22-23 December

2010-12-24
09:44:34
I Onsdags kom Linda hit på kvällen efter jobbet för att hjälpa mig med granen. Den behövde bli rak i foten å bli av med några grenar samt sätta i lamporna. Vi började med att klippa av några grenar å sen satte vi i granen i foten å fick den faktiskt ganska rakt. Sen kom den där stunden då vi skulle slå våra fina kloka huvuden ihop å sätta i lamporna men vi kunde inte komma ihåg om man skulle börja uppe eller nere elleråt varsitt håll eller åt samma håll. Har en sån där som sitter ihop åt två håll som man inte kan ändra på. Vi bestämde oss för att googla. men google hade faktiskt inga svar dom ville bara sälja julgransbelysning. Så till slut ringde vi mamma hon var oxå osäker men sa att vi skulle börja nerifrån åt varsitt håll å det blev ju ganska okej. Så slängde vi på lite glitter å sen åkte Linda hem :)


I torsdags så klädde jag och Liam granen å bara två kulor gick sönder.

Natten mellan torsdag-fredag
Jag kunde inte sova. La mig halv ett å halv sex gav jag upp å gick å satte mig vid datorn. Men klockan 4 var jag uppe å skulle gå på toa å så hör jag Liam säga Mamma?,Mamma? så jag svarade utifrån hallen Ja gubben? Han svarade: i morron choklad å jag sa ja i morgon får du din sista choklad å han sa aaaa hej då =) Söt unge väl? =)

Nu har jag precis fixat mitt hår. Den ni! Många som klagat på att jag inte längre sätter upp mitt hår i konstig frisyrer så kände mig tvingad :) Ska strax fixa Liam oxå så han är tjusig för idag blir det jul med 19 personer. Lite skillnad från när vi annars bruka vara 5 :)


Den enorma julgranen :)

17 December Julbak del 2

2010-12-24
09:26:15
Mamma ringde och väckte mig. Frågade om vi skulle med hem å baka resten eller om vi skulle skita i det. Men jag skiter inte i sånt så jag väckte Liam å åkte med hem till mamma :) Vi bakade Popcornkola, Snickers, Nötkaka, vaniljdrömmar, chokladbollar och jordnötskakor tror jag :) Sen fikade jag, mamma och Liam å de enda som var gott var snickersen och chokladbollarna. jag tog en popcornkola å började grimasera å la tillbaka resten å mamma skrattade å sa så illa var det väl inte. Så när mamma bara ahde den kvar å välja på så satt jag å tittade på henne. Gissa om jag började gapflabba när mamma börjar grimasera å lägger tillbaka resten å säger ja de där var ju inte så gott nej :D


Liam kan själv :)

Liam fick lite snickers å började dansa framför tvn :)

15 December Julbak del 1

2010-12-24
09:05:15
Mamma hämtade mig och Liam vid halv tolv å så åkte vi å handlade lite. Sen åkte vi hem till mamma å började baka massa julgodis/kakor. Liam hjälpte till lite på varje sak men han hade inte mycket tålamod till att göra färdigt :) Vi gjorde Kola, Ischoklad, Knäck, Lussekatter, marsipangodis och riskakor.. Tommy fick åka ner till affären å handla lite mer av det vi behövde. Å Brandkåren gjorde uttryckning i onödan på andra sidan vägen så Liam tyckte de var mycket spännande att kolla på :D Vi hade en snabb fika med tommy å brorsan å när vi väl kom hem var klockan närmare 20 :)


Liam radar upp muffinsformar.

Liam lägger i ris till riskakorna

Liam lägger i formarna samtidigt som han tänker smarrigt! :)

Degen jäste lite

Dom enstaka gångerna man fångar brorsan på bild får man väl lägga ut dom här så Linda
har något att kolla på =)

Liam stoppar i russin

Fikadags

Mamma ser nöjd ut med sitt marsipangodis

14 December Liams Luciafirande :)

2010-12-24
08:07:10
Dags för Luciafirande på dagis :) Liam hade strumpyxor, mysbyxor, jeans, 2 par fleecbyxor och tomte byxor på sig och en t-shirt, tunn tröja, kofta, fleectröja och en norsk kofta vad dom nu heter å tomtetröja på sig. Han hade alltså 6 lager med kläder å han var så gullig så ;) Han sjöng inte å han gick inte ens själv (Som vanligt alltså ;))


Dagisgruppen

Liam med farfar

Mammas tjocka lilla kakmonster ;)

Brorsan å Liam. Liam kunde knappt röra sig med alla kläder :D

11 December = Ullared :)

2010-12-24
06:59:00
Helgen 10-12 dec var Liam hos farmor så jag kunde shoppa i Ullared ifred :)

Lördag morgon får jag sms av syrran 03.50 det stod vi åker nu.. Oj shit tänkte jag som fortfarande låg å sov. Så jag svarade okej jag går upp då. Jag klädde på mig å gjorde mig i ordning å gick ner till Gudrun. På vägen ner skickar mamma sms att dom väntar i spelfickan. Precis när jag kommer fram kommer Milli och Christian.. jag sa att jag precis vaknat å milli sa jag tyckte det var konstigt att du sa att du skulle gå upp när du borde sagt att du skulle gå ner. Så när jag satte mig i bilen å påbörjade en 5 timmar lång bilresa hade jag vart vaken hela 10 minuter. Starkt jobbat Jezzica :D Vi stannade flera gånger efter vägen så mamma och gudrun fick röka för sånt är tydligen jätteviktigt.. På ett ställe stannade vi på en kiosk så jag mamma å gudrun gick in. Dom gick på toa och jag ställde mig i kön för att köpa korv och bröd. Sen märker jag att ett par står och stirrar på mig men tänkte inte mer på det. Så kommer mamma ur toan å säger nämen hej är ni här. Så jag vänder på huvudet å ser att hon pratar med paret som stirrade på mig. När jag får min korv går jag bort till dom å mamma undrar om jag känner igen Sannas föräldrar. Vilket jag gjorde när jag tittade på mamman. Dom berättade att dom stått å diskuterat om inte jag var en av christines döttrar för jag var väldigt lik. Å de var jag ju ;) men hur liten är inte världen när vi flera timmar från vårat hem möter föräldrarna till en barndomskompis vi hade i stora mellby när vi vr små? Stötte ihop med dom på ullared oxå.. Liten värld :) jag satt å tjata konstant hela vägen ner typ å tillslut kom vi iaf fram å blev avsläppta av christian som skulle åka å kolla på en motor i närheten. Jag gillar inte ullared. Inte ettdugg. Stort å massa folk i vägen å bla bla bla. Men vi kom iaf ut tids nog. Jag. mamma å gudrun iaf. Vi ringde dom andra (Christian hade kommit tillbaka å blev dragandes med millis stora shoppingbehov) för att äta mat å dom skulle komma strax så vi satt å väntade, väntade, väntade, väntade, väntade å till slut gav jag upp å gick å köpte mig 2 par skor BEHÖVLIGT. Sen gick jag tillbaka till restaurangen emn ingen syrran. så vi väntade, väntade, väntade, väntade ÅÅÅÅ DÄR kom syrran å Christian. WOW :D Så vi åt mat å när vi var färdiga gick vi till netonnet å shoppade lite mera å sen äntligen åkte vi hem.. Jag gjorde slut på 3100 kr typ :( På hemvägen mådde jag så himla dåligt att jag SOV mestadels. SOV precis ni läste rätt. För första gången i mitt liv typ så somnade jag i bilen.. Å resan hem kändes ändå bra mycket längre än ditresan. I Åmål mådde jag så otroligt illa så när vi stannade på en rökpaus så var jag tvungen att gå ut å få mig luft. Sen blev jag bättre å när vi väl kom hem vid 23-00 där någonstans så satte jag mig å slog in några julklappar men var så trött att jag gick och la mig ist.

Helgen

2010-12-06
15:11:38
I fredags så satt jag och Liam å myste till julkalendern. Ja precis 07.15. 2 minuter efter att det slutat åkte Liam hemmifrån. Hans farfar hämtade honom för en tur ner till Norrköping. Jag gick och la mig direkt igen och sov tills klockan var 20 typ.. Sen satt jag å gjorde korsord tills jag gick och la mig vid 4.

Lördag:
Sov till 17. Gjorde korsord fram till 22 då kom Iris och vi gick bort till Susanne. Festade med Susanne, Iris, Therese å hennes kille Riza. Jag sa till Therese att klockan är halv elva så hon ringde taxi å de var typ en timmes kötid så vi fick väldigt väldigt bråttom helt plötsligt. Var tvugna att gå in på Tiki före 23 för att få gå in gratis. Vi typ sprang från parkgatan ner till Tiki. Tog 9 minuter å precis när vi kommit förbi kassan så säger hon 20 sekunder kvar sen får ni betala. så vi trängde oss lite å slapp betala :D Drack bara 4 cider å ett litet litet glas vin. BLÄÄÄÄÄÄ... Så jag var iaf nyktrast. Suasanne hånglade runt ;) Och Therese startade slagsmål med en kille så vi fick gå vid ett. Gick ner till Mulan med en irriterad Riza. Jag förstår honom! Sen vid halv två gick vi till Timmys å köpte mat. Å gud vad gott det var måste jag säga. Sa hej då till Therese och Riza å Iris ringde sin pappa. Han hade glömt telefonen i koppom och hon hade sagt till honom att hämta henne på tiki så jag fick följa henne dit igen då hon inte vågade gå ensam. Efter att vi väntat ett tag så smög en bil förbi å de var ju hennes pappa. Sa hej då å fick vandra ensam hem.. Vid Stadsparken mötte jag dock en kille som började snacka med mig. Så vi snackade hela väen till polishuset innan jag kom på vem han var. Min granne som jag å Cecilia snackade med när vi vart ute en gång.. Han stod på sin balkong å bjöd in oss å vi sa nej.. Bra minne man har va? :) Nu gick jag mycket fortare än han så jag var ensam när jag kom fram till metkroken. I Port 36 Stod Therese å Riza å spanade in i ett fönster så jag sa till henne att hon kunde bli me mej hem ist å då skratta hon å sa ja men jag vet ju fan inte vilken port du bor i :D Dom blev med upp i 30 minuter innan dom gick vidare hem till Susanne. Jag la mig vid 4.

Söndag:
Vaknade halv tio. Drack massa mjölk. Telefonen ringde. Sover du? Nej. Jooo du sover- Nej! jOHOOO. Men NEJ jag ligger i sängen men sover INTE.. Joooooooo hahahahahahahaha. Alltså trevliga "kompisar" man har... Somnade om vid tolv. Sov till 18 å fick typ panik ifall Liam var på väg men hade inte fått sms så tänkte de var lugnt. Gjorde korsord fram till halv åtta då kom Liam hem. Vi satt å åt godis å myste tillsammans. Han var så söt. Tog en godis ur skålen tittade på mig å sa den? å åt inte på den förrän jag sa ja :D Jättesött.. Jag har en otroligt underbar son. Vid halv elva låg han äntligen å sov :D

Onsdag

2010-12-06
14:28:54
I onsdags kom mamma hit å var min privata chaufför. Åkte till skolan å skulle prata med Bosse men han var på möte 20 minuter till så ist för att vänta så åkte vi vidare till dagis. Där bytte jag Liams tider så han går numera bara Tisdag, Onsdag och Torsdag 9-14. Sen åkte vi tillbaka till skolan å där fick jag först prata med Lisa å Hans å sen till slut Bosse. Så nu har jag hoppat av skolan. Bosse tyckte det var tråkigt men jag var välkommen tillbaka när jag ville. När jag pratat emd Bosse träffade jag mina vänner en stund innan jag gick ut till mamma. Åkte vidare till Arbetsförmedlingen å skrev in mig å sen till försäkringskassan å sökte nytt bostadsbidrag. Hade vart skönt om man kunde söka för 2-3 år ist för 1 för de går ju så fort :) Sen åkte vi å handlade å Konsum bjöd på tårta å sånt är ju aldrig fel.. Och jag och Linda har bestämt oss för att börja träna. Jag ska bli så smal och snygg nu så ;)