Tankar

2011-12-03
00:04:42
Häromdagen typ i tisdags var det nog. Då satt Malin och masserade min rygg för det gjorde så förbannat ont. Å det visade sig att hon var en healer. ni vet dom där som kan ta på männiksor å känna av liksom. Å malin sa lite liknande saker som mediumet sa till mig. Men hon ville inte säga så mycket eftersom vi inte var ensamma. Men det har iaf fått mig att tänka lite. Jag har tänkt så mycket på senaste veckan att jag inte riktigt vet vart jag ska ta vägen. Och mitt upp i allt så bara dyker alla killar på mig å vill det ena å det andra. Å ibland vill jag å ibland känner jag bara NEEEJ!! Jag vet inte vad jag vill, jag vet inte vad jag kan å inte kan. Jag vet inget om mig. Vem är jag?? Är det någon vänlig själ där ute som kan tala om för mig vem jag är?? Skulle uppskatta att sluta tänka.. Men jag börjar faktiskt se lite ljus oxå å inte bara mörker.. Sen att jag har världens finaste underbaraste son gör ju inte saken sämre.

VAr på utvecklingssamtal i tisdags. Fick som vanligt bara höra massa bra saker om plutten. Och allt hon beskrev var på pricken Liam. Fast hon sa att Liam äter lite mat men mycket smörgås å det är väl bra för hemma äter han ingen mat å lite smörgås.. Sen avslutade hon med att säga du ska verkligen vara stolt över din lilla pojk å det är jag till 100% =)

Skolresa =)

2011-12-02
23:56:59
I onsdags så skulle klassen åka till Karlstad på studieresa. Vi skulle besöka Konsum värmlands bageri och Chark å efter det skulle vi gå en rundtur på coop bergvik. Jag, Carro, Nagam och Iris åkte med Malin. Malin hade sin gubbes bil. En riktig lyxig BMW 528i ;) Ingen har väl missat att jag gillar BMW? ;) Vi möttes i skolan å sen åkte vi tre bilar i trupp till bageriet å charken. Där mötte vi Lena. Eller Lena mötte oss eftersom vi kom före ;) Vi blev först visade till bageriet å där luktade det så himlans gott. Å så fick vi se på när några arbetade. Det såg så häftigt ut att alla samarbetade utan att säga nåt å dom visste alltid vad dom skulle göra å när dom skulle byta plats. Sen var det dags för charken. Å där fick vi se hur det gick till när korven blev till korv. Det var oxå häftigt att se hur det går till. Efter det var det dags för mat. Lernia bjöd på mat i restaurangen som tillhörde konsum. Det blev kyckling marengo. Faktiskt gott =) Sen begav vi oss till coop bergvik å fick en rundtur där med. Det var en snabb visning vilket var lite tråkigt. Men han hann ändå med att säga massa intressanta saker. Och när han var klar tog han oss till cafet där vi fick gratis fika =) Jag testade en budapest för att det var på tiden att jag fick smaka en sådan. Den var jättegod men när jag satt där å åt den så såg jag dom där killarna från bageriet som stod å gjorde i ordning budapesten. Men men de gick å äta ändå :D Sen tog vi ett handlar varv på bergvik å sen åkte vi inom ikea å jag fick köpt två gardinstångar iaf så nu har jag äntligen köpt nåt till mitt hem =) Men nej jag har inga gardiner ännu att sätta upp :p Vi var hemma vid fem tiden ungefär å då åkte jag, mamma och iris ner till stan å lämnade in mina skor. Sen åkte mamma å tommy hem som varit här å passat Liam en timme. Sen gick iris till bussen och jag och Liam blev ensamma hemma =)

Nu är ni allt nyfikna va?

2011-12-02
23:38:00
Ja å herregud vad mycket som hänt i mitt liv nu.. Sist jag skrev så uppdaterade jag ju om lite saker som hänt här sen jag flytta hit. Å jag säger bara det är absolut ingenting mot vad som komma skulle..!

Lisbeth kom aldrig och renade på söndagen eftersom hon inte hade tid. Det slutade med att vi fick ringa ett annat medium som fick komma hit eftersom jag var livrädd för att vistas i min egen lägenhet.. Ska jag ta det från början?

Natten mellan den 20-21 November hände det som skrämde mig så otroligt mycket.. Jag hade inte somnat ännu. Ligger och vrider mig i sängen å försöker somna. Klockan närmade sig halv två på natten och Liam börjar gråta helt hysteriskt. Jag försöker gå till Liam men jag kan inte. Jag kan inte röra mig och jag kan inte skrika. Det är precis som om någon trycker ner mig i sängen. Jag känner paniken växa och jag kan än i dag känna känslan jag kände i den stunden. Liam kommer in i mitt rum och då släpps jag. Liam kryper upp i min säng å säger att det är läskigt. Jag kunde inte annat än att hålla med. Den natten fick Liam sova i min säng. Mer som tröst för mig än för honom. Vid det här laget visste jag att mediumet mamma ringt och pratat med skulle komma på onsdagen. Hon hade fått en avbokning så hon kunde ta mig då ist..

Nästa natt var det dags igen.. Liam kommer upp gråtandes å talar om att han inte kunde sova i sin säng och frågar om han kan få sova i soffan. Jag säger att han får det. I samma veva skickar syrran sms och frågar om nåt hänt. Precis då hör jag en dunk och ser i ögonvrån soffan röra sig. Liam börjar gråta å jag skyndar mig dit. Liam sitter i mitten av soffan å håller så hårt han kan i skinnet på soffan. Jag tar med mig han till min säng. Då hör vi som fotsteg i hallen å Liam frågar mig vad det är. Jag säger att det inte är något att bry sig om. Fast jag egentligen ligger där helt livrädd. Syrran skickade att vi kunde sova hos henne å jag var inte sen att acceptera. Slänger på mig och Liam kläder å går bort till syrran. Vi mötte en bil ute som stirrade på oss. Det är nog inte så normalt att en mamma är ute å går med sitt barn klockan 01.25 på natten. Vi fick bädda ner oss i sofforna hos syrran men de slutade med att Liam somnade på golvet.

Natten till onsdagen hade jag bestämt mig för att vara hemma eftersom jag inte tyckte spöket skulle få ut mig ur min egen lägenhet. Men min plan var att inte sova på hela natten så att inget skulle hända. Den här natten gick jag inte ens och la Liam.. Vi satt å såg på tv å Liam somnar på soffan strax innan 19. Klockan 23 var jag så förbannat trött att jag tänkte gå å sova ändå. Liam vaknade å ville lägga sig i min säng. Jag lät honom göra det. Å inget hände på hela natten. Vad jag vet iaf..

På onsdagen strax innan 13 hämtade mamma mig på praktiken å vi tankade å åkte sen hem. Där mötte vi upp mediumet. Hon ville veta så lite som möjligt om vad som hänt. Hon kommer in å känner av lägenheten lite grann. Redan på telefon hade mediumet frågat mamma om Liams pappa var närvarande å om han var missbrukare av något slag. Mamma svarade att han inte var en missbrukare. Men när hon kom in så kände hon direkt av en missbrukare igen. Efter mycket om och men kom jag på att det bott en knarkare i denna lägenheten före mig. Hon kände även av den gamla damen som Lisbeth oxå känt av. Damen hörde oxå till lägenheten och de var hon som flyttade mina burkar osv. Mediumet renade mig, mamma och lägenheten. Och hon frågade mig saker om min pappa och syster. Saker som hon inte kunde ha vetat. Medan hon renade lägenheten fick jag gå till dagis och hämta Liam. Hon renade honom oxå. Hon berättade att Liam var ren å inte hade nåt med sig men att jag däremot inte var ett dugg ren. Å så berättade hon att spöken dras till fulla människor å jag jobbar på krogen. Då ser spökena att jag är öppen så följer dom med mig ist..

När mediumet åkt berättade mamma att mediumet inte sagt allt till mig. Hon sa nämligen att hon inte kände någon ond närvaro men att hon kände att det hänt saker i mitt hem som inte var bra.. Och under reningen hade tydligen knarkaren slängt in henne i dörrkarmen. Hon kände på mig och berättade att jag hade massa saker att bearbeta och att nåt hänt när jag inte var så gammal. vad vet inte jag eftersom jag inte har några minnen. Hon talade även om att jag inte trivdes i min lägenhet eftersom det inte kändes som mitt hem å de hade hon rätt i så hon sa till mig att köpa något litet som gjorde att jag kände att det var mitt hem...

Dagarna efter reningen var jag livrädd när jag skulle gå å lägga mig för jag var rädd att spökena inte var borta och att det skulle bli ännu värre än vad det vart. När jag gick hem från jobbet var jag för första gången rädd för att vara ute.. Liam vaknade några gånger om natten dom första nätterna.. Nu har det gått 1,5 vecka sen reningen å vi börjar återgå till det normala. Inget har hänt sen dess å igår vaknade Liam bara en gång. Han var rädd eftersom han drömt en mardröm om att han blev jagad av en myra som åt upp honom. Men han har alltid gått å lagt sig i sin säng utan att jag sagt nåt å det var till och med han som till slut började be om att få ha lampan släckt. Dörren får jag ännu inte stänga men jag begär inte heller att jag ska göra det ännu.

Liam har nog oxå börjat inse att de är lugnare för nu är han inte alltid på mig och han kan till och med vara på sitt rum och leka ensam.. Jag hoppas att det kommer förbli såhär lugnt och skönt nu..