Hejsan

2011-06-29
19:47:49
Fullt upp. Fullt upp. Eller har jag det? Nej kanske inte.
Igår ringde min ena chef å undrade om jag ville ha 8 dagar i åmot under sommaren alltså 24 timmar till å jag sa ju inte nej ;) Sen skulle jag kolla busstider men då gick det inte på min dator så Tommy kommer hit sen å ska fixa det. Och sen ska han fixa så att jag faktiskt kan öpnna mitt schema på datorn för de kan jag inte heller göra :p Annars kanske jag får börja jobba 8 i stan för då kan jag åka med Linda när hon börjar 10 men då måste jag kolla så att nån kan släppa in mig så tidigt en vecka. men men får kolla på det.. Idag gick vi upp kvart över åtta. De var hårt måste jag säga. Fast jag stod på mig å gick inte å la mig. Hurra =) Fast sen fick Liam sova middag 14-16 så jag passade oxå på att sova ananrs hade jag nog inte överlevt i natt. Jobbar natt idag så Linda kommer hit å passar Lilleman. Han åt till och med lite middag idag så duktigt av han. Sen har han mest lekt å jag städat å så. Nu ska jag göra lite korsord tills linda eller Tommy kommer. Sen tycker jag att alla med pengar kommer till Magasinet å slösar dom hos mig ;)

Midsommarhelgen

2011-06-26
16:29:07
I Fredags åkte jag och Liam med Linda, Brorsan och Tommy till mamma. Milli och Christian var redan där.  Så vi åt middag å efterrätten blev jordgubbar som vanligt men mitt i efterrätten säger mamma å så har vi en efterrätt till. Så jag bara nej har Milli bakat en tårta oxå? Läkarna har ju sagt till milli att VILA och INTE göra NÅGOT men hon lyssnar VÄLDIGT dåligt.. Men nej hon hade inte bakat. Det var Christian som slängt ihop tårtan och den var goare än dom Milli brukar göra ;) Fast är väl för att jag inte är så mycket för sådana tårtor. Sen satt vi å pratade å brorsan sa att man blir smartare ju längre man blir ammad. Å Chrille blev ammad tills han var 2,5år å han är ju ganska smart men säg inte till honom att jag sagt det ;) Å linda hon har ju inte alla skruvarna inne så hon skickade till sin mamma för å kolla hur länge hon blev ammad å det var bara en månad för bettan kunde inte amma längre så vi sa att då stämde kanske det där med ammningen haha :=) Efter ett tag åkte Milli och Christian å vi andra satt kvar å snackade om allt och inget. Sen kom vi på att vi skulle se en rysare som mamma hade så vi åkte hem vid nio typ å det var ju bara slänga lillen i sängen. å sen såg Linda jag och brorsan på filmen. Den sluta konstigt :( Efter filmen kollade vi på bilderna från den kvällen då brorsan tafsade på Linda första gången. Bilderna visade att vi träffade många vi inte mindes och att vi var på många ställen vi inte mindes :P Men på en av bilderna ser det ut som att LINDA tafsar på BRORSAN. så frågan var ju vem som verkligen började tafsa? =) Sen efter det åkte dom hem å jag såg en film till innan jag gick och la mig.

Fick sovmorgon på lördagen till halv tolv ungefär. Antar lillen var trött efter en heldag =) Men jag var fortfarande sådär underligt äckligt trött som jag vart på det senaste så jag satte på en film å gav han mat å gick å la mig igen. När han ätit upp kom han med en film å sa att han ville se den men jag sa nej du får allt se färdigt filmen innan jag byter. Jag är så trött på att han ser en film 10 minuter å sen ska han byta å se en annan i 10 minuter å så håller de på. Så han gick iväg igen å sen kom han med böcker å kröp upp i min säng så läste vi två böcker innan han gick å kolla på film igen antar jag han gjorde. Jag somnade iaf å vaknade vid två av att chefen ringer. Men de var inte chefen utan den andra tjejen som har schematelefonen. Hon sa att Christoffer var sjuk å undrade om jag kunde jobba ikväll å jag sa ja. Då blev hon så förvånad att hon bara sa Va? Kan du? å jag sa ja igen å då berättade hon att hon hade väntat sig att få ringa runt innan hon hittade någon som kunde jobba på midsommardagen. Men det behövde hon alltså inte =) Gick upp å gjorde våfflor så satt jag och Liam å myste. Var ju meningen vi skulle ha en myskväll men fick bli mysdag. Efter våfflorna blev det lite godis å filmtittande å sen kom Linda och vi åkte till mamma och lämnade Liam. Sen åkte jag hem å städade å gjorde mig i ordning för jobbet. Mötte Linda och Anna på vägen så snackade lite med dom och gick sen vidare till jobbet. Hade allt några roliga killar som spelade. En vann mycket å frågade om jag fick provision så jag sa ja. Då sa han förlåt. Sen när han gick så vände han å kom tillbaka å sa lite försiktigt men du får lön ändå va? hehe =) En annan snubbe förlorade å efter ett tag kom hans kompis å tittade på i typ tio minuter. Hans kompis vann under den tiden ingenting å ändå ville kompisen spela. Jag klagar ju inte ;) Han vann inte heller så dom två sa att jag hade flyt å var helt otrolig för det vart många black jack 21 å 20 denna natt ;) Den sista killen var nog roligast. Han spelade på 5 boxar å fick Black Jack på 2 å han skrek yes typ. Jag fick black jack så sa han vad är oddsen? strax efter fick han 3 black jack på sina 5 boxar å han säger lite malligt slå de då ;) Och givetvis gjorde jag det. Fick black jack igen å han säger igen men vad är oddsen?? =) hehe man ska ju inte ta ut något i förskott. antar han lärde sig det i natt ;) Fick även två kramar igår och en handskakning för att jag gjorde ett bra jobb enligt vissa. Kul =) Gick ifrån olssons vid kvart i tre ungefär. så de vart direkt i säng kan jag säga.

Idag vaknade jag halv ett av att mamma skickade sms. Frågade när vi skulle hämta Liam å sen skickade hon en mms bild på en väldigt blödande Liam. varje mammas dröm att få en sådan bild. Eller inte.. Är ju bara hos mamma han skadar sig. Tre gånger på samma ställe å de blir värre å värre varje gång. Liam hade vart ute och gått med den ena hunden å så hade han ramlat rakt ner i asfalten. :( Jobbade lite å sen kom linda å vi åkte till mamma. Satt hos mamma å pratade en stund å sen åkte vi hem igen. Funderar på att bjuda lilleman på Mc Donalds idag. 1 Juli är det slut på all läsk, snabbmat, godis onyttigheter å allt annat onödigt. =) Så nu sitter Liam å ser på film å jag uppdaterar min blogg :P

Man ska inte sova!

2011-06-22
12:48:45
Varje gång jag får ont så har det oftast hänt när jag är på väg att sova, sover eller inte gör något alls. Så i natt var det dags igen. Jag la mig i sängen å såg på en URKASS film. Kände att det började göra lite ont i vänster knät men tänkte att det bara var inbillning eller skulle gå över. När filmen var slut la jag mig för att sova. Vaknade flera gånger under natten av att det gjorde så förbannat ont i knät. Å idag vågade jag knappt gå ur sängen ifall jag inte skulle klara av att gå på benet. Men det klarar jag. Kan dock inte lyfta mitt ben för då gör det fruktansvärt ont.. Mamma sa att jag skulle gå till läkaren MEN det är ju bara drygt.. Så frågade mamma hur jag skulle klara av att jobba på söndag om jag inte kan använda mitt ben. Ja de var ju en annan femma. Å sjukskriva mig från ett jobb går ju inte när jag har 3 jobb. Fast behöver inte mina ben till dom andra 2 jobben direkt så kanske skulle gå ändå? Jag har ingen aning om sånt där faktiskt. Jag hoppas iaf det går över tills i morgon ialla fall. Den 1 Juli ska jag till min läkare. Han är tydligen utländsk och har kallat mig för en ÖRONKONTROLL. Det enda stället jag INTE har ont på. Men men han vet väl vad han ska göra för de är ju han som är läkaren. inte jag..  Jag kan ju ge er en lista på min problem-

Jag blir anfådd bara av att sträcka på mig.
Jag är konstant illamående.
Det hugger till i hjärtat titt som tätt.
Jag har ont i nedre delen av magen.
Ont i slutet av ryggen.
Det hugger till mellan benen ihop med magsmärtorna.
Jag har ont i mitt vänstra knä.
Jag har ont i min höger arm.
Och jag är så förbannat trött oavsett hur mycke/lite jag sover.
Och fruktansvärt lättirriterad.

Ja som ni ser är jag helt sjuk nästan överallt. Men kolla gärna mina öron!! Halleluja..

Design

2011-06-21
22:40:23
Tror det är dags för ny design igen. Sen skulle jag vilja ta nya sommarkort. Vet inte om syrran är så pigg på att ta några just precis nu hehe. Nej nu måste jag dra

=)

2011-06-20
12:27:14
Fick det på posten i fredags. Och nu är det tillbaka skickat. Väntar på att få tillbaka en kopia sen kan jag fira ÄNTLIGEN =)

Trötter =)

2011-06-15
18:43:54
Liam satt å lyssnade på musik på youtube medan jag diskade. Å han kan ju inte välja själv så han ropade på mig varje gång en låt var slut så jag kunde sätta på en ny. Å rätt som de var så ville han lyssna på en låt å jag satte på den gick å diska det sista å kom tillbaka å hittade min son SOVANDES å låten var inte ens slut så där gick de fort =) Så de var bara att göra honom i ordning för sängen å sen lägga honom =)

Monstertruck show 11 Juni 2011

2011-06-15
18:39:04
Förra året var jag, Liam, Christian och Milli på monstertruck show i Karlstad. Kostade 200kr för vuxen och 175kr för Liam. Den showen var inte det roligaste direkt. Men jag tänkte att om denna showen var billigare så kunde jag gå för Liams skull. Och det kostade 180kr å stå å 200 för att sitta. Liam var gratis. Så jag, Liam och Linda kom vid halv sju å köpte 2 ståbiljetter för vi tänkte att vi nog såg mer då. Sittplatserna såg man nog oxå kom vi fram till när vi väl kom in på området. Liam ställde sig med hörlurarna på å höll i staketet under hela showen å försökte man prata med han sa han bara sluta å var helt inne i vad som hände. Även i pausen stirrade han på platsen där dom kört. Närmare sju kom brorsan å gjorde oss sällskap å sen kom även Mattias så vi blev en del som kollade. Denna showen var helt klart bättre än förra även om dom körde lika lite med monstertruckarna. Grejerna var typ samma men ändå bättre. Var nämligen inte samma "grupp" som hade showen i karlstad å denna showen så =) Och den där traktorn på två hjul blev väl inte helt otippat Liams favorit =) Efter showen skulle Liam stå med en av truckarna men de vågade han inte när vi väl kom närmare hehe :p Sen blev det pizza å direkt hem å lägga Liam. Han var helt slut stackarn =)






















9 Juni 2011

2011-06-10
00:17:03
Idag sov vi oxå länge. Jag är sjuk. Väldigt sjuk. Mår illa, är yr, har ont i huvudet, örat, halsen, ryggen och magen. Sen nyser jag trettio gånger i minuten OCH snorar. Så har läst lite böcker med Liam och sen låg vi i sängen å jag läste min bok han läste sin bok =) Blev erbjuden en lägenhet av bostadsbolaget idag. Tackade ja men lär ju inte få den heller. Jävla skitbolag!! Har sett lägenhetene eftersom jag känner han som bor där. Men ska kolla i morgon igen tror jag =) Sen var mamma här å vi handlade lite mat på konsum. Sen gjorde mamma köttgryta och ris =) Efterrätten blev jordgubbar =) Gott var det iaf. Sen åkte mamma hem å jag och Liam pusslade lite innan han fick hoppa i säng. Nu ska även jag hoppa i säng. natti

Avslutningspicknick 8 Juni =)

2011-06-10
00:11:22
sov till tio. städade lite. sen låg jag och liam i sängen å läste massa böcker. sen bakade vi sockerkaka och åt massa smet. sen bakade vi äppelpaj. precis när jag tog ur den ur ugnen kom mamma och syrran. dom skulle hjälpa till att bära allt inför picknicken. åkte till sågudden å där stod det en himla massa raggarbilar till liams stora förtjusning. Satte oss vid ett bord på sågudden långt bort från resten av dagisgruppen. Vi gick en tipspromenad runt huset å svarade på 8 frågor. Alla rätt såklart även om Liam bara svarade på en fråga :p Sen fick alla barnen glass för att dom gått tipspromenaden. Sen blev det fika å lek i lekparken. Liam är ju för feg för att leka när det är massa andra barn. Så när jag väl tvingat upp han att åka rutchkana så står han bara där uppe å låter ALLA barn åka före honom vilket innebär att alla barnen som redan åkt å hunnit upp igen åker före Liam en gång till. Å jag är ju inte typen som säger till barnen så ena dagisfröken fick komma å säga till en liten flicka att släppa in Liam i kön så fick man tjata på Liam att gå å åka å när han väl fick åka så ler han så stort han kan å blir stolt. Så går han upp igen å låter ALLA barnen gå före så fröken fick säga till en annan att släppa in Liam =) Vid lite efter sju började dom flesta gå hemåt. Till slut var det bara vi å en familj till kvar. Å Liam å den lilla pojken lekte så fint ihop. Åkte ner i kanan å stod å vänta på den andra å sprang upp ihop. Så kul å se Liam leka med andra barn eftersom han blir så himla glad å det inte sker så ofta :( Vid kvart i åtta typ kom Tommy å åt upp den sista pajbiten. Alla tyckte pajen var god. Syrran tyckte dock den var lite torr för hennes smak men de är väl det bästa omdömet jag fått av henne kan jag tänka mig. Tror vi åkte hem vid kvart över åtta eller nåt. Körde hem Milli å sen skickade jag sms till dennis där det stod gå ut om 3 minuter. Fick va? till svar. Jag svarade din pappa säger att du ska gå ut för vi är snart där. Fick till svar Aha jag riktigt såg hur lampan inuti dennis huvud lystes upp =) Stannade till där på hemvägen. Sen blev mamma och tommy med mig hem för att tommy skulle titta på min tv som är trasig. Förmodligen åskan som slagit sönder boxen å då får jag betala :( Men efter att ha suttit i kö alldeles för länge gav tommy upp å dom åkte hem. Jag la Liam å han somnade direkt =)







7 Juni 2011

2011-06-09
23:42:54
Var på BVC idag. Jag och Liam tog en promenad dit utan barnvagn. Vilket var skönt att vi gjorde visade det sig när vi kom fram. Dom har kommit så långt i bygget så en vagn hade nog bara varit i vägen. Jag fick iaf följa skyltarna för BVC låg ju inte alls där det brukar ligga. Men jag kom iaf fram å Liam blev överlycklig när han fick sitta å leka i väntrummet. Var även på BVC som jag fått veta att syrran åkt in på förlossning så jag fick smsa lite med henne. Men det kom ingen bebis :( Sen blev vi inkallade till barnmorskan och hon vägde å mätte Liam. 94 cm lång och 15,2 kilo stor ;) Inne på rummet fick Liam sparka boll, kasta boll, hämta saker, Tala om vilken som var stor å liten, peka ut vart hans olika kroppsdelar fanns samt tala om vad de var för färg och vilka djur som fanns på bordet. Liam är tydligen väldigt smart och hon hade bara beröm att ge honom. Sånt är ju alltid kul =) Så nu ska vi inte dit förrän Liam är 4 år. Oj de är han ju snart :( Sen gick vi hem och bakade bullar å läste böcker =)


Sjuklingen

2011-06-09
23:29:00
Slänger in lite bilder på goaste ungen när han var sjuk :p









Någon som kan gissa vad han roade sig med när han var sjuk?? Ja han sov så klart igenom det mesta =)

Oj oj oj 27 Maj igen då

2011-06-09
23:19:44
Jag skulle ju berätta om våran utekväll typ dagen efter me njag har glömt av bloggen lite som vanligt.
Kvällen började jag och Linda hemma hos mig. Sen besökte vi Rajjens. Dit kom Lina oxå så vi satt å snackade lite å Linda spelade lite Black Jack å så. Sen skulle Lina gå hem å jag och Linda gå till Olssons brygga å kolla på Daniel Adams Ray. Utanför mötte vi Brorsan och hans kompisar. Stod å snackade med dom lite innan jag och Linda gick in på bryggan. Vi kom precis när Daniel uppträdde med sin sista låt gubben i lådan. Så vi har ju iaf sett han uppträda med den enda låten vi hört =) Men på grund av lite bråk mellan brorsan och Linda och det faktum att Linda skulle upp å jobba så gick vi hem vid ett. Nästan hemma möter vi Ikka som absolut vill ha med oss på ett varv så vi åker med en liten stund å sen åkte vi hem.. =)