Mysungen =)

2012-01-20
17:41:59
Några nätter nu det senaste så har det inte blivit mycket till sömn. En natt vaknade Liam klockan två å han gick inte å la sig förrän på kvällen igen. Han var ganska trött och sliten kan man ju säga. Han la sig sex så jag la mig strax senare å vaknade vid två av att Liam ligger å pratar och skrattar i sitt rum. sen har vi somnat om. Så har det pågått ett tag nu. Men igår vaknade jag vid 4 å kunde absolut inte somna om. Så jag var uppe å spelade alfapet å städade å allt sånt. Sen lämnade jag Liam på dagis å gick å handlade. Sen var jag hemma å gjorde allt jag kunde komma på att göra för att inte somna. Hämtade Liam på dagis å satt å roade honom. Men klockan sex orkade jag inte mer så jag sa till Liam att jag var skittrött så han fick faktiskt gå å lägga sig nu å ge mig en lång härlig sovmorgon. Liam gick å la sig utan större besvär. Jag somnade direkt jag la mig halv sju. Sov till 4 men somnade om. Sen vaknade jag vid 7 av att någon låg å höll om mig. jag höll på å få panik efter det jag vart med om men när jag kände dom där små fingrarna insåg jag att det var min goa unge som lagt sig hos mig. Sa dock till honom å lägga sig i sitt rum å han stampade argt in på sitt rum. Sen vaknade jag 12.30 av något. Å då ligger min son å sover i min säng igen. Så jag frågade om han var lika trött som mig å han sa ja. Gick upp å gjorde frukost å tog disken. Spelade lite spel å sen gjorde jag middag. Efter middagen handlade jag mat med mamma. Sen tog dom med sig lilleman för att passa honom under helgen. Själv ska jag snart gå å jobba.

Sjuk :(

2012-01-16
17:00:13
Strax innan jag gick till jobbet i lördags blev jag sjuk. Blev värre å värre på jobbet. Ganska skönt att det inte var så mycket folk ute. När jag var på väg hem slog sjukdomen in totalt å jag fick sån huvudvärk att jag såg suddigt. Men kom hem välbehållen å tog en treo sen gick jag och la mig. Vaknade av att någon stod å bankade på plingade på dörren som en jävla idiot. Var Micke å hans tjej som kom för att lämna mina filmer han lånat. Gick å la mig igen å vaknade av att det knackade. Gick upp å tog emot min unge som kom hem. Det första Liam frågade mig var om jag var trött. Sa att nej jag är sjuk å han svarade det går bra vet du mamma. Så charmig liten kille =) Snoret bara rinner å idag är huvudet så fullt av snor att det inte går å tänka å näsan gör ont efter alla gånger jag snytit mig. Men nu är det väl bara typ 3 snordagar kvar innan jag är frisk? =)

Misslyckad och Miss lyckad

2012-01-15
21:11:42
Jag vill klargöra att man trivs med olika saker i sitt liv..

Min syster och jag är helsyskon. Det ska föreställa det iaf. Jag känner dock inte igen mig i henne å jag vet inte om hon känner igen sig i mig. Enligt mig är vi totalt olika.

Miss Lyckad
Min syster är 1,5år äldre än mig. Hon gick ut nian med betyg å gick ut gymnasiet. Hon tog körkort när hon var 18. Hon har ett fast jobb. Hon har mest haft seriösa förhållanden. Nu lever hon tillsammans med en kille som avgudar marken hon går på och dom har en bedårande liten dotter ihop och letar hus för fullt. Där är det mamma pappa barn. Hon är med andra ord ganska lycklig förmodligen. Det är väl så hon vill ha sitt liv å det är bra för henne..

Misslyckad
Jag gick ut nian med exakt noll betyg. Har inte gått gymnasiet. Jag har inte körkort eftersom jag faktiskt inte velat ha något. Förrän nu på senare då det skulle vara skönt med ett. Men jag tar när jag har råd å orkar. Mitt längsta förhållande gav jag upp efter nio månader för att jag inte orkade längre. Jag flyr. Jag är en sådan person. Jag har bara ett helgjobb. Jag fick barn med en kk. En kille jag inte var ihop med å jag valde att behålla det. Bara det verkar vara en synd. Jag har i tre år varit ensam med min son å han är ta mig fan jävligt väl uppfostrad..

Jag har förstått att många ser ner på mig för att jag inte har pojkvän å lever familjelivet å ta hand om barn kan man ju inte göra om man inte har körkort. Därför tänker jag tala om en sak för er..

Jag vill inte ha pojkvän. Jag har valt att vara singel i 5år för att jag inte varit redo för nåt. Och om jag skaffar pojkvän vill jag inte ha nån som ska vara på mig hela tiden. Han får gärna jobba i norge å vara borta på veckorna. Jag bryr mig inte. Jag behöver vara ensam. Jag vill inte ha någon som gör minsta lilla sak för mig osv. Jag vet ärligt talat inte ens om jag vill ha fler barn. Jag klarar mig själv och behöver inte ALLTID bli ompysslad.

Jag vill bara säga att jag kanske är misslyckad enligt många pga att jag inte har det man anser att man ska ha. Men jag känner mig jävligt lyckad. För jag trivs med mitt liv. Jag trivs med vem jag är och jag trivs med att veta att den lilla knodden jag har är det JAG som har uppfostrat. Och givetvis är jag tacksam mot alla som hjälpt mig att passa honom när jag jobbar.

Så ni som ser ner på mig och jämför mig med syrran. Vi är två helt olika personer med helt olika personligheter. Hon är inte mer lyckad än mig bara för att hon har alla dom där sakerna man tydligen borde ha. Jag är lycklig utan att ha allt det där. Acceptera det för jag accepterar att alla inte vill leva som mig. Inte fan trackar jag ner eller jämför er.

Gilla mig för den jag är och inte för vad jag borde ha!!
Och oavsett våra olikheter så älskar jag min syster!

Kursen avslutad

2012-01-15
20:35:36
Den 4e Januari hade vi avslutning med klassen.

Jag var först hos läkaren med Liam. Han fick två bedövningsplåster på sig så att han inte skulle känna sprutorna eftersom han skulle ta många prover. Dom skulle sitta i en timme. Så vi gick upp till klassen i en timme å snackade om vad vi gjort osv. Sen tog jag med Liam till läkaren igen å han fick sina sprutor. MEN bedövningen värkte inte så Liam satt å grät å grät å grät. Blev ju inte bättre av att hon stack i armen å inte fick nåt blod så hon fick sticka i andra armen oxå men då funkade det iaf. Men han var så ledsen att han fick tre leksaker med sig. Han valde tre suddigum. Så gick vi vidare till klassen igen. Mojje hade föredrag om ADHD/Droger. Sen gick hela klassen ner till The oven å käkade mat =) Var riktigt gott faktiskt och trevligt. Men nu är det ingen mer skola så nu får man se vad man hittar på. Bilderna är snodda från Iris ;)







Julbord med jobbet 18 December

2012-01-15
20:25:15
Den 18 December åkte jag, Madde, Niklas och Oscar till Karlstad. Första gången vi var på Pitchers. Vi åt julbord med kollegorna från karlstad, säffle och åmål. Det var riktigt roligt. Efter maten blev det fest. En 38årig snubbe satt å bjöd hela laget runt hela kvällen utan Niklas som körde. Träffade även på en bartender från The Roof. Han var där med en kompis å festade loss =) Vi åkte hem vid ett tiden ungefär så blev direkt i säng =)


Fest 17 December

2012-01-15
20:03:01
Den 17 December hade vi fest hos mig. Var några från klassen bara plus några extra kompisar :) Vi gick till Rajjens och festade men jag och Jana tog även en tur till The Roof å spanade. Där var det så knökat att man inte fick plats så vi gick tillbaka till rajjens. Iris sov hos mig. Så vi gick hem å satte på en film. Då kom en kompis hit med ett ragg. Dom gick in på min toa å kom ut 46 minuter senare. Kompisen stönade så högt att vi höjde tvn men blev ändå överröstade så satte på musik väldigt högt klockan tre på natten. Men har iaf inte fått klagomål =) Sen kom Christian hit på ett snabbbesök klockan 6 på morgonen efter jobbet å när han åkte ehm gick vi å la oss så vi var rätt trötta dagen efter. mne kul hade vi =)







Klassfest 18 November

2012-01-15
19:45:18
Såg att jag inte skrivit något om när vi hade klassfest den 18 November. Vi var ett gäng från klassen som träffades på förfest hos mig, sen rajjens på mat, bowling och suping. Ger er lite bilder på det ;)







Luciafirande 14 December 2011

2012-01-15
19:34:24
Den 14e december hade Liam luciafirande på dagis. Jag, Mamma, Brorsan, Syrran, Meline, Siv, Jan och Gunilla kom å kollade på lillskiten som var pepparkaksgubbe. Han stod mest å pratade med fröken men så söt ändå =)





Julbordskryssning 5-6 December med Sara =)

2012-01-14
19:42:35
Den 5e december blev då äntligen här =)
Jag och Sara skulle åka buss ner till Stockholm å ta Cinderella färjan till Åland.
Det var bara vi som gick på i Arvika. Vi satt å pratade å löste korsord å lyssnade på musik å såg på GPSen på tvskärmarna å det kändes som att vi kom fram väldigt snabbt =) Vi gjorde ett stopp på en restaurang i arboga. I bussen var det jag och Sara och en ung tjej å kille. Annars var resten pensionärer. När vi kom på båten visade sig vara bara pensionärer i stort sett. Allt som allt var vi väl typ 30 st som var under 30år. Vi installerade oss i hytt nr 6117 å gick till matsalen. Alla dukningar varade två timmar så vi bestämde oss för att vi minsann skulle sitta i två timmar oxå. Vi började med det kalla sen det varma å sen efterrätten. Vi satt med ett gammalt par å med det andra unga paret. Vi tog lite vin till maten oxå eftersom det ingick =) Vi var sist från vårat bord å vi satt nästan precis två timmar. Mätta å belåtna gick vi till hytten å sen gick vi vidare runt å kollade runt på olika evengemang på båten. Vi spelade även på några maskiner. Sara vann pengar och jag spelade bort dom. Men var kul så länge det varade ;) Den snyggaste killen på båten var givetvis Andreas kryssningsvärden. Det visade sig att Lasse Berghagen skulle uppträda på båten så ja det var ju inte konstigt att båten bestod av pensionärer =) På kvällen gick vi på klubb. Djn spelade bra musik men var såklart inte många där. förutom vi få ungdomar och några äldre herrar. Å den ena herrn slogs å var så på att vi flera gånger flydde därifrån. Sen började vi prata med några utländska killar å dansade med dom osv. Sen säger sara nu går vi så vi gick till det andra dansgolvet där alla pensionärer var å dansade tryckare med två äldre herrar. Då ser vi hur utlänningen som var på Sara kommer in å spanar runt efter henne å sen går. Han ville nämligen att vi skulle festa vidare i deras hytt. Nja hur dumma tror han att vi är?? Efter det gick vi å la oss och då var klockan typ halv tre på natten. Jo just det under natten gick vi ut på däck å såg dom första snöflingorna komma =)

Vaknade på morgonen av att Sara klättrar ner från sängen å frågar om jag inte hört väckarklockan. Nej det hade jag inte gjort =) Bara göra sig i ordning å gå till frukosten. Fick slå oss ner med några okända eftersom det var knökat i matsalen. Men vi satt å åt frukost i 1,5 timme. Supergott =) Sen var vi med på en morgonfrågestund å alla frågor var riktade mot dom äldre typ å vi kunde några men inte alla. Som tur var hade vi två damer i bordet bredvid som hjälpte oss med det vi inte kunde å vi hjälpte dom med det dom inte kunde. Sen hade vi ju såklart google till hjälp ;) Sen skulle alla gå upp till snygga andreas å lämna in sina blanketter dom som haft alla rätt. Det var vi, damerna bredvid å ett annat bord längre bort som hade alla rätt. Sara vann andra pris å damen bredvid vann tredje pris. Första pris vann dom i bordet längre bort. Gick till hytten och packade. Sen gick vi å kollade på när Lasse berghagen blev intervjuad. å såg på show U som uppträdde. Sen smet vi ut före alla andra å hämtade våra saker å ställde oss i kön för att få gå av båten. När vi kom av båten satte vi oss i bussen å en gubbe frågade om vi haft kul å vi sa att vi hade haft kul. han tyckte vi var bra som dragit ner snittåldern på båten å att vi kunde ha kul fast det inte var så många i våran ålder. Det andra unga paret däremot såg inte ut å ha kul för fem öre. Men var skönt å komma bort från allt å bara få vara. På hemvägen stannade vi på restaurangen i arboga igen å sen var vi hemma vid typ 22.