftersom jag skulle åka hemifrån 06.30 å mamma ville inte hämta Liam så tidigt :P Jag gick upp vid 05.20 å jag som inte är van vid tidiga mornar var mest som en Zombie när Elizabeth kom å hämtade mig. Det är Elisabeth som går på semester så att jag får jobba lite ;) Ska ju jobba för henne i Arvika men Chefen ringde å frågade om jag inte kunde ta passen i Åmot oxå å det var ju mer timmar så givetvis kunde jag de ;) Därför åkte jag idag med Elisabeth till Åmot för att se hur det såg ut. Å det var enormt.. Sen kom Chefen Marie å vi satt å fika å prata å sen vid 10 åkte jag med Marie till Arvika igen. Jag tjänade några hundra kronor idag av att titta på ;) Kom hem å ringde Dagiset Liam ska vara på i sommar å ändrade hans schema å sen var det bara att packa väskan och bege sig till Linda. Vi åkte till verkstaden så jag fick lämna lite mer prover för min läkare ringde när jag var i åmot förut å berättade att han behövde fler prov å sen skulle han höra av sig senare i veckan igen. Det gick på 5 minuter där. När det var gjort åkte vi å tränade på gymmet. Skönt att vi kom igång igen och sen efter träningen simmade vi. Klockan var helt plötsligt kvart över ett och vi åkte till OK där Jonas chockade mig med att prata i telefon OCH nicka åt Lindas flaska samtidigt ;) Drog ett varv på stan å åkte sen till Milli. Meline hade välkomst kalas så det blev såklart en jättefin tårta och den var god =) Mamma kom med Chrille och Liam å så kom Gudrun oxå. bebisen sov så var ju inte så med på kalaset precis. När vi skulle åka hem smyger vi in och kollar den sovande bebisen å jag frågade Liam om jag skulle skaffa en sådan och Liam svarar mmmm sen putter han mig framåt, pekar på meline å säger ta den. Alla börja skratta och Milli talade om för Liam att så gör man inte barn å ska jag göra barn på det sättet så fick jag ta en unge på stan haha =) Kom hem vid fyra å jag var helt död. Det är jag än. Ska lägga liam nu sen mig själv och sen börjar det snart en ny dag =)

Julis första lördag och söndag

2011-07-04
18:23:34
Jag vaknade vid halv elva typ. Började läsa en bok å läste ut den eftersom jag inte har något liv. men så kom jag på att det kanske kunde vara kul att gå på bryggan när jag är barnledig å ändå inte har nåt liv som sagt. Så skickade till Emma å frågade om hon ville med å det ville hon gärna. Kom fram till att vi skulle gå in före 21 så att vi slapp betala. Vid sju kom hon hit å vi satt å prata tills klockan helt plötsligt var 20.38 då fick vi lite bråttom. Å att gå fort i höcklackat är inte riktigt min grej så hade rejält ont i fötterna när vi väl var framme 20.56 :p Christian satt å hängde med Björn och Christer så vi satte oss å gjorde dom sällskap. Riktigt underhållande. Emma var VÄLDIGT full kan jag tillägga. Sen började Sahara Hotnights uppträda å jag tyckte inte dom var bra alls men alla andra verkade tycka det. Stefan som tar kort åt Arvika nyheter var där å tog kort på oss och jag hoppas att det inte kommer i tidningen. Vid halv tolv kom Jennifer till bryggan å hängde med oss =) Dansade, snackade å bara hängde. Sen vid kvart över ett gick Jennifer hem å vid halv två började jag och Emma gå. 20 minuter senare var vi på Timmys. Ja precis 20 MINUTER. De har aldrig hänt förr men emma ville gärna prata med allt och alla på vägen :=) Vi sa hej då på Timmys å begav oss åt varsitt håll :p












På söndagen var jag uppe vid tolv å läste ut en bok till. Sen fick jag höra att Milli kommit hem å att mamma skulle få snooza bebis å de ville jag med göra så vid fem åkte ja och Mamma till Milli och Christian och kollade in söta Meline. Hon var vaken och arg men bedårande =) Vid halv sju åkte vi till Gudrun. Hon bjöd på glass =) Sen åkte vi hem till mig å hämtade Liams barnstol sen åkte vi hem till mamma. Vid halv nio ca kom Roland och lämnade Liam. Å strax efter kom Linda. Så då åt vi mammas pizza. Sen fastnade vi framför tvn å såg på Disturbia och när den var slut lämnade Linda Chrille hemma å jag lämnade Liam hos mamma så åkte vi två hem ;)

Senaste dagarna

2011-07-01
20:37:49
Skulle ju ha jobbat natt i onsdags. Men när jag kom dit så hade dom supit bort 2 av våra bord så det var ju bara att gå hem igen. Linda blev lite förvånad att jag kom hem igen 40 minuter senare. men vi la oss i sängen å kollade på babysitter wanted ist. Nja den var väl inte så bra kanske men som sagt alla filmer med konstiga barn är lite läskiga ändå..

I torsdags gick vi upp tidigt igen för att jag skulle på möte hos min ungdomsvägledare så Linda kom hit å passade Liam igen. Jag gick bort till Therese å vi snackade om mina bra sidor. Vilket jag anser att jag inte har några. Sen när vi väl kommit fram till att jag nog hade några bra egenskaper ändå så sa hon att jag lurat henne att tro att jag var dålig. Hahahaha :D nej men så kom hon på ett jobb hon tyckte passa mig. Egen företagare å ja jag blev ju lite rädd när hon ansåg att jag var en sådan karriärkvinna.. Man kanske skulle ta ett steg i taget å inte bara helt plötsligt starta eget när man inte kan nåt.. men mötet gick bra ändå. Roland skickade å frågade om han fick ta med Liam till norrköping i helgen å jag sa ja. Efter mötet ringde han mig å sa jag kommer vid 11-11.30 i morgon å hämtar Liam. Så jag bara öh i morgon? å så kände jag hur hjärnan gnisslade till innan jag insåg att det var torsdag å alltså fredag i morgon haha.. Kom hem å Linda gick. Sen gjorde vi inget vettigt resten av dagen.

Idag gick jag upp tidigt igen för att gå till läkaren. När Linda och brorsan kom för att passa Liam så väckte jag honom. Talade om för Linda vad Liam skulle äta å sen pussade jag min son hej då ifall jag inte skulle hinna hem till 11. När jag kom till han som jag trodde var min läkare men visade sig att han inte var det så var jag ett frågetecken på vad jag egentligen gjorde där. Han frågade om jag visste vad jag gjorde där så jag sa nej det stod att jag skulle på öronkontroll men att jag inte hade ont i öronen. Han skrattade å sa ja då förstår jag att det var konstigt för dig. Sen förklarade han att vi bara skulle ta prover för att se om jag behövde ändra min dos med medicinen. Så eftersom jag fortfarande har ont i magen trots antibiotikan så kollade han den oxå när jag ändå var där. Han var lika förvånad som alla andra att jag inte har mens å ändå kan få barn. enligt honom har jag nog kanske en cysta på äggledaren eller äggstockarna eller nåt liknande så han ville skicka vidare mig till gyn men han skulle kolla upp det å ringa nästa vecka när mina provsvar kommit. Sen gick jag till Labb å tog mitt blodprov för medicinen å hon berättade om sitt privatliv som om vi kände varandra :P Sen gick jag hem å var hemma halv elva. Men nej jag fick inte träffa Liam för det. Roland hade hämtat honom bara 5 minuter innan jag kom hem. Så nu får jag se han en snabbis på söndag innan han åker vidare till mamma tills på måndag. Jag gick ner å handlade lite å sen har jag sett på film och städat. Att det kan ta så många timmar bara för att dammsuga och skura lite. Och så fick jag veta att jag får ett extrapass. Kul att man inte jobbar den helgen som man är barnledig. Men skönt med ett extra pass =) Så nu får jag ta på arbetskläderna och kila iväg.. Ha det bra =)

MOSTER =)

2011-07-01
14:22:21
09.19 Idag blev jag moster :) Milli och Christian fick en liten dotter 3270g och 51,5cm lång. Där fick Milli för att hon trodde hon skulle få en pytte bebis ;)