Domdidam

2011-02-27
18:47:22
Var hos Gudrun i lördags å firade Dennis som fyllde år förra helgen. Sen var det melodifestivalen å mys. Liam somnade direkt som vanligt men gnällde under natten. Han är sjuk. Han är sjuk idag med. Har inte ätit på hela helgen. Men idag äter han iaf godis å dricker saft så de är väl ett steg i rätt riktning. Nej orka skriva mer..

Lång torsdag

2011-02-25
21:13:53
Gick upp klockan sex. Fem över sju kom syrran och hämtade mig och Liam. Lämnade av Liam på dagis å åkte sen vidare till mamma och hämtade upp henne å brorsan. Åkte till karlstad å besökte rådhuset. Satt å prata å så säger brorsan att vi inte ska prata eftersom det kanske är åklagaren som står bakom oss. Vi sa att nej så ser inte en sådan ut. Å när brorsans advokat kommer så presenterar sig tjejen bakom oss som åklagare. De var inte vad vi trodde. Kom in på rättegången å lyssnade på allt som sades. Sen fick vi gå ut å vänta medan dom bestämde domen. Kom in igen å fick höra att brorsan dömdes till 60dagsböter på 50kr.. typ 3000kr alltså. På väg hem ringer polisen till chrille å när han berätta vad det gällde så började ju alla gapskratta. Alltid kul att åka iväg å göra nåt med familjen. Släppte av mamma å brorsan å åkte vidare till stan. Jag gick över till Hanna å passade hennes bustroll. Sen gick jag och hämtade Liam på dagis å tillbaka till Hanna. Då hade Bella kommit dit så vart lite prat. Sen när Bella åkt bjöd Hanna på mat å sen fortsatte hon bära saker medan jag passa barnen. Hanna håller på att flytta ner en våning =) Vid fem gick vi hem. Hanna å barnen skulle till konsum så hade följe dit å sen fick jag gå resten av biten hem. Var hemma vid sex ungefär å Liam lekte lite med bilar innan han hoppade  säng. Å jag märkte att min dataskärm hade dött. gissa om jag blev ledsen.. Ringde tommy om en ny skärm men han hade ingen så jag fick låna hans bärbara dator ett tag. Så jag ringde syrran å bad henne hämta den å de gjorde hon =) Och bärbar är inte riktigt min typ. Fick inte internet på den så ringde tommy igen å då funkade allt. Sen la jag mig vid tio för jag var så fruktansvärt trött..

Idag har jag gjort korsord hela dagen typ. handlat lite å myst med Liam. Han har hosta å säkert feber oxå för han äter inte. Åt inte ens choklad å då är de ju rätt illa. Han ligger iaf å sover å jag har huvudvärk så kommer strax gå och lägga mig..

Trött

2011-02-23
21:18:55
Gick till dagis idag med. Askallt givetvis. Gick hem å sökte två jobb. Och gjorde lite annat onödigt skit. Sen tillbaka till dagis å hämta Liam. Dom har lagat grinden å de var inte en dag för sent kan jag säga! Kom hem å satte Liam vid tvn.. Har ont i hela kroppen faktiskt.. Linda var här precis å hämta sin ost å sitt bröd så det slipper ta plats i mitt kylskåp ;) Nu ska jag hoppa i säng.. :D

Köttfärslimpa = MUMS :D

2011-02-22
16:05:38
När vi var på Christians kalas för ett tag sen så berättade Milli att Christian hade kollat i hennes kylskåp de första han gjorde å då sa hon att det är väl den rätta som kollar in kylskåpet först. I söndags hade jag besök å han kollade i mitt kylskåp. Är han då den rätta utan att jag märkt det? det vore ju lite WIERD... :D

Igår kom min söta Linda hit å jag blev så sugen på köttfärslimpa så jag typ tvingade Linda att stanna å laga mat med mig =) Eller ja hon sa ju inte nej iaf när jag fråga =) Så vi tog med oss Liam ner till konsum å handlade potatismjöl och köttbuljong. Frågade vart dom hade köttbuljongen å hon sa där har vi det å pekade. Sen kom hon på sej själv å sa nej förlåt det har vi här borta å gick åt helt motsatt håll. Kan inte vara lätt att jobba i den röran =) När vi kom hem å började med att laga köttfärslimpa för första gången i våra liv så visade det sig att vi inte ens skulle ha köttbuljongen.. Det är alltid kul att köpa onödiga saker i onödan... Men gud vilken god mat vi gjorde.. Den vart helt underbar.. Ja de får vi göra om =) vid nio gick Linda hem å jag gick å la mig =)

Idag har jag vart å lämnat Liam på dagis. Han kom hem med en blå fot. Inte för att han slagit sig utan för att dagis målade hans fot blå å tryckte upp den på fönstret så nu kan alla som kommer dit se min sons fot på fönstret =) Kom hem å la mig å sov. Sen vaknade jag av telefonen. Var ett jobb som ringde. Men tror inte de blir nåt för då skulle man jobba i karlstad å de kan jag nog inte göra.. Men får se. Dom skulle ringa nästa vecka igen om de blev aktuellt med intervju i karlstad då.. Nu ska jag mysa ner mig med lilleman för de är jag värd =)

Liten uppdatering

2011-02-19
23:38:14
Jag vet inte om jag nämt det i bloggen men det hände ibland att Liam vaknade mitt i natten å sa att det var kallt å bad om ett täcke till vilket han givetvis fick. Å när ens son sover med två täcken borde de vara kallt. Men har ju 15 grader i lägenheten å då får man inte klaga har jag hört. Nu när vi bytt rum kan jag förstå vad Liam menade med att det var kallt. Jag har min säng där han hade sin säng å jag skojar inte när jag säger att jag låg mitt i en stormvind.. Under veckan satt jag på msn å berättade för en kille om mina konstiga saker över fönstret. Han var lite smartare än mig å berätta att det låter som en ventil å att jag ska dra i spakarna för å stänga ventilen. Sagt å gjort så testade jag det. Och vet ni vad? Det slutade att blåsa i mitt rum å jag kan numera sova utan vinddrag i håret.. Bra att komma på det efter att man bott här ett år men bättre sent än aldrig sägs det =) Drog iaf i spakarna i alla rummen som har sådana å nu är min lägenhet några grader varmare iaf..

Häromdagen skulle jag vara duktig å sätta upp hyllor i Liams rum. Det gick inte då det inte gick å skruva i väggen å jag äger ju inga smarta saker =) Och idag då skulle jag sätta upp krokar i taket i hans rum å det gick inte skruva i taket heller. Så jag slog med hammaren å ja det hjälpte ju inte heller. Så jag som e lite smart ibland när jag vill tog två sådana där vita betongkrokar vad det nu e för nåt å satte på väggen. Sen satte jag i Liams "gosedjurspåsar" på väggen ist för i taket. Det ser ju lite udda ut kanske men jag slipper iaf ha alla gosedjuren i soffan =)

Var på konsum å handlade lite förut. Nu har dom verkligen rört om i grytan. Sen gick jag och Liam hem å han hjälpte mig göra pizza. Han stod å rörde om degen när han sa ja lagar mat mamma =) hehe. När maten nästan var färdig var Liam i stora rummet. Jag tog för givet att han satt i fotöljen å såg på tv. Frågade om han ville duka bordet som han alltid gör. Men han svarade nej mamma duka bordet. Så jag började ana att han busade med nåt. Men ack vad jag bedrog mig. Kom in i stora rummet å där ligger Liam hellång på soffan å ser på tv å bara latar sig med handen under kudden =) Han ligger aldrig i soffan om han sitter ensam så jag tog fram kameran för att ta kort på min underbart goa son men då ställde han sig upp å pekade med sitt finger mot mig å sa nej mamma.. Så de blev ingen bild :( hehe. Efter maten hade vi lördagsmys. Eller jag iaf. Liam har vart trött hela dagen så han har mest gått runt å gnytt för sig själv å sen gapskrattat. Så ja han kom i säng efter en choklad å somnade genast :)

I morgon är Liam hos Fredrik så jag kan göra vad jag vill =)

Värdelöst..

2011-02-16
11:01:11
Jag är totalt värdelös med ett totalt värdelöst liv!!! Helt jävla misslyckad.... Hur kunde min son bli så lyckad??

Alla hjärtans skitdag...

2011-02-14
22:08:27
Idag tog jag upp Liam vid tio. Sen la jag mig i sängen med honom. Det dög ett litet tag sen gick han å satte sig för å se på tv. en timme senare kommer han in till mig å säger att det är dags å äta. Frågade om våfflor dög å det gjorde de ju. hela sju stycken åt han. Vilken enorm man =) Sen lekte vi lite. Å sen började han slåss. jag sa till honom att sluta slåss för att jag får ont å han började gråta. What? Min son gråter?? Blev nästan chockad där det händer ju inte varje dag precis.. Sen när det var dags att börja med middagen så kom jag på att mjölet var slut. Jag som planerat att göra pizza.. Blev lite ledsen i ögat å gjorde kycklingfile å pommes stripes ist. Kycklingen blev aldrig färdig å det gjorde mig irriterad. Samtidigt som jag stoppar in plåten i ugnen så ser jag att Liam doppar en bil i pottan full med kiss. Så jag skriker till honom att usch sådär gör man inte. Han blev helt paff stirrade på mig å började sen gallskrika.. hallå vad händer då?? Gissa om han fick en underbar alla hjärtans dag när mamma får han till å gråta två gånger fast att han aldrig gråter. Ja jag kände mig ganska värdelös idag. Liam har iaf fått gos, våfflor, glass å choklad så jag är inte mega elak :p Efter maten diskade vi ihop å sen hoppade Liam i säng. Somnade som vanligt med en gång :)Och jag får väl oxå lägga mig. I morgon är det dags för dagis igen :p

Helgen

2011-02-13
21:34:45
Fredag:
Vaknade klockan tre på natten så var ju bara att gå upp eftersom jag inte skulle kunna somna om.. Vid sju väckte jag Liam å han blev lite paff över att behöva gå upp så tidigt. Vid halv åtta kom mamma så vi åkte till syrran å lämnade Liam. Hon undrade om han ville sova för de ville hon men han hade tydligen inte sovit hos henne =) Jag å mamma åkte vidare till karlstad. Bytte om å fick vänta på läkaren. Sen kom läkaren å jag fick gå till operation å mamma fick gå å sätta sig på cafeterian. Blev sövd. Sen när jag vaknade började jag hyperventilera tydligen så dom gav mej ett eget rum å ringde dit mamma fast att anhöriga inte får vara där. Typ En timme efter att mamma kom fick jag åka hem. Innan jag gick ner på operation så sa mamma att jag alltid vart turbulent i mina uppvaknanden men jag sa att jag inte vart det dom gånger jag mindes å nu blev det så när mamma var med så jag sa att det måste bero på att mamma var med som de blir så.. Åkte å åt lite mat på bergvik å jag kunde äta hela smörgåsen =) Sen åkte vi till Milli å satt där en stund. Mamma har ju så fruktansvärt bra koll på namn. Eller inte.. :p Milli frågade mig om jag hade ont. Efter 8 tabletter, 2 sprutor smärtlindring å en spruta narkos. Jo fråga mig när jag inte är drogad :) Satt där en stund å sen åkte vi hem. Liam var trött å de passade mig utmärkt =) Kom hem klockan fyra å tog inte många minuter förrän vi båda sov så sött. Vid sex gick vi upp igen å åt mat å gosade. vid nio kom Linda å hälsade på en stund. Så fort hon gått gick vi å la oss =)

Lördag:
Förutom att jag vakna för å kissa klockan sex å somna om direkt så sov jag faktiskt till tio :D Gud vad skönt att äntligen kunna sova en hel natt. Jag och Liam gick ner å handlade lite mat. Liam var så snäll att han stod å höll i mitt ben hela tiden. Här ska man inte springa omkring måste han ha tänkt =) Gick hem å åt lite mat å sen bestämde vi oss för att byta rum :) Så jag tömde Liams rum helt och hållet å dammsög å skura 2 gånger så de blev rent å fint. Sen ställde jag in mina möbler här. Å jäklar vad tungt mitt skrivbord är. Även om Liam hjälpte till å putte så kändes de ju inte haha.. Fick ta loss dörren för att få in skrivbordet. Sen när mitt rum var tomt så dammsög å skura jag två gånger där med så de blev rent. Sen ställde vi in Liams möbler. Skulle göra chokladpudding å grädde innan läggdags så när jag stod å vispade grädde så ser jag dörren ramla å hör ett skrik. Var ju bara släppa elvispen å springa å ta upp dörren. Under låg Liam å blödde från munnen. Han sa att dörren ramla på han. Vi gosade tills de var bra å han ville se på film så frågade om jag skulle göra i ordning chokladpuddingen å grädden å de ville han. Så han satt å åt strax efter så han hade nog inte mega ont. Sen fick han lägga sig klockan nio när allt var färdigt. Å då gick jag igenom mina ägodelar å slängde massa å ställde sen in i mitt rum. Sen satt jag vid datan å roade mej innan jag gick å la mig.

Söndag:
Hade fruktansvärda magsmörtor i morse. Orkade inte gå upp så sov lite till. Sen när jag gick upp vid elva så var hela min kropp öm. Man kanske inte ska möblera dagen efter en operation?.. Jag och Liam gick igenom hans leksaker å slängde en del trasigt. Jag ville slänga en bil till men Liam blev så ledsen att han slängde sig på golvet å grät. Frågade vad de var med han å han tog upp en bil ur högen jag lagt för att slängas å sa att de var hans bil. Så jag sa att han kunde väl behålla den då. Så han sa tack å gick å slängde alla andra bilar utan gnäll =) Sen ställde vi in leksakerna på hans rum så att det blev ett rum. Sen bjöd Liam på mat på rummet. Jag fick lök, majs å jordgubbe. Fin middag. Sen kastade vi boll. Å sen satte jag mig vid datan å tro det eller ej men Liam var på sitt nya rum å lekte =) Å idag har han lekt mer med bollar, djur å lekmaten än med bilarna. Han märkte nog i rumbytningen att han hade fler leksaker att välja på =) Klockan sju fick han hoppa i säng å somnade direkt. Nu tänker även jag gå och lägga mig. Ville egentligen se en film men har inget ljud i högtalaren tydligen så får kolla de i morgon för orkar inte nu =)

Så sjuk, så sjuk :(

2011-02-09
22:06:55
Igår natt var en tuff natt. idag var en tuff dag!!!

La mig klockan 20 å vaknade klockan 1. Såg på tv. åt lite mat å Liam vakna. jag var alldeles yr å kände mig svimfärdig. Gick in till Liam som stod å hoppa i sängen å jag kände direkt att nåt var fel. Jag blev så yr i huvudet av att se honom hoppa att jag höll på att ramla ihop. Fick blunda. Släcka lampan å bara gå sen fick han ligga i sängen å försöka somna om. Jag la mig å försökte sova men de gick inte. Vid halv fem ville Liam ha uppmärksamhet igen så jag gick dit utan att tända lampan. Han fick fyra bilar i sängen å somnade om.

Idag tog jag upp Liam klockan ett å låg å sov till klockan fyra. Sov å sov slumrade lite. Är ju inte jättelätt att sova när en unge kommer å hoppar emellanåt. Idag hade han busat. Hällt saft över hela lägenheten och sig själv så han fick bada. Sen bestämde jag mig för att våga gå ner till konsum. Å jag kände direkt att nu är det illa igen. Sprang igenom affären snabbt å så tog hon så fruktansvärt lång tid på sig i kassan att jag höll på att dö. men kom iaf ut å hem å slängde i mig en halv smörgås innan mamma kom och hämtade oss. Vi åkte till syrran för att fira Christian på sin födelsedag. Stannade två timmar. Nu sitter jag hemma å känner huvudet tungt som bly. å ja är yr så de står härliga till. Ont i magen å ryggen.. Ska opereras på fredag så då hoppas jag att allt försvinner å jag kan bli normal för nu bara sover jag å är så yr när jag är vaken å jag tycker synd om Liam.. Men snart är det fredag..

Funderar på att byta rum med Liam.. så kanske han inte vaknar när jag springer upp på toa eller äter eller nått. Å sätta upp gardiner å tavlor å så för då KANSKE dom känner för att ge mig en lägenhet...

Bingolotto :(

2011-02-07
16:25:58
Igår kom brorsan och Linda hit. Jag och Linda skulle spela bingolotto så vi satt å åt kex å ost å lite frukt. Sen fick vi stå ut två timmar utan vinst. Det var ju lite elakt. Liam studsade i fotöljen å ramlade å slog munnen i bordet. Men efter att ha fått gråta av sej lite var det ingen fara med honom. han är väl tuff ;) Efter bingolotto spelade vi skip-bo men ingen vann  å ingen orkade fortsätta så vi gav upp vid tio å dom gick hem. Jag gick å sov =)

100% Party KBK =)

2011-02-07
16:19:44
När Liam blev hämtad av sin farfar klockan fyra gick jag och la mig =) Sov två timmar å sen gick jag upp å gjorde mig i ordning för party =)När jag var färdig gick jag till Linda och kolla på när hon gjorde sig i ordning. Sen kom brorsan och Simon å Simon vågade inte sitta ner. När Linda väl blev färdig så gick vi två till konsum å köpte clementiner å Linda hade ju tur som fick gå med mig på konsum nu när hon inte vart där på ett tag =) Utanför blev vi hämtade av Enok och Magnus. Dm kidnappade oss hem till Enok så att han fick duscha. När han var färdig åkte vi å hämtade upp Samo å åkte till garaget. Där bytte vi till Samos bil och begav oss till Karlstad :) När vi kom fram fick vi möta upp Johan som hade våra förköpsbiljetter å sen var det bara att gå före alla in =) Hängde av våra jackor å Samo gav oss en rundtur först. Var behövligt så stort som det var där =) Linda har lite illa lokalsinne så hon skulle behöva några fler rundturer egentligen. Men vi höll oss mest på samma dansgolv. Var jättehäftigt faktiskt. Å hela golvet vibrerade av musiken =) Vi gick väl ut efter 2 å åkte till Max. Linda fick för sig att Max hade efterfest och inte sålde hamburgare ;) I kön så var det två killar vi snackade med hela arvika gänget. Tänk vad man kan ha kul alltså :p Vid fyra kom vi hem å det var brevbäraren som släppte in mig i porten. Han var nog lite chockad att möta någon så tidigt på morgonen =) Jag somnade inte förrän sju typ. Men de var verkligen en grym kväll =)