Tacossöndag-Måndag

2011-01-31
17:37:18
Liam åkte ju till fredrik klockan tio så jag gick å la mig. Sov till tre =) Sen var det bara å göra sig i ordning å så.. Vid sex kom Milli och Christian. Christian åkte på köttfärsen å Milli å jag skärde grönsaker. Sen satte vi oss och åt mat å det var gott. Halv sju kom Siv och lämnade Liam men han ville inte ge farmor en puss eller kram innan hon åkte. han skulle bara mysa med hunden å leka med bilar. Liam fick lite tacos. han åt lite ost sen sa han tacka maten ;) Vi kollade på en film å vid nio åkte dom hem. Liam och jag gick och la oss. Jag vaknade vid tre å vid fyra satte jag på filmen i rymden finns inga känslor eftersom Linda säger att den e bra. Vid sex somnade jag äntligen om å sen klockan 10 började min dag. Ringde ett samtal oxå å fick en tid på fredag för undersökning. Har även handlat oxå. Är inte ens kul att gå och handla för idag var det MASSA folk som byggde nya hyllor å möblera osv så fanns inget alls so jag ville ha typ. Men köpte iaf med mig grillad kyckling å glass ;) hehe.. På väg hem mötte vi paret som vi brukade möta två gånger om dagen förr i tiden men som jag inte sett på ett tag. Dom stanna å pratade med mig å Liam. Berömde hans frisyr :p Sen kom en hund å skällde å hoppade ut mot Liam men Liam backade snabbt, satte fingret mot munnen å sa tyst vovve =) Å Nu sitter jag här å funderar på om man ska sova eller vänta på att tvättmaskin är klar. Får nog bli det senare för Liam verkar inte trött. Men jag däremot är så förbannat trött att jag knappt kan hålla ögonen öppna.. Mne så är väl livet..

Vsg CHRISTIAN!!! :)

2011-01-30
17:38:16
Eftersom Christian klagar på min dåliga uppdatering får jag väl uppdatera honom om gårdagen helt enkelt.. ;)
Jag sov LÄNGE.. Inget ovanligt... Men till slut ville Liam upp å minst bestämmer oftast. Jag låg iaf kvar i sängen medan han lekte å så började min granne hammra i väggen IGEN... Han gör det en gång i veckan HELA dagen på samma vägg låter det som och min son är livrädd varje gång det låter pang.. Så han kröp upp till mig i sängen å så låg vi gosa en halvtimme tills det värsta pangandet var över. Då gick vi å kolla på tv. Och diskade gjorde vi oxå. Ja VI =) Liam är jätteduktig på att skölja av disken å ställa den i diskstället hehe.. På kvällen sprang Liam fram och tillbaka till fönstret för att spana in Linda men hon kom aldrig så han gav upp. Vi kollade på A cinderella story som gick på tvn. Chad michael Murray e ju så sjukt snygg =) Mitt i filmen dök iaf Linda upp å Liam blev så glad att han rusade till hallen å mötte henne =) Hon hade med sig pizza och semla så det vart en mättande kväll.. :) Sen la jag Liam och vi spelade en omgång skip-bo. Är så kul att spela med Linda för hon har spelat så länge att hon borde kunna spelet nu men hon vet fortfarande inte vilka kort hon får kolla på och inte kolla på =) Jag vann iaf. :p Vid tre tiden i natt ringde min mobil å jag är ju inte helt 100 i huvudet alltid så jag trodde det var väckarklockan. Jag tryckte på tyst å kunde inte förstå varför den fortfarande blinkade. tills det stod missat samtal.. En person som inte hört av sig på 6 veckor.. Ja underligare saker har ju hänt... Så då är du nöjd nu va Christian? Även om du får ALL uppdatering på sms ;)

Om 20 min kommer Milli och Christian. Vi ska äta tacos. Å Liam åkte till pappa i morse så han kommer väl oxå hem senare hoppas jag :)

......

2011-01-20
23:54:16
Kan som vanligt inte sova. Så jag har tittat runt lite på internet. Å så hittade jag en rubrik som löd fick ett kort idag från vårt avlidna barn!!! Jag var bara tvungen att läsa det. Mor och far hade fått ett vykort med en dikt på å barnets namn. Barnet var 5 månader när det dog. Dom blev såklart ledsna men även lite glad att någon skänkte dom en tanke å säkert bara ville väl. Men så när pappan hämtade deras andra barn hos mormorn låg det en ros på deras trappa med vi ses snart å barnets namn. Dom har nu anmält det.. Då undrar man vem som faktiskt drar upp sådana sår igen? Å vi ses snart tycker jag låter som ett hot. Nej jag förstår mig verkligen inte på vissa människor...

Girltrip =)

2011-01-14
17:06:10
När jag hämtat Liam på dagis i Onsdags så frågade Linda om inte jag ville bli med till karlstad å köpa ett bord å jag hade ju inget bättre för mig =) Hann precis komma hem typ innan Linda kom. Tar en timme ist för 30 minuter nu när det är snöslask hela vägen :( Lämnade av Liam hos mamma för att få plats med bordet. Resan till Karlstad kändes väldigt lång. Vi var på Ikea en timme fast att hon redan visste vilket bord hon skulle ha. Det var ju givetvis slut. Men hon fick ett likadant bord fast i en annan färg ist. Sen åkte vi hem. Men inte den vägen vi skulle. Från ikeavägen stod det att man kunde köra höger så vi gjorde det. Helt plötsligt var vi i N Fjöle. Bara skog runt omkring, mörkt hade det blivit inga hus eller andra fordon syntes till. Båda hade väldigt dåligt batteri på telefonerna. Det bådade gott. Men vi tänkte att vänder man inte har man inte kört fel så vi fortsatte.. Kom till grums å värmskog å till slut kom vi ut i dottevik. Härligt. Tog längre tid en den vanliga vägen men vi hittade iaf hem utan att vända. Lämnade av Lindas saker hos henne å åkte sen å beställde pizza till oss å familjen på shalom. Så tänkte vi att vi skulle åka å köpa dricka under tiden. Så vi sätter oss i bilen å rullar 2 cm innan vi stannar bilen å går till konsum. Vi kom nämligen på att varför ska vi ta bilen när vi har konsum precis bredvid? =) Sen åkte vi å hämtade pizzorna å åkte vidare till mamma. När vi ätit upp spelade vi skip-bo och efter det spelade vi en gång till. Klockan visde på halv elva men vi trodde inte på det. Visade sig att klockan visst var så mycket. Så när vi väl kom hem var klockan närmare tolv och Liam somnade direkt =)

Blogginlägg....

2011-01-12
12:15:02
Häromdagen så ringde mamma mig å sa jag vill prata med Liam. Så jag gav Liam luren å gick å satte mig i soffan å fortsatte med mitt korsord. Liam sa ja mmm mommo mamma bil å allt möjligt men jag förstod ju inte ett dugg av vad dom sa å eftersom Liam satt i fotöljen så hörde jag inte vad mamma sa heller. Till slut la Liam på å mamma ringde upp igen å frågade om vi fått på oss skorna än. jag frågade varför skorna skulle på å hon förklarade att hon sagt till Liam att vi skulle gå ner till konsum å träffa mormor men det hade ju inte Liam berättat =) Vi tog på oss å gick ner till konsum å mamma kom och mötte oss så vi gick runt på konsum medan Liam sprang å gömde sig under frukterna å hade grymt kul såg de ut som. Är ju inte vrje dag man går ner till konsum bara för att träffa någon..

Igår var Liam väldigt trött när han kom hem från dagis. Och han gick runt å sa att han hade ont i vänsterörat. Vi åt soppa och ostfrallor och Liam satt å pilla ut alla köttbitar i vanlig ordning å åt resten bara. Sen satt vi å mös i soffan. Vi kollade på barnprogram å Liam satt bredvid å luta sig mot mig. Efter 40 minuter tyckte jag att han blev lite väl slapp å då hade han somnat :) Är ju inte varje dag han somnar i knät direkt. Så jag gjorde i ordning honom för natten och la honom fast att klockan bara var sex. När han somnat om 3 minuter senare så gick jag oxå å la mig. Klockan två vaknade jag å kunde absolut inte somna om så vid tre gick jag upp på toa en sanbbis å då vaknar Liam å ropar mamma.. Så jag gick in till honom å fråga vad det var å han svarade mat så jag gav han en flaska välling eftersom kvällsmaten var soppan vid halv fem. Sen när han fått flaskan gick jag och la mig igen. men så hörde jag MAMMA?? Så jag gick in igen å frågade vad är det nu då? Han svarade de är kallt.. Frågade om han ville h ett extra täcke å de ville han. 10 minuter senare sov han som en stock med två tjocka täcken.. Men jag kunde inte somna om så jag läste ut en bok, åt smörgås, satt vid datan osv. Sen var de dags att ta upp Liam för å börja dagen.. Nu sitter jag här å längtar tills ikväll för då får jag sova igen.. =)

Mysdag

2011-01-07
22:56:31
Idag hade vi sovmorgon till halv ett.. Det var skönt med tanke på att jag somnade halv fyra.. Det första Liam gjorde var å fråga om han kunde få glass å givetvis kunde han det. Sen när den var slut bad han om en ny å jag sa nej då svarade min smarta unge i morgon glass =) Han har vart blöjfri HELA dagen idag. Han har inte sagt att han behöver på pottan å jag har inte ens frågat honom. Han har gått på den hela dagen ändå.. Så nu när han kan det så satte jag på han kalsonger å sa att han får säga till nästa gång han vill kissa så ska jag hjälpa han. Så en minut efter att kallingarna åkt på så kom han å sa kissa så jag frågade om han behövde kissa men han sa nej å pekade på fotöljen. Han hade redan kissat där. Så nu får vi helt enkelt börja pott träna med kallingarna på hela helgen för nästa vecka ska han vara blöjfri på dagis en timme å jag tror inte de e så populärt om han springer runt naken =) Efter att vi ätit mat så satt vi å kollade på stora maskiner å Liam var riktigt frågvis. Frågade vad allt var osv. Han har börjat prata så mycket. Flera meningar å många frågor. Han är verkligen något extra den mannen. Den enda jag älskar så enormt mycket!! :)

1år sen

2011-01-06
15:50:41
Idag är det ett år sen Bahman gick bort.. :(


http://www.youtube.com/watch?v=1NUb6tlLdak&feature=player_embedded

Hultet borta :'(

2011-01-06
15:44:32
Så fort jag vaknade kollade jag facebook. Å det första jag såg var en artikel om en brand å så stod det stackars stackars Marie. Då slog det mig att huset som brann på bilden var min fasters hus som kallas Hultet. Innan hon flyttade dit tillhörde det Farmor och farfar och har tillhört våran familj i 40 år. Det känns väldigt tråkigt att det numera inte finns något av hultet kvar. Men jag är så glad att våran faster överlevde. För det är trots allt huvudsaken. Hon måste ha haft en änglavakt.. När jag pratade med Marie så trodde utredarna att det var torktummlaren som orsakat branden men utredningen var inte klar än. Så det märks väl vad som var orsaken. Som sagt Marie lever iaf =)


Här är artikeln jag läste
http://www.alingsastidning.se/nyhet_visa.asp?id=7520&sidnamn=ALINGS%C3%85S

Nyårsafton =)

2011-01-06
15:41:58
Vi gick upp vid åtta för Liam tyckte vi skulle göra det :( Vid 18 kom brorsan och fem minuter senare kom Linda hon sa hej å sen sa hon hej då så åkte dom igen.. Men sen kom Linda tillbaka ensam =) Vi gjorde toast till förrätt, Potatisgratäng, oxfile och sallad till huvudrätt å sen körde vi på fruktsallad å grädde till efterrätt. Liam ville inte ha mat så han kom isäng redan vid sju. Vi åt förrätt å huvudrätt. Mycket gott om jag får säga det själv.. :) Vid 21 väckte vi Liam å åkte och hämtade Sofia och Erica å körde dom till sälboda på fest. Sen åkte vi hem å gjorde efterrätten å Liam sov lite mer. Vid kvart över elva väckte vi Liam igen å åkte ner till torget. Det var knökat med folk och inte alls så lite folk som det brukar vara varje år. men så var det ju arvikas 100års jubileum. Det var en himla massa raketer å Liam var så fascinerad. Han hade t.o.m sina hörselskydd på å de brukar han inte vilja ha :) när det var slut på raketer gick vi å vid mulan mötte vi Sjur å sen kom Samo och Jessica dit. Både Samo å sjur busade med Liam. Sjur gav Liam sitt leg å sa att han skulle gå in till Mulan å Liam var nästan på väg när vi sa nej =) Sen åkte vi till Bengt. Där var Bengt, Simone, Jocke, Tommy och mamma.. Sen åkte vi ett varv på stan å mötte Samo å enok så dom ville prata. Vi stannade på volvo och Samo sköt några smällare för Liam å det uppskattade han. Vid halv tre elelr så var vi hemma å la Liam. Skulle precis börja spela skip-bo när mamma ringer å vill ha skjuts hem. Så linda åkte iväg å lämnade mamma, Tommy å Chrille å kom sen tillbaka till mig. Vi spelade en omgång skip-bo fast att vi var jättetrötta. Jag vann =) Sen åkte Linda hem vid fem typ så jag gick å la mig =) Det var riktigt kul :)


Linda gör oxfile =)

Jag :p

Julhelgen 25-26 December

2011-01-06
15:20:18
Den roligaste helgen på länge =)


Fredrik hämtade Liam på morgonen eftersom Liam skulle fira jul hos farmor. Sen åkte jag med Milli och Christian till mamma och åt rester =) Sen var det hem å snabbt göra sig i ordning. Linda, Eda å Sara kom och hämtade mig och vi begav oss mot Karlstad. Vi fick låna Saras systers lägenhet. Tyckte vi var jättesnällt. Maja och Tine hade verkligen en jättefin lägenhet. När vi väl hittat dit efter enirokartan och ett samtal till Maja så kom Angelica och vi började dricka. Inte Angelica hon drack cola. Vi körde ölspelet å gjorde oss i ordning. Så sprang vi ut till bussen å vi hann inte med den. Så vi ringde taxi å det kostade 330kr från våxnäs till Nöjesfabriken. Det var ju inte billigt direkt... Det var ingen kö alls så vi gick direkt in å hängde upp jackorna. Var typ inga där. Sara började må dåligt och spy och grejer så ambulansen kom och hämtade henne och Angelica å vi andra funderade på att sluta för kvällen. Men så kom vi på att Sara har nyckeln så vi kommer ändå inte in så vi vart kvar. oj oj oj vad vi dansade. Träffade Robin och hans kompisar. Och Linda tyckte han var cool =) Mot stängning såg jag min drömkille så när han kom och satte sig bredvid mej kunde jag inte hålla mig så jag började snacka med han.. men insåg att han nog inte var så bra som jag föreställt mig :) Sara skulle bli kvar över natten på sjukhuset så vi tänkte åka inom å hämta nyckeln när krogen stängde men så blev Sara utsläppt så vi kunde åka direkt hem ist. Vid två stängde krogen och Linda fick hämta våra jackor eftersom folk knuffades å hade sig. Linda är ju så liten att hon kommer mellan alla ;) Christer hämtade oss å körde hem oss till lägenheten men så satt vi i bilen å snackade jätte länge så till slut drog vi ett varv i stället å fler varv blev det. Vid halv fem typ var vi hemma. Jag och Eda sov i Tines rum och Linda å Angelica sov i vardagsrummet. Sara sov i Majas rum. Tines säng var väldigt hög å mjuk. Något som Eda inte uppskattade. Så hon drog en teori för mig som jag inte höll med om. På morgonen berättade Linda att hon hört den diskussionen å tyckte vi var roliga =)


Linda, Jag, Angelica, Sara och Eda=)

Robin =)

Hihi =)

Vi gick upp vid elva typ. Angelica hade redan åkt hem och Sara var så gott som ny :) Vi satt i soffan i flera timmar. Vi sa att vi skulle börja städa säkert hundra gånger innan någon väl började röra sig. Å när vi städade gick allt i slow motion. Sen när vi sa att vi skulle åka så var det Linda som inte var så färdig som alla andra så det dröjde ändå länge innan vi väl kunde åka. Vi började med mat på bergvik. Sen stod shopping på schemat. Vi var väl i kanske 7 affärer å det tog flera timmar å då var vi inte ens i affärerna länge. Det var bara så att ingen orkade anstränga sig så hela dagen var slow.. :) Sen åkte vi å lämnade Sara och Eda i charlottenberg. Hälsade på Lindas mamma å åkte vidare till min mamma som fått Liam av Fredrik =) Hämtade upp Liam å brorsan å åkte till Timmys å köpte mat. Liam spydde å sånt tål inte jag riktigt så Linda å Chrille tyckte väl mina kväljningar var lite roligt när jag torkade upp efter Liam. Kom hem vid 21 å la Liam å sen satt vi å åt mat. Sen åkte brorsan med Linda å jag kunde gå å sova.


Dagen efter glada =)