22-23 December

2010-12-24
09:44:34
I Onsdags kom Linda hit på kvällen efter jobbet för att hjälpa mig med granen. Den behövde bli rak i foten å bli av med några grenar samt sätta i lamporna. Vi började med att klippa av några grenar å sen satte vi i granen i foten å fick den faktiskt ganska rakt. Sen kom den där stunden då vi skulle slå våra fina kloka huvuden ihop å sätta i lamporna men vi kunde inte komma ihåg om man skulle börja uppe eller nere elleråt varsitt håll eller åt samma håll. Har en sån där som sitter ihop åt två håll som man inte kan ändra på. Vi bestämde oss för att googla. men google hade faktiskt inga svar dom ville bara sälja julgransbelysning. Så till slut ringde vi mamma hon var oxå osäker men sa att vi skulle börja nerifrån åt varsitt håll å det blev ju ganska okej. Så slängde vi på lite glitter å sen åkte Linda hem :)


I torsdags så klädde jag och Liam granen å bara två kulor gick sönder.

Natten mellan torsdag-fredag
Jag kunde inte sova. La mig halv ett å halv sex gav jag upp å gick å satte mig vid datorn. Men klockan 4 var jag uppe å skulle gå på toa å så hör jag Liam säga Mamma?,Mamma? så jag svarade utifrån hallen Ja gubben? Han svarade: i morron choklad å jag sa ja i morgon får du din sista choklad å han sa aaaa hej då =) Söt unge väl? =)

Nu har jag precis fixat mitt hår. Den ni! Många som klagat på att jag inte längre sätter upp mitt hår i konstig frisyrer så kände mig tvingad :) Ska strax fixa Liam oxå så han är tjusig för idag blir det jul med 19 personer. Lite skillnad från när vi annars bruka vara 5 :)


Den enorma julgranen :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?