Påsktanten

2012-04-13
11:25:40
För några veckor sen var jag på konsum och handlade. Ställer mig i Runos kassa eftersom han brukar vara snabb. Men framför mig står det en jättegammal tant. Hon ser ut som en häxa från en film typ med krokig näsa å böjd rygg och allt det där. Absolut inget illa menat mot tanten hon är säkert trevlig. Men iaf så skulle hon betala och drar sitt kort. Runo säger att det inte medges. Hon säger att de var konstigt å drar kortet igen å de funkar inte. Så runo säger att det nog är dags för henne att gå till banken för han vet att hennes kort har krånglat förr. Men hon vill inte lyssna på det örat och drar ytterligare en gång till. Sen måste runo säga till henne på skarpen att antingen har hon inga pengar eller så är kortet trasigt gå till banken! Tanten går därifrån å jag får ÄNTLIGEN betala..

Igår var jag och syrran på stan för hon skulle shoppa lite till Meline. Men jag hade vunnit 110kr på lotter och ville hämta ut dom innan stan. Så jag ställer mig i kö på konsums kundtjänst eftersom de var minst folk där och syrran passar på att gå in på Ica. Men dom hade inte de hon leta efter så hon gick in på konsum oxå. Och där hade dom det så precis när hon betalat och börjat gå mot kundtjänst blev jag färdig. Varför?? Jo för samma gamla tant stod FÖRE mig IGEN. Den här gången var det Hampus som stod i kassan och sa att kortet inte medges. Men tanten drog sitt kort om och om igen å tillslut ringde han ett samtal å sen sa han till henne att du har inga pengar på kortet så du får ta det med banken. Men hon sa att hon vart där igår å fixat så hon hade minsann visst pengar till slut fick han övertalat henne att gå. Jag och syrran kom till stan gick på kappahl och lindex å vips så var klockan ett och liam slulle vart hämtad. Så vart lite sen men han var lika nöjd för de =)

De går bra nu

2012-04-11
17:22:12
Idag har jag vart på jobbet och jobbat lite extra medan mamma tog med Liam till tandläkaren eftersom han skulle dit precis samma tid som jag jobba. Så typiskt. Tandläkaren sa att Liam inte längre får äta godis eller gå och småäta mat under dagen. Han får inte dricka saft eller läsk. Han får inte längre använda napp. Så ungen är ju lite arg eftersom han inte får ha napp när han ska sova sen. Men jag fick skjuts till och från jobbet. Och jag har även städad lite halvt i köket. Det har tagit några timmar men de är ju så kul med paus ;D Köpte en ost förut oxå. Dom har ju extrapris på det. Skulle betala 88kr å betalade bara 51kr. Superbra får nog köpa en till =) Å så har jag sålt en del grejer på Facebook. Och jag köpte även 5 böcker som syrrans kille skulle åka och hämta åt mig på fredag =)

Så har jag bestämt mig för vilka ändringar jag ska göra i mitt liv =) Som sagt de går bra nu.

På jobbet

2012-04-09
11:29:04
I Lördags var det dags för jobb. Och vid halv elva fick jag sällskap av tre norskar. Två killar och en tjej. Dom spelar för en liten peng å sitter sen kvar och snackar med mig. Sen kommer två svenska tjejer å sätter sig och spelar lite. Sen sitter den ena tjejen kvar och snackar med mig och norskarna. Hon berättar att hon har en sommarstuga här bara som dom hälsar på i och den snygga norsken frågar då vart hon kommer ifrån och hon svarar Stockholm. Vet ni vad han svarar? Stockholm är en fin by. Å hennes min var obetalbar innan hon kopplade att stad för norskar heter by ;) Sen när jag fick spel gick dom iväg. Å jag hade spel typ hela kvällen. Var säker på att det gått skitdåligt för mig men jag hade mer pengar än jag trodde så gick bra på jobbet ändå =) Sen följde Christian mig hem. Eller nej förresten de gjorde han inte eftersom han frös så för första gången så avbröt han följet hemma hos honom och jag fick fortsätta den sista biten ensam ;)

Igår så var Christian här och spelade bingolotto med mig. Det var han som sålde lotten till mig och jag förlorade! Skitlott ;) Men jag bjöd iaf på chips, cola och godis så jag är ju lite snäll av mig =)

Hujedamej

2012-04-07
12:46:51
Igår åkte min lillskit till sin farfar och ska fira påsk där hela helgen så jag får roa mig ensam. Sen sålde jag 25 plagg til en tjej som ville ha det. Sen handlade jag, lagade mat och såg på två filmer. Sen var det dags att gå t jobbet. Men väl på jobbet verkade klockan stå still. Hade mycket spel och träffade även sandra. Och när jag stängde bordet stod två killar kvar och ragga. Den äldre gubben verkade jag inte bli av med så jag fick liksom säga till på skarpen att nu var jag tvungen att gå. Och den yngre hade lagt t mig på facebook när jag kom hem. Första gången en spelare gr de. Sen såklart följde ju Christian mig hem. Han klaga på att han frös. Men han stod ju bara ute och vänta 35 minuter ;)

Idag ska jag åka t mamma och äta påskmat med mamma, tommy, dennis och brorsan tror jag bara de blir. Lugnt och skönt. Och ikväll blir det jobb igen =)

Gårdagen

2012-04-04
12:49:48
Igår fick jag veta att jag fick lite extra jobbdagar så nu jobbar jag på torsdag, tisdag, onsdag, torsdag och fredag :)
Skönt när det blir lite extra. Och den 30 Juni går den odinarie och blir pensionär så från å med i juli jobbar jag varje dag. Inte många timmar men mer än nu iaf ;D Igår tog jag även med Liam och gick bort till Linda och hälsade på henne några timmar. Brorsan kom dit en snabbis oxå. Kul att dom oxå fick se Liams nya trotsiga jag så inte folk tror jag ljuger nu när han inte är den där snälla fogliga ungen mer ;) Men men hoppas inte perioden sitter i så länge. Gick hem vid tjugo över sex typ å var hemma vid sju. Liam fick kvällsmat å åt som vanligt inte upp förrän jag tvingat han att äta iaf en smörgås. Sen gjorde jag äggröra för första gången å de var riktigt gott. Jag kan ju =)

Idag har jag jobbat på det vanliga jobbet och sen skulle jag hem och städa tänkte jag men jag sökte jobb ist å nu ska jag snart gå å hämta Liam på dagis så känns inte som att det är nödvändigt att städa nu när han kommer hem och ändå bara stökar ner. Ungar =)