Vad händer hos mig då? =)

2011-10-21
20:08:42
Ja vad fan händer? inte uppdaterat sen 4e eller vad det nu stod. Jisses så upptagen är jag väl ändå inte? Eller? ;)
Men jaja jag kan ju berätta lite om dagarna jag minns och iaf denna veckan då =)

Fredagen den 7e var jag på praktiken. På lunchen fick jag veta att jag skulle hoppa in och jobba på Rajjens så blev att fixa barnvakt och sen gå hem å titta till Liam lämna över han till mamma och gå å jobba =)

Lördagen den 8e var det dop för lilla Meline =) Det var ett jättefint dop och var kul att träffa vissa släktingar som man inte träffat på väldigt länge. Sen är man ju besviken på vissa.. Men så kan det vara. Ble mycket tårta och kakor. Liam fick hjälpa till att öppna paket med så han var ju överlycklig =) Sa hej då till Liam och åkte hem med Linda och brorsan. Åt lite mat å gick iväg till Rajjens för lite jobb =)

Måndagen den 10e var jag på praktiken fram till 12. Då var det dags att åka in till arvika sjukhus å bli undersökt av en gynekolog för mina magsmärtor.  Men det var inget gynekologiskt. Allt hon såg sa hon var bra. Hon sa även att jag har en himla massa ägg å förmodligen har lätt att bli gravid. Jo tack jag vet svarade jag ;) Sen sa hon att jag borde låta nån annan läkare kolla på mig. Hon var den 4e läkaren jag gick till som inte hittat rätt problem! Sen hämtade jag Liam tidigt å bara myste.

Onsdagen den 12e var det personalmöte på Tiki. Vi fick nya dukar till borden så nu ser alla likadana ut å snyggt ser det ut med =) Gick igenom lite nya saker å satt å fika å snacka lite allmänt å så. Sen var det bara att gå hem å inte hade brorsan lagt liam heller så de fick jag roa mig med =)

Lördagen den 15e var jag på kalas hos Linda L satt å åt soppa å snackade lite skit med det gamla granngänget =) Fredrik hämtade Liam där med en ENORM bil. Liam blev såklart rädd för både storleken och ljudet. Men efter lite övertalning fick han nog in honom i bilen för dom var inte kvar när vi åkte några timmar senare =) Skulle ha jobbat på Rajjens men chefen bad mig byta pass med Niklas så jag jobbade på The Roof ist. JÄTTEBRA KVÄLL =) 

Måndagen den 17e var det dags för första skoldagen efter praktiken. Vi hade en föreläsare som föreläste om livshygien. Kändes lite dumt att ALLA elever satt å gäspa å försökte hålla ögonen öppna å inte riktigt hände med i samtalet efter att inte ha suttit still så mycket på 4 veckor. Men något hon sa fastnade nog =) Sen var jag på arbetsintervju. Sen hämtade jag Liam å gick å la mig. Mådde så fruktansvärt dåligt...

Tisdagen den 18e skulle jag gå till skolan. Men kom inte ur sängen. Magen gjorde ont igen. Å liam låg å smekte mitt hår å frågade hur det var med mamma.. Han är så gullig min lille skatt =) Skickade till läraren att jag var sjuk å låg i sängen till tre med lilleman. Gissa om han åt en himla massa mat när jag väl tog mig ur sängen. Ringde sjukrådgivningen å diskuterade lite med dom oxå om magen å dom rådde mig att genast åka till akuten. Ville åkt för länge sen men karlstad ville helst att man blev ditskickad av någon annan. Ringde mamma så hon och Tommy kom hit. Tommy passade Liam å jag och mamma åkte till karlstad. Jag fick inte EN utan TVÅ läkare samtidigt som båda lyssnade på mig och kände å klämde å höll på. Men vet ni vad? Dom hittade felet. Jag har njursten tydligen. Så jag fick en spruta å sen när den börjat verka fick vi åka hem. Åkte till Max och åt mat. När vi väl hittat dit förståss =) Dom hade stängt av den enda vägen jag vet så vi fick åka bakvägen å det funka. Och när vi ätit färdigt skrattade mamma åt mig. Jag är nämligen för kort för att få deras dörrar att öppnas. Jag kom inte in å nu kom jag inte ut så mamma tyckte det var jättekul. På vägen reagerar jag på att lastbilen framför saknar ett däck. Mamma reagerar på att lastbilen börja bromsa så plötsligt å köra åt sidan. Å DÅ ser vi det. Däcket som flyger mot bilen. Mamma har som tur är snabba reflexer och hann svänga undan innan den träffa. Hade det däremot vart andra bilar i närheten hade hon inte kunnat svänga undan så ibland ska man ha tur. Efter en bit så fick hon även svänga undan för en enorm räv. Var hemam vid 22 ungefär å då gick jag och duscha och kollade datorn å vid 23 la jag mig å läste lite i min bok. Liam vaknade å kom upp å la sig i min säng. då jävlar satte smärtorna igång. Det var värre än det värsta jag vart med om. Det var värre än värkarna när man fick barn. Ringde mamma och kunde knappt andas för att det gjorde så ont. Så mamma och Tommy kom igen å tommy fick passa liam å mamma körde mig till akuten i arviak denna gången. Där tog dom mer prover å sen gav dom mig smärtlindring å bad mig komma tillbaka om jag fick feber. Var hemma strax efter 2 på natten å då var det bara att lägga sig.

Onsdagen den 19e orkade jag inte gå upp i tid efter en så fartfylld kväll/Natt så jag var hemam från skolan. Satt mest å myste med Liam för han har börjat bli fruktansvärt gosig =)

Torsdagen den 20e hade vi föreläsning om säkerhet i butik å rån osv. Mycket intressant faktiskt. Mycket man inte tänker på som säkerhet. Blir ni rånade är det viktigast att lägga hans skor på minnet. Kom ihåg det ;) Fick även göra en snabbutbildning på internet å fick sen ett diplom så nu är jag utbildad i säkerhet med ;) På kvällen kom Christian hit å pratade lite skit. Å lämnade en present han köpt med sig till mig från Las Vegas =) Sen när han gått fick det bli lite film å sen en ganska tidig sängtid =)

Idag fredagen den 21 för er som inte håller koll så hade vi information om olika lagar som gäller i butik. Himla massa lagar man inte tänkt på å sådana saker.  Intressant iaf var det. Sen efter skolan gick jag och tränade. Hade planer på att träna 2 timmar men orkade bara 40 minuter i gymmet å 20 minuter sim. Har ju inte tränat på typ 6-7 veckor så kan ju inte begära så mycket kanske :D Är iaf glad att jag kom iväg att göra det själv. Liam åkte nämligen till sin farmor klockan två så hade ingen tid att passa så då hann jag ta hand om mig själv lite =) Ikväll skulle jag ha jobbat på Rajjens men chefen ville jag skulle byta med Niklas igen så jobbar på The Roof ikväll. Ni är varmt välkomna att spendera lite pengar hos mig ikväll =) Nu ska jag ta på mig arbetskläderna och gå iväg till jobbet =)


Liam och Sanna spelar piano på dopet =)

Doptårtan =)

Mitt älskade troll =)

Meline =)

Mamma, pappa, barn och faddrar med präst =)

Liam fick hjälpa till =)

Liams halloweendräkt hade kommit en dag här. Men den var LITE liten så den kunde han ju inte ha. Fick kämpa LÄNGE med att få av honom den..

Här säger Liam "Jag inte ha den, mamma köpa ny" =)

Härligt och mindre härligt

2011-10-04
20:55:13
I fredags lämnade jag Liam och gick på praktik. Sen blev jag hämtad av syrran, Christian, Meline och Liam så åkte vi till Edane på kalas för att fira mamma som fyllde 46 tror jag =) Roland kom och hämtade Liam hos mamma så han fick vara med en stund på kalaset =) Sen vid sju typ kom linda och jag åkte med henne och brorsan till stan. Släppte av brorsan i stan å åkte hem till mig å hämtade mit leg å ner till konsum för att hämta ut ett paket å sen släppte Linda av mig hos mig. Det roliga på den här turen var att Linda glömde av att jag flyttat så när vi släppt av brosan åkte hon bara över vägen så jag frågade vart ska du och hon började skratta å sa just det du har flyttat =) hehe Min jacka var iaf snygg och den passade så tycker den var värd dom där dyra 700 kronorna :D Sen var det bara att traska ner till jobbet på Rajjens. Det var bara trevliga spelare och en ganska bra kväll överlag faktiskt =)

I lördags var det upp tidigt efter jobbet och gå på marten med mamma och Gudrun. Jag slösade bort 2000kr ca. Köpte 2 Ed Hardy tröjor för 900, En kofta och två leggins till mamma i present 500kr, 2 Toppar 180kr, 1 par byxor 50kr, 3 lådor kokostoppar 100kr, 2 leggins för 220 kr en bil för 60kr sen ca 200 kr på olika lotter å jag vann två gossedjur å en 100g choklad ;=) Ja ni ser onödigt ;) Men är så jäkla nöjd med mina ed hardy =) Sen åkte vi hem till gudrun å jag sålde min telefon till tommy för 200 ;) Och efter att mamma ätit upp kolsoppan så körde dom hem mig. Sen var det ju bara städa lite å fixa. Sen var det dags för jobb. Första gänget med killar som skulle spela var typ 5-6 stycken. En av killarna frågar direkt ska du med hem ikväll? Så jag frågade om han inte ville vänta lite å se om jag var bra först men han fortsatte att tjata så jag frågade hur gammal är du? han svarade stolt 21 å jag svarade oj så liten. Alla hans polare började gapskratta. Han förlorade sina pengar å sa du det blir fan inget ligga för dig inatt iaf ;) Sen hade jag en annan spelare på kvällen som satt i flera timmar å han tog i hand å pussade på handen osv. Så ibland har mna turen att få dom där trevliga spelarna ;) 01.33 gick en säkring så blev kolsvart. alla på dansgolvet stod å sjöng så det stod härliga till. Det tog ungefär 15 minuter att få allt att funka igen å allt var igång. Det var en väldigt bra kväll för min del ;)

I söndags sov jag tills syrran ringde å pratade med mig. Gick dit å bjöd över folk på halloween och sen bestämde vi oss för halloweenkläder. Sen gick jag hem och mötte upp Liam. Å så tog vi en promenad ner till affären i ösregnet. Underbart väder =) Sen tog jag en tidig kväll.

I måndags var det dags att gå upp tidigt å lämna liam å gå på praktiken igen. Var ganska dött idag. Sen var det dags att gå hem till syrran på kalas och fira hennes 25årsdag =) Sen hem. Gick å la mig vid typ elva så trött var jag.

Idag vaknade jag halv sju av att jag hade så förbannat ont. Kunde inte röra mig. Sen kom Liam upp å la sig hos mig å vi sov ganska länge. Gick nämligen upp halv tre. Då hade jag fortfarande sjukt ont. Vid kvart över fem skulle jag och syrran gå till nöjesbutiken å hämta mitt paket som jag beställt i present åt henne å då hade jag oxå ont såklart. Å nu när jag sitter här så bara hugger det till så blir nog en värre smärta snart igen. HATAR det här. vad fan är det som gör så ont? Aja ska ju till läkaren på måndag så det är ju snart. Å Idag fick jag brev om att vara hos tandläkaren 07.20. det borde vara olagligt att vara där så förbannat tidigt...